header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van kunstmatige coma/medisch geïnduceerde coma zal naar verwachting tegen 2032 een gezonde waarde bereiken van USD 1,09 miljard met een CAGR van 3,50%.

Oct 11, 2023 1:10 PM ET

Onderzoeksrapport kunstmatige coma/medisch geïnduceerde coma: Informatie per type (propofol en barbituraat), per toepassing (status epilepticus, beroerte, traumatisch hersenletsel, herseninfecties, medicijnoverdosis en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken en drogisterijen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Het rapport van Market Research Future (MRFR) ‘ Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Information By Type, Applications, Caliber, Component And Region – Forecast till 2032′ belicht kunstmatige coma/medisch geïnduceerde coma marktinformatie; de markt zal in 2032 USD 1,09 miljard bereiken met een CAGR van 3,50%.

Door geneesmiddelen veroorzaakt coma is een andere naam voor medisch veroorzaakt coma. Bij de behandeling van een infectie na een traumatisch hersenletsel wordt deze bij de patiënt opgewekt. Om op dat moment bewusteloosheid te veroorzaken, gebruiken artsen specifieke medicijnen. De afwezigheid van pijnperceptie in het lichaam is een teken van bewusteloosheid. Tijdens een traumachirurgische ingreep wordt de hersenactiviteit effectief uitgeschakeld. De hersenfunctie wordt uitgeschakeld om het lichaam de tijd te geven om te herstellen.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12266

Daarnaast vragen verschillende medische aandoeningen, zoals meningitis en hondsdolheid, om het induceren van coma bij patiënten. De vraag naar kunstmatige coma daalde toen de frequentie van neurochirurgische ingrepen afnam, wat een aanzienlijke invloed had op de markt. Wanneer de pandemische beperkingen echter worden versoepeld, zal de markt naar verwachting aanzienlijk groeien vanwege de groei in hersengerelateerde problemen en de wereldwijde toename in urgente en langdurige chirurgische procedures. Ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg staat bekend als meningitis. Hierdoor zwellen de hersenen op.

Er zijn verschillende vormen van meningitis, waaronder bacteriële, virale en schimmelinfecties. Bij bacteriële meningitis komen bacteriën in de bloedbaan terecht, verplaatsen zich naar de hersenen en veroorzaken meningitis. Als deze niet onmiddellijk wordt behandeld, kan het fataal zijn. Daarom moet de infectie operatief worden verwijderd. De patiënt weet niet dat er tijdens de operatie kunstmatige coma’s kunnen worden gebruikt om het ongemak te verminderen. Daarnaast is een toename in het gebruik van kunstmatige coma medicijnen bij grote hersenoperaties een andere factor die de expansie van de markt zal ondersteunen. Daarom wordt verwacht dat het stijgende gebruik van kunstmatige coma’s en de hoge frequentie van hersengerelateerde aandoeningen de expansie van de markt zullen ondersteunen. De negatieve effecten van kunstmatige coma’s, zoals verwarring, delirium en immobiliteit, zullen naar verwachting de expansie van de markt in de projectieperiode afremmen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Piramal Group
  • Pfizer Inc.
  • Viatris Inc. (Mylan N.V.)
  • Braun Melsungen Ag
  • Teva Pharmaceutical Industries Ltd.
  • Hikma Pharmaceuticals, Fresenius Se & Co Kgaa
  • AstraZeneca Plc
  • Laboratorium Reddy’s
  • Baxter International Inc.

Markt Segmentatie

De toepassing omvat de status epilepticus, beroerte, traumatisch hersenletsel, overdosis aan geneesmiddelen, herseninfecties en andere in de segmentatie van de kunstmatige coma/medisch geïnduceerde comamarkt. Op basis van distributiekanalen zijn ziekenhuisapotheken, drogisterijen en apotheken ook opgenomen in de markt voor kunstmatige coma/medisch geïnduceerde coma. Propofol en barbituraten zijn twee soorten geneesmiddelen die deel uitmaken van de segmentatie van de markt voor kunstmatige coma/medisch geïnduceerde coma.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (132 pagina’s) over kunstmatige coma/medisch geïnduceerde coma: https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-coma-medically-induced-coma-market-12266

Regionaal inzicht

Vanwege de verbeterde infrastructuur voor de gezondheidszorg en de aanwezigheid van prominente spelers in de sector, zal Noord-Amerika naar verwachting een aanzienlijke groei van de markt kennen. De hoge incidentie van beroertes veroorzaakt hersenaandoeningen die gecompliceerde operaties noodzakelijk maken die gebruik maken van kunstmatig opgewekte coma’s en als gevolg daarvan de marktexpansie tijdens de projectieperiode stimuleren. Europa heeft het op één na grootste marktaandeel voor kunstmatige coma’s en medisch geïnduceerde coma’s. Professionals in de gezondheidszorg in Europa erkennen steeds meer de voordelen van een medisch geïnduceerd coma, zoals het vermogen om de hersenen te beschermen tegen verdere schade en het lichaam in staat te stellen te genezen. Dit leidt tot een toename van patiënten die vaak gebruik maken van medisch geïnduceerde coma. De Britse markt voor kunstmatige coma/medisch geïnduceerde coma kende de snelste groei, terwijl de Duitse markt de sector domineerde.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Informatie overmarktonderzoek celtellingen per product, toepassing, eindgebruiker – voorspelling tot 2032

Downstream Processing Market Research Report Informatie per techniek, product, toepassing, eindgebruiker en regio – Markt tot 2032

Bioelectric Medicine Market Research Report Informatie per Type, Product, Toepassing, Eindgebruiker en Regio – Voorspelling tot 2032

3D celcultuur marktonderzoek rapport informatie per techniek, product, toepassing, eindgebruiker en regio – markt tot 2030

Next Generation Sequencing-markt Onderzoeksrapport Informatie per Technologie, Workflow, Toepassing, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Artificial Coma/Medically Induced Coma Market,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Size,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Share,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Trends,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Growth,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Outlook,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Overview,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Report,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Research,Artificial Coma/Medically Induced Coma Market Analysis