header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor multicore processors zal tegen 2032 79,37 miljard dollar waard zijn, met een CAGR van 13,30% tussen 2023 en 2032

Oct 11, 2023 7:00 PM ET

Multi-kern processoren marktinzichten

De waarde van de markt voor Multi-Core Processors zal waarschijnlijk aanzienlijk stijgen. De voortdurend groeiende productie van smartphones zal de marktgroei stimuleren, waardoor het gebruik van de multi-core processor toeneemt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor multicore processors escaleren van USD 25,8 miljard in 2022 tot USD 79,37 miljard in 2032, met een groei van 13,30% CAGR gedurende de gehele voorspellingsperiode (2023-2032).

Multi-coreverwerking wordt in de meeste elektronische apparaten gebruikt, maar de toepassing ervan in mobiele telefoons zorgt voor een enorme markttractie. De groeiende vraag naar smartphones heeft het gebruik van multi-core processors in mobiele toepassingen echter doen toenemen. Vooruitgang in de multikernverwerkingstechnologie maakt het gebruik ervan voor wijdverspreide toepassingen mogelijk. Ook de snelle groei in de auto-industrie stimuleert de inkomsten van de markt voor multi-core processors.

Groeiende toepassingen van multicore processors in diverse andere sectoren, zoals consumentenelektronica, infrastructuur, autonavigatie en beeldverwerkingssystemen, geven een enorme impuls aan de groei van de multicore processors markt. Belangrijke drijfveren van de markt voor multikernprocessors zijn het hoge gebruik van consumentenelektronica, de groeiende vraag in de auto-industrie en de groeiende technologie.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8248

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor multicore processors zijn

  • Qualcomm Technologies Inc. (VS),
  • Intel Corporation (VS),
  • Apple Inc. (VS),
  • Texas Instruments (VS),
  • MediaTek Inc. (Taiwan),
  • Nvidia Corporation (VS),
  • ARM Holdings, PLC (VK),
  • Advanced Micro Devices Inc. (VS),
  • Marvell (Bermuda), en
  • Broadcom Corporation (VS).

Multi-kern processormarkt – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in typen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in dual-core, quad-core, octa-core en hexa-core processors. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in consumentenelektronica, auto’s, telecommunicatie, gezondheidszorg, energie en andere. Per regio is de markt voor multicore processors onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Multi-kernprocessormarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor multikernprocessors. De aanwezigheid van een groot aantal gevestigde leveranciers en het groeiende aantal opgeleide professionals in softwareontwikkeling voor multikernprocessors stuwen de groei van de markt. De VS is de grootste, terwijl Canada de snelst groeiende markt voor multikernprocessors in Noord-Amerika is.

Europa is een andere lucratieve markt voor multi-core processors. De stijgende penetratie van smartphones, laptops, mobiele apparaten, desktops en tablets in de regio ondersteunt de inkomsten van de markt voor multicore processors. Duitsland heeft het grootste en het Verenigd Koninkrijk het op één na grootste marktaandeel voor multicore processors in Europa.

De APAC multi-core processors markt zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR. Toenemende digitalisering, groeiende penetratie van hightech gadgets en vooruitgang in de auto-elektronica doen de waarde van de markt voor multicore processors escaleren. China is de grootste, terwijl India de op één na grootste markt voor multicore processors is.

Wereldwijde markt voor multicore processors – Analyse van de concurrentie

Gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers, lijkt de wereldwijde markt voor multikernprocessors zeer concurrerend. Gevestigde spelers gebruiken strategieën zoals acquisitie, samenwerking, partnerschap, uitbreiding en lancering van technologie om een concurrentievoordeel te behalen. Andere strategieën van leveranciers van multikernprocessors zijn onder andere een grotere commercialisatie van hun producten, promotie-initiatieven via vakbeurzen en meer samenwerking.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8248

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

07 sep, 2023 – Andes Technology, een toonaangevende wereldwijde leverancier van zeer efficiënte, energiezuinige processorkernen, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de krachtige AndesCore AX45MPV multicore vectorprocessor IP. De derde generatie van de AndesCore vectorprocessorserie, de AX45MPV, is uitgerust met krachtige RISC-V vectorverwerking en parallelle uitvoering. Hij is ontworpen voor toepassingen met grote hoeveelheden gegevens zoals ADAS, AI-inferentie & training, AR/VR, multimedia, robotica en signaalverwerking.

Lees meer artikelen-

Markt voor digitale badges

Internet of Things (IoT) markt voor cloudplatforms

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Multi-Core Processors Market,Multi-Core Processors Market Size,Multi-Core Processors Market Share,Multi-Core Processors Market Growth