header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Smart TV-markt zal tegen 2030 USD 2,55 miljard bereiken, met een CAGR van 16,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Oct 11, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde markt voor slimme tv’s is sterk in opkomst. Factoren zoals de stijgende vraag naar live streaming van video-inhoud op tv en de stijgende vraag naar consumentenelektronica stimuleren de groei van de markt. Daarnaast stimuleren verbeteringen in snelle datadiensten en de stijgende consumentenvoorkeur de inkomsten van de smart TV-markt. Ook de opkomst van over-the-top (OTT) platforms ondersteunt de marktgroei.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor slimme tv’s zijn onder andere

  • LG Electronics Inc.
  • Samsung Electronics Co. Ltd.
  • Sony Corporation
  • VIZIO Inc.
  • Videocon Industries Ltd.
  • Sansui Electric Co. Ltd.
  • Toshiba Corporation
  • Haier Electronics Group Co, Ltd., onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8388

De waarde van de smart TV-markt zal de komende jaren verder stijgen. In dit verband stelt Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde markt voor slimme tv’s naar schatting zal escaleren van 177,82 miljard dollar in 2022 tot 2,55 miljard dollar in 2030, met een groei van 16,30% CAGR in de beoordelingsperiode (2022-2030). De groeiende inhoud die beschikbaar is op verschillende over-the-top platforms creëert een enorme marktvraag.

Daarnaast versnelt de wereldwijd groeiende media- en entertainmentindustrie de omvang van de markt. De proliferatie van op afstand verbonden diensten en compatibele apps stimuleert de vraag naar smart tv’s. De stijgende vraag naar gratis betaaltelevisiediensten en de toenemende populariteit van OTT-inhoud beïnvloeden de marktinkomsten.

De groeiende consumentenelektronica-industrie heeft een positieve invloed op de marktgroei en zorgt voor meer investeringen en onderzoek. Ook de toenemende voorkeur van consumenten en de toenemende toepassing van nieuwe technologieën & producten vergroten de marktomvang. Bovendien versnellen technologische innovaties die de perceptie van tv-kijken hebben veranderd en de vooruitgang in connectiviteitstechnologieën de marktgroei.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8388

Wereldwijde markt voor slimme tv’s – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in schermformaten, schermtypen, resoluties en regio’s. Het segment schermtype is onderverdeeld in vlak en gebogen. Het segment schermgrootte is onderverdeeld in onder 32 inch, 32-45 inch, 46-55 inch, 56-65 inch en boven 65 inch. Het segment resolutie is onderverdeeld in 4k UHD, HD TV, Full HD TV en 8k TV. Het segment regio is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor slimme tv’s – Regionale analyse

Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor slimme tv’s vanwege de groeiende technologische vooruitgang. Daarnaast stimuleert de vroege adoptie van slimme technologie de groei van de markt. Groeiende investeringen in de slimme tv-industrie stimuleren de groei van de markt. De APAC smart TV-markt zal naar verwachting zijn dominantie behouden gedurende de beoordelingsperiode.

Wereldwijde markt voor slimme tv’s – Analyse van de concurrentie

De smart TV-markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door verschillende gevestigde spelers. Fusies & overnames, innovatie en merkversterking blijven belangrijke trends voor de toonaangevende spelers omdat deze strategieën hun groei- en uitbreidingsplannen ondersteunen. Ze leveren betrouwbare, toonaangevende producten en diensten. Hiervoor investeren ze aanzienlijk in O&O om geavanceerde technologieën en producten te ontwikkelen.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

18 sep, 2023 – Redmi heeft een betaalbare 4K Smart TV gelanceerd in India voor een beperkte tijd. Met de nieuwe Redmi 4K Smart TV kunnen gebruikers de tv eenvoudig bedienen met spraakopdrachten, zoals het wijzigen van kanalen, het dempen van audio en het overschakelen naar specifieke OTT-programma’s. De afstandsbediening heeft een nieuw ontwerp met een minimalistisch design en een speciale Alexa-knop. Deze budgetvriendelijke 4K TV wordt aangedreven door Amazon’s Fire OS, waarmee ze hun succesvolle samenwerking van eerder dit jaar voortzetten. Met deze lancering willen Redmi en Amazon tegemoet komen aan prijsbewuste consumenten die op zoek zijn naar een hoogwaardige 4K TV-ervaring.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8388

Gerelateerde rapporten:

Marktonderzoeksrapport Postautomatiseringssysteem – Wereldwijde prognose 2027

Smart City marktonderzoeksrapport – voorspelling 2030

Marktonderzoek geautomatiseerde passagierstelsystemen – prognose 2030

SCADA-marktonderzoeksrapport – Prognose voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Smart TV Market,Smart TV Market Analysis,Smart TV Market Growth