header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Next Generation Computing-markt groeit met een CAGR van 19,4% en een waarde van 667,48 miljard USD in 2032

Oct 11, 2023 3:00 PM ET

Next Generation Computing marktoverzicht:

De omvang van de markt voor de volgende generatie computers werd in 2022 geschat op 113,30 miljard dollar. De markt voor de volgende generatie computers zal naar verwachting groeien van 135,28 miljard USD in 2023 tot 667,48 miljard USD in 2032, met een CAGR van 19,4%. prognoseperiode (2023 – 2032).

Next-generation computing betekent het gebruik van nieuwe technologieën om nieuwe en efficiëntere computersystemen te creëren. In de kern betekent de volgende generatie computing het ontwikkelen van hardware en software die kan voldoen aan de vereisten voor gegevensverwerking, overdrachtssnelheid en stroomverbruik van meerdere industrieën en sectoren. De voordelen van de volgende generatie computing zijn onder andere een hogere snelheid en efficiëntie van computersystemen, een betere energie-efficiëntie, meer flexibiliteit en schaalbaarheid om complexe problemen op te lossen en een betere beveiliging om systemen te beschermen tegen aanvallen. De snelle groei van geavanceerde technologie heeft bijgedragen aan de verbetering van computervaardigheden en deze geavanceerde computervaardigheden zijn zeer nuttig bij het oplossen van complexe problemen.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12217

Next Generation Computing-markt- De belangrijkste bedrijven zijn,

IBM Corporation

Alphabet Inc

Amazon Web Services, Inc.

Microsoft

Advanced Micro Devices, Inc.

Atos SE

Intel

NVIDIA Corporation

Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP

Cisco Systems, Inc.

Dell Inc.

Alibaba Group Holding Limited

Oracle

NEC Corporation

Omvang van het rapport – Next Generation Computing Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2032

667,48 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2032

19.4%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop dit eersteklas rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12217

Segmentatie

In dit rapport wordt de markt voor computing van de volgende generatie gesegmenteerd op basis van het type computing: efficient computing, quantum computing, cloud computing, edge computing, neuromorphic computing, approximate and probabilistic computing, optical computing, energy-efficient computing, memory-based, computing, data processing en meer.

In dit rapport wordt de markt voor next-generation computing gesegmenteerd op basis van de inzetmodus in cloud en on-premises. On-premises zal het grootste marktaandeel innemen per implementatiemodus, terwijl het cloudsegment exponentieel zal groeien tijdens de prognoseperiode.

In dit rapport wordt de next-generation computing-markt gesegmenteerd op basis van eindgebruik in de auto- en transportindustrie, energie- en nutsbedrijven, gezondheidszorg, BFSI, lucht- en ruimtevaart en defensie, media en entertainment, IT en telecommunicatie, detailhandel, productie en andere.

In dit rapport wordt de next-generation computing markt gesegmenteerd op basis van organisatiegrootte in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. Het bedrijfssegment zal naar verwachting het grootste deel van het marktaandeel in de next-generation computing markt in handen hebben. Op basis van regio is de wereldwijde next-generation computing-markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, en Zuid-Amerika. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de next-generation pc-markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (215 pagina’s) over de Next Generation Computing-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/next-generation-computing-market-12217

Rekencapaciteiten zijn afhankelijk van de grootte van het geheugen waar de gegevens worden verwerkt en de rekenkracht die wordt gebruikt om grote hoeveelheden gegevens te verwerken. Next Generation Computing is gericht op het oplossen van complexe problemen die traditionele computers niet kunnen oplossen vanwege beperkingen in snelheid, prestaties en energie-efficiëntie. Moderne computerarchitecturen voldoen aan de criteria van gegevensverwerking, transmissiesnelheid en energieverbruik.

Dit is voornamelijk te danken aan de technologische ontwikkeling van de regio, sterke industrieën gericht op onderzoek en ontwikkeling, wereldwijde spelers in IT, telecommunicatie, productie, auto-industrie en gezondheidszorg, die gebruik maken van de volgende generatie computertechnologieën in bedrijfsprocessen en het oplossen van problemen. Regio Noord-Amerika. De verspreiding van kunstmatige intelligentie in veel industrieën en de onderzoeks- en ontwikkelingsbehoeften van ministeries en instellingen zijn de belangrijkste groeifactoren voor next-generation computing in de regio.

Gerelateerde artikelen:

Smart Ticketing Market Research Report- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Transactiemonitoring-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Web Content Management Software Markt – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor digitale betalingen – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Next Generation Computing Market,Global Next Generation Computing Market,Next Generation Computing Market Size,Next Generation Computing Market Share,Next Generation Computing Market Demand,Next Generation Computing Market Growth,Next Generation Computing Market 2032