header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor tandheelkundige software is naar verwachting goed voor 10,7% CAGR en zal in 2032 USD 4,9 miljard waard zijn.

Oct 12, 2023 5:58 PM ET

Onderzoeksrapport tandheelkundige software per type (software voor praktijkbeheer, software voor patiëntencommunicatie, software voor behandelplanning, software voor patiënteneducatie en software voor tandheelkundige beeldvorming), per implementatie (op locatie, webgebaseerd en cloudgebaseerd), per eindgebruiker (tandheelkundige klinieken en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Market Research Future (MRFR) belicht in zijn rapport Dental Software Market Information By Type, Deployment And Region – Forecast till 2032″ de markt zal in 2032 USD 4,9 miljard bereiken met een CAGR van 10,7%.

Moderne tandartsen maken steeds meer gebruik van digitale tandheelkundige radiografieapparatuur om mondaandoeningen en ziekten beter te kunnen identificeren, testen, therapeutische behandelingen uit te voeren en te volgen. Digitale tandradiografie maakt gebruik van digitale röntgensensoren, een vorm van röntgenbeeldvorming die conventionele röntgenfilm vervangt door verbeterde computerbeelden te maken van de tanden, het tandvlees en andere gerelateerde mondstructuren en aandoeningen. Deze beelden zijn op verschillende manieren beter dan hun traditionele tegenhangers van röntgenfilm, zoals het direct bekijken van de beelden, verbeterde toegankelijkheid van de beelden en lagere stralingsniveaus. De vergrijzing van de bevolking, de toenemende belangstelling voor en bewustwording van mondgezondheid in Europa en de VS en snelle technologische verbeteringen zijn enkele van de redenen die de markt stimuleren. De Health Information Technology for Economic and Clinical Health Act (HITEC) bevordert en versnelt de invoering van gezondheidsinformatietechnologie in de Verenigde Staten.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/675

De verzekeringsdekking zal naar verwachting toenemen met IT-oplossingen voor de gezondheidszorg, met name door gespecialiseerde klinieken zoals tandartspraktijken. De vraag naar mondzorg zal door deze oorzaken naar verwachting toenemen, waardoor de vraag naar DPM-software zal toenemen. Er wordt verwacht dat softwaresystemen na de epidemie op grote schaal zullen worden ingezet om bedrijfs- en patiëntgegevens en medische dossiers te beheren. Dit zal de groei van de markt waarschijnlijk stimuleren. Na de pandemie groeide de vraag naar DPM-software omdat ziekenhuizen, klinieken en andere faciliteiten opnieuw niet-spoedeisende diensten aanboden. De meeste mondzorgklinieken zullen de komende jaren investeren in DPM-oplossingen, waardoor de markt aanzienlijk zal groeien.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Carestream Health Inc (VS)
  • Ace Dental Software (VS)
  • Datacon Dental Systems (VS)
  • Danaher (VS)
  • Abeldent Inc (VS)
  • Dentimax LLC (VS)
  • Henry Schein Inc (VS)
  • Imageworks Corporation (VS)
  • Open Dental Software Inc (VS)
  • Planmeca OY (Finland)
  • Dentsply Sirona (VS)
  • Medicloud (Bulgarije)
  • Consult-Pro (Canada)
  • Patterson Dental (VS)

Marktsegmentatie

De markt voor tandheelkundige software wordt op basis van inzet gesegmenteerd in on-premise, webgebaseerd en cloudgebaseerd. Tandheelkundige klinieken en ziekenhuizen vormen de twee eindgebruikerssegmenten in de marktstatistieken voor tandheelkundige software. De markt voor tandheelkundige software is onderverdeeld in verschillende subtypen: praktijkbeheer, patiëntencommunicatie, tandheelkundige beeldvorming en software voor behandelplanning.

Regionaal inzicht

Tandheelkundige software is in Noord-Amerika eerder en sneller ingevoerd dan in andere regio’s. Meer tandheelkundige laboratoria dan ooit behandelen diverse tandheelkundige aandoeningen met digitale ontwerpprogramma’s, 3D-printers en CAD/CAM-beheersystemen. Vanwege de toenemende reorganisatie van particuliere spelers, de verbeterende kwaliteit en betaalbaarheid van software voor beginnend beheer, technologische vooruitgang in de tandheelkundige gezondheidszorg en de groeiende vraag van consumenten naar en acceptatie van geavanceerde tandheelkundige softwarediensten, heeft de Europese markt voor tandheelkundige software momenteel het op één na grootste marktaandeel. Als gevolg van stimulerende overheidsvoorschriften en een groeiend publiek bewustzijn van mondgezondheid, is het aantal zelfstandige beoefenaars sterk toegenomen in de Verenigde Staten, Australië en India.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (141 pagina’s) over tandheelkundige software: https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-dental-software-market-675

Omdat ze voordeliger zijn dan grote tandheelkundige instellingen en omdat veel patiënten die tandheelkundige diensten zoeken niet verzekerd zijn of een verzekering hebben die mondzorg uitsluit, betalen patiënten vaak uit eigen zak wanneer ze naar een zelfstandige tandarts gaan. Omdat ze voordeliger zijn dan grote tandartspraktijken en omdat veel patiënten die tandheelkundige diensten zoeken niet verzekerd zijn of een verzekering hebben die mondzorg uitsluit, betalen patiënten vaak uit eigen zak als ze bij een zelfstandige tandarts komen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Ayurveda Marktonderzoeksrapport: Informatie per vorm, toepassing, bron, ziektepatroon, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Medisch Toerisme per behandelingstype en regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportCapsule Endoscopie Markt: Informatie per product, toepassing, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportVeterinaire Software Markt Informatie Per Softwaretype, Deployment, Datatype, Eindgebruiker En Regio – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Dental Software Market,Dental Software Market Size,Dental Software Market Share,Dental Software Market Growth,Dental Software Market Trends,Dental Software Market Overview,Dental Software Market Outlook,Dental Software Market Insights,Dental Software Market Analysis