header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biometrische bankmarkt ter waarde van USD 18,0 miljard, groeit met 15,80% CAGR tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 12, 2023 10:00 PM ET

Biometrische marktinzichten voorbanken :

De omvang van de Biometric Banking Market werd in 2022 geschat op USD 4,8 miljard. De markt voor biometrisch bankieren zal naar verwachting groeien van USD 5,6 miljard in 2023 tot USD 18,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,80%. tijdens de prognoseperiode. (2023-2032). Het toegenomen gebruik van biometrische technologie in verschillende sectoren, waaronder consumentenelektronica, auto-industrie en luchtvaart, zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. Het toegenomen gebruik van biometrische technologie in verschillende industrieën en de groeiende vraag naar oplossingen voor authenticatie, identiteit, beveiliging en bewaking in verschillende toepassingsgebieden zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt beïnvloeden. Fraude en datalekken worden verminderd wanneer biometrische methoden worden vergeleken met meer traditionele methoden zoals het gebruik van ID’s en wachtwoorden. Het biometrische systeem maakt gebruik van een lezer, gerelateerde software en een database om vingerafdrukken te vergelijken en zo een hoge veiligheid en nauwkeurigheid te garanderen. De groeiende technologie voor betalingsbeveiliging in e-commerce is een andere factor die de verwachte groei van de markt voor biometrisch bankieren tijdens de prognoseperiode zal beïnvloeden.

Daarnaast wordt verwacht dat het toenemende gebruik van technologie voor de identificatie en aanwezigheid van werknemers in de publieke en private sector de vraag op de markt zal stimuleren. Daarnaast zijn hybride of multimodale biometrische systemen recentelijk naar voren gekomen als de primaire detectiestrategie voor authenticatiebehoeften. Een multimodaal biometrisch identificatiesysteem identificeert gebruikers aan de hand van een reeks kenmerken, waaronder vingerafdrukken, iris en gezichtskenmerken. In grote systemen die moeten reageren op meerdere fysieke eigenschappen en in gebruiksscenario’s die strikte identiteitsverificatie vereisen, maakt het een betrouwbaardere, snellere en nauwkeurigere verificatie mogelijk. Vandaar de inkomsten uit de biometrische bankmarkt.

Klik hier voor het Premiumrapport

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de Biometric Banking markt zijn onder andere

  • Techshino Technologie
  • Ample trails, Inc
  • Biometrisch Instituut
  • State Grid Corporation van China
  • BPI Aangesloten Identificatie
  • Amerikaanse Veiligheidsraad, Inc
  • Aulich & Co
  • Digitaal persoon
  • Lid van de FIDO Alliance
  • Diebold Co &
  • First Data Co, gevestigd in Omaha
  • Chase Coinxdeepl68
  • Authentieke oplossingen
  • Visa Co
  • Biolink-oplossingen
  • Innoventry Corporation
  • Auraya Systems Pty Ltd
  • Baztech Inc
  • Axon Draadloos Internationaal
  • Charles Schwab En Co

Omvang van het rapport – Biometric Banking Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 18,0 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

15.80%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

De segmentatie van de markt voor biometrisch bankieren per producttype omvat hardware en software. Het aandeel van de inkomsten uit het hardwaresegment was het grootst in 2022.

De biometrische bancaire marktsegmentatie op basis van vingerafdrukken omvat gezichtsherkenning, handgeometrie, irisherkenning en andere. Het vingerafdruksegment domineerde de biometrische bankenmarkt in 2022. Het onderzoek biedt een regionaal marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse biometrische bankenmarkt (45,80%). Biometrische technologieën worden in de Verenigde Staten op grote schaal gebruikt op verschillende gebieden, waaronder overheid, binnenlandse veiligheid, het bedrijfsleven en justitie. Biometrische technologie voldoet aan steeds meer veiligheidseisen vanwege de toegenomen terrorismedreiging wereldwijd. Daarnaast had biometrisch bankieren in de VS het grootste marktaandeel en was de Canadese biometrische bankmarkt de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio. Het marktaandeel van biometrisch bankieren in Europa was goed in 2022. De biometrische markt in de regio zal naar verwachting vooral worden gedreven door de groei in mobiele betalingen en initiatieven van commerciële bedrijven en overheden om biometrische authenticatiesystemen in te voeren. Daarnaast had Duitsland het grootste marktaandeel in biometrisch bankieren en was de Britse markt voor biometrisch bankieren de snelst groeiende markt in de Europese regio.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Biometrisch bankieren markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/biometric-banking-market-11821

Gerelateerde rapporten:

Synthetic Data Generation Market – De markt voor synthetische gegevensgeneratie zal naar verwachting groeien met USD 7,67 miljard tegen 2032, met een CAGR van 46,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Grootschalige telecommunicatiemarkt – De grootschalige telecommunicatiemarkt zal naar verwachting 913,6 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 9,3% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Servicenow Store Apps Market – De Servicenow Store Apps markt zal naar verwachting 82,4 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 33,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biometric Banking Market,Biometric Banking Market Growth,Biometric Banking Market Trends,Biometric Banking Market Overview,Biometric Banking Market Demand,Biometric Banking Market Analysis,Biometric Banking Market Forecast,Biometric Banking Market Share