header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor aquavoeding bereikt USD 87 miljard in 2030, met 6,80% CAGR van 2020 tot 2030

Oct 11, 2023 11:00 PM ET

Vooruitzichten voor de aquafeedmarkt

De wereldwijde markt voor aquafeed zal de komende jaren een opmerkelijke omzetgroei laten zien. De toenemende vraag naar aquatische proteïnen, samen met de aanzienlijke toename van de handel in zeevis en schaal- en schelpdieren en de aquacultuurproductie, zou de groei van de markt stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) wordt de wereldwijde markt voor aquafeed geschat op 87 miljard dollar in 2030, met een groei van 6,80% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2020-2030).

Daarnaast ondersteunen de stijgende vraag naar zeevruchten en de grootschalige consumptie ervan door consumenten vanwege de toenemende behoefte aan eiwitrijke diëten de inkomsten van de aquafeed-markt. Gunstige overheidsvoorschriften voor aquacultuur ondersteunen het marktaandeel van aquafeed. Toenemende ontwikkelingen in technologieën en strategieën die worden gebruikt om de kwaliteit van aquacultuur te verbeteren, zullen waarschijnlijk een positieve invloed hebben op de inkomsten van de aquacultuurmarkt.

Klik hier voor het Premiumrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1920

Aquafeed speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de gezondheid van zoetwatervissen. Zoetwateraquacultuur omvat het kweken van vissen, schaaldieren, weekdieren, waterplanten, algen en andere waterdieren in een gecontroleerde en duurzame omgeving. De markt voor aquafeed ondergaat snelle veranderingen en de afgelopen jaren hebben zich verschillende ontwikkelingen voorgedaan. Viskwekers kiezen steeds vaker voor duurzame aquacultuurmethoden.

Gezien het toenemende bewustzijn van de impact op het milieu, wint aquacultuur aan aandacht als een efficiënte manier om aan de wereldwijde vraag naar vis te voldoen. Dit stimuleert de toepassing van moderne technologieën, met name aquaponics en geïntegreerde multi-trofe aquacultuur. Andere belangrijke trends die de groei van de aquafeed-markt stimuleren, zijn de toegenomen consumptie van vis, schaal- en schelpdieren in verschillende regio’s en de stijgende vraag naar dierlijke eiwitten over de hele wereld.

Wereldwijde markt voor aquafeed– segmenten

De markt wordt onderverdeeld in aquatische soorten, ingrediënten, additieven en regio’s. Het segment aquatische soorten is onderverdeeld in karpers, weekdieren, garnalen, schaaldieren, meerval, forel en andere. Het segment ingrediënten is onderverdeeld in tarwe, maïs, peulvruchten, oliehoudende zaden en andere (DDGS, tarwe, gerst, pluimveebijproductmeel en bloedmeel).

Het additievensegment is onderverdeeld in antibiotica, antioxidanten, vitaminen & mineralen, aminozuren, enzymen, probiotica & prebiotica en andere (aanzuringsmiddelen, mycotoxinebinders, fosfaten en carotenoïden). Per regio is de markt voor aquafeed onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor aquafeed– regionale analyse

Europa domineert de wereldwijde aquafeed markt vanwege de groeiende viscultuur en de grote vraag naar vis in de regio. Daarnaast beïnvloeden de stijgende consumentenvoorkeur voor visproducten van hoge kwaliteit en de sterke aanwezigheid van veel aquafeedfabrikanten & de groei van de markt. Ook de grootschalige ontwikkeling van visvoedingsproducten en de beschikbaarheid & van een verscheidenheid aan aquafeeds dragen bij aan de omvang van de markt.

Wereldwijde markt voor aquafeed– Concurrentieanalyse

De markt voor aquafeed lijkt zeer competitief, met een aantal grote spelers die een aanzienlijk marktaandeel hebben. Deze bedrijven richten zich op fusies & overnames, joint ventures & samenwerkingen, productinnovaties en technologische vooruitgang om de concurrentie voor te blijven.

Grote spelers

Tot de belangrijkste spelers op de markt voor aquafeed behoren BioMar Group (Denemarken), Cargill Inc. (VS), Waterbase Ltd. (India), Alltech Inc. (India), Alltech Inc. (VS), BASF (Duitsland), Coppen International BV (Nederland), Zeigler bros. Inc. (V.S.), Ridley Corporation (Australië), Marvesa (Nederland) en Evonik Industries (Duitsland), onder andere.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Aquafeed Market Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/aquafeed-market-1920

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

11 juli 2023?-?Houdek (voorheen Prairie Aquatech) kondigde aan dat het werkt aan het verbeteren van de verteerbaarheid en duurzaamheid van sojameel om het beperkte aanbod van vismeel in de aquafeed-industrie te ondersteunen. Houdek’s nieuwe fermentatietechniek opent nieuwe perspectieven voor soja en distillerkorrels in aquafeeds. Het bedrijf heeft een gepatenteerd fermentatieproces ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van een voor levensmiddelen geschikte microbe die antinutritionele factoren kan verminderen en de beschikbaarheid van stikstof & fosfor in sojameel kan verhogen om een eiwitrijk voeringrediënt te maken dat ME-PRO wordt genoemd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Oilseeds Market Size werd gewaardeerd op 1,93 miljard USD in 2022. De markt voor oliehoudende zaden zal naar verwachting groeien van 190,2692 miljard dollar in 2023 tot 243,542 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2030).

De omvang vande markt voor secundaire macronutriënten werd in 2022 geschat op USD 30,5 miljard. De markt voor secundaire macronutriënten zal naar verwachting groeien van 32,29 miljard USD in 2023 tot 51,09 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,9% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032).

De omvang vande aquacultuurmarkt werd in 2021 geschat op 152,2 miljard USD. De aquacultuurmarkt zal naar verwachting groeien van 160,9 miljard USD in 2022 tot 237,3 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,71% tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030).

De omvang vande markt voor biostimulanten werd in 2022 geschat op 2786,1 miljoen USD. De markt voor biostimulanten zal naar verwachting groeien van 2973,6 miljoen USD in 2023 tot 9622,5 miljoen USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,05% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032).

Fruits & Groentezaden Marktomvang werd gewaardeerd op USD 6,17 miljard in 2022. De Fruit & Groentezaden marktsector zal naar verwachting groeien van USD 6,66 miljard in 2023 tot USD 12,39 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,06% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032).

Contact US Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact US

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)

Website: https://www.wantstats.com

Email: [email protected]
Keywords:  Aquafeed Market,Aquafeed Market Size,Aquafeed Market Share