header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lithium Titanaat batterijen: De ijzersterke beschermers van hernieuwbare energie

Oct 11, 2023 4:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Lithium Titanate Battery Market Information By Type, by Application, and Region – Forecast till 2030, zal de markt voor lithiumtitanaatbatterijen zich van 2023 tot 2030 ontwikkelen met een snelheid van 14,43%, van USD 65,27 miljard tot USD 175,59 miljard.

Marktsamenvatting

Lithium-ion batterijen zijn essentieel voor zowel elektrische voertuigen als draagbare elektronische apparaten. Het lithiumtitaniumoxide (LTO) dat nodig is voor de anode moet eerst een tijdrovend productieproces doorlopen, wat de prijs van de batterij opdrijft. Onlangs ontdekten Indiase onderzoekers een minder moeilijke methode om LTO te produceren, die de kosten van de batterij zou kunnen verlagen. De basis- of aangepaste versie van de Lithium-Ion (Li-ion) batterijtechnologie is de oplaadbare batterij die bekend staat als LTO. In plaats van grafiet bevat de anode van een typische Li-Ion-batterij Li-titanaatoxide (LTO), waardoor het materiaal een spinel 3D-kristalstructuur heeft. De capaciteit van de hoge ontlaadstroom die het produceert is tien keer groter dan die van de andere soorten lithiumbatterijen.

Vergeleken met lithium-ionbatterijen op basis van grafiet zijn LTO-batterijen naar verwachting zowel krachtiger als veiliger. India heeft nog geen industriële productie van lithiumtitanaat of lithiumtitanaatbatterijen. Een van de belangrijkste producenten van LTO-batterijen wereldwijd is het Japanse bedrijf Toshiba. Tesla, een toonaangevende fabrikant van elektrische voertuigen in de Verenigde Staten, is een van de belangrijkste fabrikanten die de voordelen van op titanaat gebaseerde batterijen ten opzichte van op grafiet gebaseerde batterijen onderzoekt. Accu’s gemaakt van titanaat hebben een levensduur die 10 tot 20 keer langer is dan die van gewone accu’s en ze laden ook sneller op.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/12176

Concurrentielandschap van de markt:

De bekende bedrijven in de wereldwijde industrie zijn

  • Toshiba Corporation
  • Leclanché
  • Shenzhen Siqi New Energy Company Limited
  • Xiamen Tob New Energy Technology Co.
  • Xiamen Tmax Battery Equipments Limited

Gedekte markt USP:

Markt Drivers:

De markt breidt zich uit naarmate accu’s vaker worden gebruikt in elektriciteitsnetwerken en energieopslagsystemen. De lage kosten, lage zelfontladingssnelheid en het kleine installatiegebied van lithium-ion accu’s maken ze ook een populaire keuze voor smart grid en energieopslagsystemen. Door de verhoogde weerstand tegen hoge temperaturen is het product perfect voor gebruik in afgelegen gebieden en in toepassingen voor thermische controle.

De markt voor lithiumtitanaatbatterijen wordt voornamelijk gestuwd door de toenemende belangstelling voor elektrische voertuigen. In de afgelopen jaren is er een aanzienlijke stimulans geweest om het vervoer te elektrificeren in een poging om de koolstofuitstoot als gevolg van het gebruik van aardolie te minimaliseren. Regeringen hebben gereageerd op de voortdurende dreiging die de klimaatverandering vormt voor de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet door actie te ondernemen om onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen, bijvoorbeeld door de verkoop van elektrische voertuigen aan te moedigen en de regels te versterken die het gebruik van alternatieve energiebronnen beperken.

De toenemende nadruk op hernieuwbare energiebronnen zal waarschijnlijk leiden tot een toename in het gebruik van natrium-ion batterijen, een technologie die het potentieel heeft om veel hogere capaciteiten te leveren dan de typische lithium-ion cellen en tegelijkertijd milieuvriendelijker is.

Lithiumtitanaat (LTO) accu’s worden steeds populairder als groene oplossing voor de groeiende vraag naar energieopslag op gebieden zoals elektrische voertuigen, back-up met hoge capaciteit en opslag in het elektriciteitsnet. Een gewijzigde lithium-ion-accu die bekend staat als een lithiumtitanaat-accu heeft een lithiumtitanaat-nanokristaloppervlak op de anode in plaats van grafiet. De voordelen van deze unieke verbetering, die ook bijdraagt aan de toenemende behoefte aan milieuvriendelijkere energiebronnen, zijn onder andere snel opladen (verhoogde laadstroom), hoog vermogen, langere levensduur en uitstekende duurzaamheid van lithiumtitanaatbatterijen.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/12176

Beperkingen in de markt:

Er zijn ook bepaalde nadelen aan lithiumtitanaatbatterijen. In tegenstelling tot traditionele LiB-batterijen hebben lithiumtitanaatbatterijen een lage intrinsieke lading van slechts 2,4 volt. Tegelijkertijd is de intrinsieke spanning van gewone LiB 3,7 volt.

COVID-19 Invloed

De uitbraak van COVID-19 veranderde de grondwet van de markt in 2020 en zal naar verwachting ook de komende jaren een effect hebben op het algemene bedrijfsklimaat. Lockdowns die over de hele wereld zijn ingezet om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben de toeleveringsketen vertraagd en verschillende productielocaties gedwongen om tijdelijk te sluiten.

Marktsegmentatie

Naar type

De lithiumtitanaatbatterijtypes zijn 15-1000mah, 1000-5000mah, 5000-10000mah en andere.

Per toepassing

De belangrijkste markttoepassingen zijn snelladen, energieopslag en andere.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/lithium-titanate-battery-market-12176

Regionaal inzicht

In het licht van de toenemende aantrekkingskracht van elektrische voertuigen in landen als China, India en Japan, had Azië-Pacific het grootste marktaandeel van 49,48% in 2021. In de komende jaren zal de regio naar verwachting ook een aanzienlijke ontwikkeling zien in de infrastructuur voor hernieuwbare energie, waardoor de vraag naar het product zal toenemen. De markt, die in 2021 werd gewaardeerd op 27,42 miljard USD, zal naar verwachting groeien met een CAGR van 15,17% vanaf nu tot het einde van de geprojecteerde periode.

Blader door meer rapporten:

3D Printing Metals Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032

OnderzoeksrapportDroge Bulk Scheepvaart Markt – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorgroene ammoniak – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor vijfdepartijlogistiek – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde metaalgietmarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Lithium Titanate Battery,Lithium Titanate Battery Market,Lithium Titanate Battery Industry,Lithium Titanate Battery Market Size