header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Indiase markt voor kleurensorteerders zal tegen 2032 met een CAGR van 8,90% groeien

Oct 12, 2023 11:54 PM ET

Markt Overzicht

De Indiase kleurensorteermarkt vertegenwoordigde een waarde van USD 0,16 miljard in 2023 tot USD 0,323 miljard in 2032 en zal naar verwachting groeien met 8,90% CAGR tijdens de prognoseperiode 2023-2032, aldus de nieuwste analyse van Market Research Future (MRFR).

De snelle ontwikkeling van de landbouwsector en de voedselverwerkende sector is de drijvende kracht achter de groei van de markt voor kleurensorteerders in India. Met een stijging van het besteedbaar inkomen en de levensstandaard van mensen is ook de vraag naar voedselproducten van hoge kwaliteit aanzienlijk gestegen. Daarom neemt de vraag naar kleurensorteermachines toe om de kwaliteit en veiligheid van voedselproducten te garanderen. Kleurensorteermachines zorgen ook voor automatisering in de verwerkende industrie, waardoor de verwerkingscapaciteit enorm toeneemt. Bovendien minimaliseren ze menselijke fouten en verlagen ze de productiekosten als geheel, wat de belangrijkste factor is voor een brede toepassing. De vraag naar deze machines voor ander industrieel gebruik neemt ook toe, wat nieuwe perspectieven voor de markt kan openen.

Kleurensorteerders, ook bekend als optische sorteerders, zijn machines die in de voedselverwerkende industrie worden gebruikt om voedingsmiddelen op basis van kleur te detecteren en te scheiden. Deze foto-elektronische machines maken gebruik van beeldopnametechnologie om ongewenste materialen te detecteren. Kleurensorteerders worden voornamelijk gebruikt om ongewenste verontreiniging te scheiden van de hoofdproducten zoals granen, noten, fruit, thee, koffie, enz. Deze ongewenste materialen worden uiteindelijk verwijderd met behulp van mechanische of pneumatische uitwerpers. Er zijn voornamelijk twee soorten kleurensorteerders, namelijk van het type glijgoot en van het type band.

Belangrijkste spelers in de kleurensorteerindustrie in India

De belangrijkste spelers in het rapport over de Indiase kleurensorteermarkt zijn onder andere

  • Hefei TAIHE Optoelectronics Technology Co, Ltd
  • Anhui Zhongke Optic-electronic Color Sorter Machinery Co, Ltd.
  • Hefei Meiya Optoelectronic Technology Inc.
  • Sleuteltechnologie
  • Zee
  • Oranje
  • Tomra
  • Fowler Westrup
  • Buhler Groep
  • Satake India Engineering


Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3569

Covid-19 analyse

De covid-19 pandemie heeft de Indiase kleurensorteermarkt zwaar getroffen. De negatieve gevolgen van de pandemie waren voelbaar in elke economische sector, inclusief de landbouw, die een belangrijke vraaggenerator is. De slechte prestaties van de voedselverwerkende industrie en andere eindgebruikers leidden tot een daling van de vraag naar deze machines.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over dekleursorteermarktin India :

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-color-sorter-market-3569

Segmentatie van de markt

  • Segmentatie per type

Goot en band

Het chute-type kleurensorteerder domineert de markt. Deze wordt veel gebruikt bij het sorteren van graan en heeft een hoge efficiëntie en verwerkingscapaciteit. Bovendien hebben ze minder ruimte nodig dan de bandsorteerders.

  • Segmentatie per toepassing,

Industrieel en agrarisch

De vraag naar kleurensorteerders voor agrarische toepassingen is erg hoog. Het bulkkarakter van de producten en het vervelende handmatige sorteerproces zorgen voor een bredere toepassing in de verwerking van landbouwproducten.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3569

Regionale analyse

De Indiase kleurensorteermarkt is onderverdeeld in vier grote regio’s, namelijk: Noord-India, Zuid-India, Oost-India en West-India. Van de verschillende regio’s had de noordelijke regio het grootste marktaandeel tijdens de prognoseperiode. De grotere aanwezigheid van voedselverwerkende en op landbouw gebaseerde industrieën is verantwoordelijk voor de dominantie.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportLuchtfilters Markt informatie per Type, per Eindgebruiker en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor industriële afdichtingen Informatie per type, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor verkoopautomaten Informatie per type, per betalingsmethode, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKoeltorens Marktinformatie per type, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over industriële onderhoudsdiensten Informatie per dienst, per locatie, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  India Color Sorter Market trends,India Color Sorter Market scope,India Color Sorter Market growth,India Color Sorter Market forecast,India Color Sorter Market research,India Color Sorter Market outlook,India Color Sorter Market overview,India Color Sorter Market demands