header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Datacenterkoelingsmarkt ter waarde van USD 28,3631 miljard, groeit met een CAGR van 10,50% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 12, 2023 7:00 PM ET

Inzichten in de markt voor datacenterkoeling:

De omvang van de markt voor datacenterkoeling werd in 2022 geschat op USD 14,1 miljard. De markt voor datacenterkoeling zal naar verwachting groeien van USD 15,5805 miljard in 2023 tot USD 28,3631 miljard in 2030, met een CAGR van 10,50%. prognoseperiode (2023-2030). Verschillende industrieën vereisen innovatieve technologieën en de toenemende vraag naar energie- en geldbesparende datacenters zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. Organisaties verhogen hun investeringen in de bouw van nieuwe datacenterfaciliteiten vanwege de proliferatie van clouddiensten, de zichtbaarheid van big data en de proliferatie van aangesloten apparaten.

Verwacht wordt dat al deze factoren in de komende acht jaar de vraag naar datacenterkoeling zullen stimuleren. Als gevolg hiervan is de vraag naar koeloplossingen direct gecorreleerd met de toename in datacenterruimte wereldwijd. De ontwikkeling van de cantilever koelindustrie wordt beperkt door de verwachte veeleisende speciale infrastructuur en hoge investeringskosten voor het opzetten en onderhouden van deze datacenteroplossingen. Ook wordt verwacht dat de datacenterkoelingsindustrie tijdens de prognoseperiode zal worden uitgedaagd door stroomuitval en problemen met lagere kooldioxide-koeling. De datacenterkoelingsindustrie is aanzienlijk beïnvloed door COVID-19. Tekorten aan arbeidskrachten en lage investeringskosten hebben de productie en verkoop van datacenterkoelingtechnologie vertraagd.

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Belangrijkste spelers:

De overheid en grote marktspelers hebben ook nieuwe beveiligingsmaatregelen ingevoerd om de praktijken te bevorderen en te verbeteren. Omdat het zich richtte op de juiste doelgroep, groeide de verkoop in de datacenterkoelingsindustrie naarmate de technologie vorderde. Bovendien fungeren datacenters als de spil van alle belangrijke IT-infrastructuren in verschillende sectoren, waaronder productie, BFSI, detailhandel, gezondheidszorg, enz. Investeringen in datacenters in deze industrieën worden voornamelijk gedreven door de noodzaak om grote hoeveelheden gegevens te beheren en tegelijkertijd netwerkconnectiviteit te bieden. vaardigheden Omdat datacenters echter veel warmte genereren, hebben ze koeloplossingen nodig om het systeem continu draaiende te houden. Daarom moeten alle datacenterinstallaties prioriteit geven aan oplossingen voor datacenterkoeling. Hierdoor neemt de omzet van de markt voor datacenterkoeling toe.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor datacenterkoeling zijn:

  • Fujitsu Ltd. (Japan)
  • Asetek A/S (Denemarken)
  • De Mitsubishi-groep (Japan)
  • Schneider Electric SE (Frankrijk)
  • Rittal GmbH & Co. KG (Duitsland)
  • Hitachi Ltd. (Japan)
  • 4energy (VK)
  • 3M (VS)
  • Degree Controls (VS)
  • Wakefield-Vette Inc. (VS)
  • HP Development CompanyL.P. (VS)
  • The Heico Companies LLC (VS)

Omvang van het rapport – Markt voor datacenterkoeling:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

USD 28,3631 miljard

CAGR tijdens 2023-2030

10.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Op basis van componenten bestaat de marktsegmentatie voor datacenterkoeling uit koelers, economizers en serverkoeling. Het koelsegment domineert de markt. Op basis van het type koeling omvat de marktsegmentatie voor datacenterkoeling vloeistofkoeling en luchtkoeling. Het luchtsegment was in 2022 goed voor het grootste deel van de inkomsten uit de markt voor datacenterkoeling.

Op basis van service omvat de marktinformatie voor datacenterkoeling professionele service en beheerde service. De categorie managed services genereerde de meeste inkomsten door het toegenomen gebruik van smartphones.

Op basis van de grootte van de organisatie omvat de markt voor datacenterkoeling het MKB en grote ondernemingen. De markt met het grootste marktaandeel wordt tijdens de prognoseperiode gedomineerd door grote bedrijven.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Markt voor datacenterkoeling – https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-center-cooling-market-1913

Per regio biedt het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor datacenterkoeling in Azië-Pacific zal blijven domineren en het aandeel zal naar verwachting toenemen tijdens de prognoseperiode als gevolg van de groei in datacenterkoelingstoepassingen in de telecomsector. Dit kan het gevolg zijn van het toenemende aantal externe IT-infrastructuurserviceproviders die toegang hebben tot kritieke bedrijfsgegevens en -toepassingen en deze beheren. Hierdoor zal de marktgroei in deze regio toenemen.

Gerelateerde rapporten:

Human-Computer Interaction (HCI) Market – De Human-Computer Interaction (HCI) Market-industrie zal tegen 2030 naar verwachting USD 1.663.884,1 miljoen groeien, met een CAGR van 15,4% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2030.

Grootschalige telecommunicatiemarkt – De sector van de grootschalige telecommunicatiemarkt zal naar verwachting groeien van USD 913,6 miljard tegen 2032, met een CAGR van 9,3% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

AI-gebaseerde vertaaldiensten Markttrends, Groeianalyse, Onderzoeksrapport – Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Center Cooling Market,Data Center Cooling Market Share,Data Center Cooling Market Size,Data Center Cooling Market Trends,Data Center Cooling Market Growth,Data Center Cooling Market Insights,Data Center Cooling Market Fotrcast,Data Center Cooling Market 2030