header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SDN-markt (Software Defined Networking) groeit met een CAGR van 21,24% tegen 2030

Oct 11, 2023 4:00 PM ET

SDN-marktoverzicht (Software-Defined Networking):

De wereldwijde markt voor softwaregedefinieerde netwerken (SDN) werd in 2022 geschat op USD 9,9 miljard. De markt voor softwaregedefinieerde netwerken (SDN) zal naar verwachting groeien van USD 12,002 miljard in 2023 tot USD 38,12 miljard in 2030. groeipercentage. samengestelde rentevoet (CAGR) van 21,24% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

PDF-voorbeeld van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafieken) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1607

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de SDN-markt (Software Defined Networking) zijn,

  • Intel Corporation
  • Pluribus Networks Inc (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise Company (VS)
  • Huawei Technologies Co. Ltd.
  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • Juniper Networks Inc. (VS)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Pica8 Inc. (VS)
  • IBM Corporation

SDN (Software Defined Networking) vereist een scheiding tussen de doorstuurlaag en de besturingslaag in de netwerkarchitectuur, wat een efficiënt beheer van gegevensstromen mogelijk maakt en netwerkbeheerders een softwarematige benadering van netwerkbeheer biedt. Dit zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt. Aanzienlijke verlaging van de investerings- en bedrijfskosten, groei in de vraag naar clouddiensten, consolidatie van datacenters en virtualisatie van servers, vraag naar bedrijfsmobiliteit.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Toenemende productiviteit op basis van diensten op locatie, toenemende kapitaalinvesteringen in de SDN-markt en toenemende voordelen die worden geboden door SDN zijn de belangrijkste factoren die de SDN-markt (Software-Defined Networking) stimuleren. Daarnaast zullen de toenemende toepassing van IoT, de groeiende vraag naar hybride clouds en de groei van open source SDN nieuwe kansen creëren voor de SDN-markt buiten de bovenstaande prognose. De belangrijkste factoren die de groei van de markt echter belemmeren, zijn het gebrek aan geschoolde mankracht, de toenemende complexiteit van de SDN-architectuur en het groeiende gebrek aan uitgebreide beheerstandaarden, terwijl de overgang van traditionele netwerken naar SDN moeilijker wordt en de bezorgdheid over de betrouwbaarheid van SDN-netwerken toeneemt. De Software Defined Network (SDN)-markt blijft uitdagend tijdens de bovengenoemde prognoseperiode.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde marktsegmentatie op basis van componenten voor softwaregedefinieerde netwerken (SDN) omvat hardwarecomponenten, diensten en software. Het softwaregedeelte bestaat uit een control plane en een besturingsvlak.

Op basis van de toepassing omvat de wereldwijde SDN-marktsegmentatie open SDN, SDN via API en SDN via overlay. De categorie SDN overlay genereerde de meeste inkomsten.

Op basis van oplossing omvatten de gegevens van de wereldwijde SDN-markt fysieke netwerkinfrastructuuroplossingen, netwerkvirtualisatie en automatiseringsoplossingen.

Op basis van eindgebruikers omvat de wereldwijde SDN-sector Retail, IT en Telecom, Gezondheidszorg, BFSI, Industrie en Overheid.

Per regio biedt het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Deze markt zal worden gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor gewichtsverlies. Internetpenetratie, een grote bevolking en snelle technologische ontwikkeling zullen naar verwachting bijdragen aan de groei van de industrie. De Software Defined Network (SDN)-markt in Azië-Pacific zal naar verwachting met de snelste CAGR groeien in de periode 2023-2030, omdat veel cloudgebaseerde industrieën zich op het Aziatische subcontinent bevinden.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-defined-networking-market-1607

Daarnaast zijn zichtbaarheid, schaalbaarheid, servicekwaliteit en kosteneffectiviteit de drijfveren achter de keuze voor een softwaregedefinieerde netwerkaanpak voor gegevensbeveiliging. Daarnaast had de Chinese SDN-markt (Software-Defined Networking) het grootste marktaandeel en was de Indiase SDN-markt (Software-Defined Networking) de snelst groeiende markt in de regio Azië-Stille Oceaan.

Gerelateerde artikelen:

AIOps-platform markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Markt voor beheerde diensten – Wereldwijde prognose tot 2032

Proptech-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Media Gateway-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Markt voor mobiele betalingen – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  software defined networking (sdn) market size,software defined networking (sdn) market share,software defined networking (sdn) marketplace,software defined networking (sdn) market cap,software defined networking (sdn) marketing,software defined networking sdn market,software defined networking or sdn,sdn software-defined networking,sdn software defined networking definition,sdn software defined networks,software defined network sdn,sdn software defined networking wiki,sdn software defined networks.pdf,software defined networking market,software-defined networking sdn platform,sdn software defined networking