header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Virtual Reality Content Creation-markt ter waarde van USD 265,3 miljard, groeit met 62,10% CAGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 11, 2023 7:00 PM ET

Virtual Reality Content Creation marktinzichten:

De wereldwijde Virtual Reality Content Creation-markt zal naar verwachting 265,3 miljard dollar registreren met een CAGR van 62,10% tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Software voor het creëren van virtuele realiteitscontent is een belangrijke vooruitgang op het gebied van contentgebaseerde toepassingen vanwege het brede scala aan opties. eindgebruikers. Virtual reality tools voor het maken van content worden op grote schaal gebruikt als open-source platforms om content te maken die een meeslepende ervaring biedt. Deze tools zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor de toepassing van virtual reality contentproductie naar verwachting snel zal groeien tijdens de prognoseperiode. Er wordt verwacht dat de groeiende vraag naar head-mounted displays (HMD’s) zoals VR- en AR-producten onder individuen wereldwijd en de hoge beschikbaarheid van kosteneffectieve VR-apparaten in de gaming- en entertainmentsector de wereldwijde markt voor de productie van virtual reality-content zal stimuleren. Bovendien neemt de vraag naar VR-content in de marketingsector toe door de stijgende vraag naar marketingstrategieën met een uitstekende klantervaring bij verschillende eindgebruikers.

Het gebrek aan bewustzijn over de voordelen van het gebruik van VR-apparaten in ontwikkelingslanden is echter een factor die de groei van de wereldwijde markt naar verwachting enigszins zal beperken. De markt zal naar verwachting sterk profiteren van de toenemende acceptatie van innovatieve en geavanceerde technologieën, vooral in zich ontwikkelende economieën, wat de expansie van de markt voor de productie van virtual reality content zal versnellen. Een belangrijke eindgebruiker voor de productie van VR-inhoud is de media- en entertainmentindustrie. Dit komt door het vermogen van VR-technologie om gebruikers een realistische en meeslepende ervaring te bieden. Leveranciers ontwikkelen geavanceerde VR-platforms en -diensten voor de productie van content via partnerschappen. In mei 2022 werkten DPVR en FXG Video Science and Technology bijvoorbeeld samen om handigere VR-contentsystemen te creëren door hun technologieën en middelen te combineren. systemen zoals televisies, computers en andere worden voortdurend geüpdatet, wat de groei van de markt versnelt. De vraag naar VR-content neemt toe vanwege het sterke vermogen om surround displaysystemen te gebruiken en geavanceerde virtuele simulaties te ondersteunen.

Klik hier voor een Premium rapport

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Blippar
  • 360 Laboratoria
  • Matterport
  • Koncept VR
  • SubVRsive
  • Panedia Ltd.
  • WeMakeVR
  • VIAR (Viar360)
  • Pixvana, Inc.
  • Scapic

Omvang van het rapport – Virtual Reality Content Creation Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 265,3 miljard

CAGR tijdens 2022-2030

62.10%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor het creëren van virtual reality content is gesegmenteerd op basis van contenttype, component, eindgebruiker en regio. Op inhoudstype is de markt onderverdeeld in video’s, 360-graden foto’s en games. Op basis van component is de markt onderverdeeld in software en diensten. De eindgebruiker heeft de markt gesegmenteerd in vastgoed, reizen en horeca, media en entertainment, gezondheidszorg, gaming, auto’s en andere sectoren. De regio’s in het onderzoek zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor de productie van virtual reality-content gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, en Zuid-Amerika. Noord-Amerika domineerde de wereldwijde virtual reality-productiemarkt in 2018 en zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode. De groei is voornamelijk te danken aan de aanwezigheid van een goed ontwikkelde IT-infrastructuur. De hoge IT-uitgaven van Noord-Amerikaanse landen ondersteunen ook de groei van de productie van virtual reality-content in de regio. De Azië-Pacific markt zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren tijdens de prognoseperiode als gevolg van het toenemende aantal VR-gebaseerde startups in de landen van deze regio. De wereldwijde markt voor de productie van virtual reality content wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende regionale en lokale aanbieders.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Virtual Reality Content Creation Market – https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtual-reality-content-creation-market-9552

Gerelateerde rapporten:

Extended Detection and Response Market – De Extended Detection and Response-markt zal tegen 2032 naar verwachting USD 31,3 miljard groeien, met een CAGR van 39,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Gedecentraliseerde financieringsmarkt – De Gedecentraliseerde financieringsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 20,69 miljard in 2023 tot USD 446,43 miljard in 2032, met een CAGR van 46,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Super High Frequency Communication Market – De Super High Frequency Communication markt Frequentiebereik zal naar verwachting groeien van USD 9,2 miljard tegen 2032, met een CAGR van 17,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Virtual Reality Content Creation Market,Virtual Reality Content Creation Market Growth,Virtual Reality Content Creation Market Analysis,Virtual Reality Content Creation Market Trends,Virtual Reality Content Creation Market Research,Virtual Reality Content Creation Market Forecast,Virtual Reality Content Creation Market 2030,Virtual Reality Content Creation Market Demand