header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Investment Banking-markt zal tegen 2032 naar verwachting 335,8 miljard USD groeien met een CAGR van 8,90% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 12, 2023 3:00 PM ET

De omvang van de investment banking-markt werd in 2022 geschat op 155,9 miljard dollar. De investment banking-markt zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting groeien van 169,8 miljard USD in 2023 tot 335,8 miljard USD in 2032 met een samengesteld groeipercentage (CAGR) van 8,90%. (2023-2032). De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de toenemende financieringsproblemen van bedrijven, de groeiende kapitaalbehoeften en de toegenomen vraag naar deskundige begeleiding van bedrijven.

De afdeling investment banking van de financiële instelling biedt een volledige adviesdienst aan overheden, bedrijven en andere entiteiten die actief zijn op de markt. Deze diensten bieden ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder fondsenwerving voor projectfinanciering, beursintroducties (IPO’s) en bedrijfsfusies en -overnames (MandA’s). Investeringsbanken faciliteren de handel tussen marktdeelnemers door op te treden als tussenpersoon tussen kredietverstrekkers en bedrijven. Naast afdelingen voor beleggingsonderzoek bieden investeringsbanken verschillende diensten aan, zoals prime brokerage en vermogensbeheer.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11815

Investment Banking markt belangrijkste bedrijven –

De belangrijkste bedrijven op de Investment Banking-markt zijn

  • JPMorgan Chase & Co.
  • Citigroup Inc.
  • Goldman Sachs
  • BofA Effecten
  • Morgan Stanley
  • UBS
  • Credit Suisse Group AG
  • Deutsche Bank AG
  • Hongkong en Shanghai Bank Corporation Limited
  • Barclays

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Ze bieden aanvullende informatie voor beleggen in hun effectenmarkt en bedienen zowel bedrijven die effecten uitgeven als beleggers die effecten kopen. Het succes van deze business is cruciaal voor de reputatie van de investeringsbank. Door dit te doen, ondersteunen ze de beslissing van hun klanten en vergroten ze hun kansen op succes in een niet-traditionele markt.

Dit zeer gespecialiseerde vak vereist diepgaande kennis van financiële markten, economie en regelgeving. Investment bankers werken nauw samen met hun klanten om hun behoeften te begrijpen, hen specifieke oplossingen te bieden en transacties uit te voeren. Ze geven ook advies over allerlei financiële zaken zoals risicobeheer, bedrijfsfinanciering en herstructurering. Belangrijke factoren die de groei van de markt beïnvloeden zijn de toename in kapitaalvereisten, financiële problemen van bedrijven en de toegenomen vraag naar professionele hulp door zakelijke organisaties.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over Investment Banking Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/investment-banking-market-11815

Segmentatie

De segmentatie van de Investment Banking-markt naar type omvat M & A-advies, financiële sponsor/syndicaatsleningen, het overnemen van aandelenkapitaalmarkten en schuldkapitaalmarkten. In 2022 domineerde het M & A adviessegment de wereldwijde markt. De eindgebruikerssegmentatie van de investment banking-markt omvat particulieren en bedrijven. In 2022 werd de investment banking-markt gedomineerd door het segment bedrijfsinstellingen.

De segmentatie van de investment banking-markt op basis van bedrijfsgrootte omvat grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s). In 2022 werd de wereldwijde markt gedomineerd door het segment grote bedrijven. Per regio biedt het onderzoek marktoverzichten van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse investment banking-markt (45,80%). Chatbots helpen Noord-Amerikaanse klanten hun financiën te beheren en banken gebruiken machine learning-algoritmen om patronen in cybercriminaliteit te identificeren.

Vraag om maatwerk – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Het aantal zich snel ontwikkelende, veelzijdige AI-technologieën heeft invloed op de banksector en bedrijven verhogen hun investeringen in AI om het volledige potentieel ervan te realiseren. Daarnaast had de Amerikaanse investment banking-markt het grootste marktaandeel en was de Canadese investment banking-markt de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio.

Blader door meer onderzoeksrapportenover informatie- en communicatietechnologie .

Verwante rapporten

Markt voor de bescherming van kritieke infrastructuur
De markt voor de bescherming van kritieke infrastructuur zal tegen 2030 waarschijnlijk USD 164,5 miljard bedragen en groeien met een CAGR van 4,20%.

Wereldwijde markt voor inkoopanalyse
De wereldwijde markt voor inkoopanalyse zal tegen 2030 naar verwachting 33,2 miljard USD bereiken met een CAGR van 26,20%.

Markt voor virtuele keukens
De markt voor virtuele keukens zal tegen 2030 naar schatting 13,97 miljard dollar groeien, met een enorme groei van 12,5%.

Markt voor realtime biedingen
De markt voor realtime biedingen zal naar verwachting 19,7 miljard USD bereiken in 2030, met een CAGR van 19,40%.

Smartphone markt voor besturingssystemen
De markt voor besturingssystemen voor smartphones zal naar verwachting groeien met 20,00% CAGR in 2030

Markt voor uitbesteding van inkoop
De markt voor uitbesteding van inkoop zal tegen 2030 naar verwachting een waarde bereiken van USD 7,5 miljard met een groeipercentage van 13,70%.

Virtuele Private Server (VPS) Markt
De omvang van de markt voor virtuele privé-servers (VPS) zal tegen 2030 naar verwachting USD 7,8 miljard bedragen, met een groeipercentage van 14,53%.

Telecom-cloudmarkt
De waarde van de telecomcloudmarkt zal tegen 2030 115,6 miljard USD bedragen met een CAGR van 19,2%.

Big Data-markt
Big Data-markt zal tussen 2022 en 2030 een CAGR van 14,50% realiseren

Markt voor industrieel internet van dingen (IIoT) – Industrieel internet van dingen (IIoT).
De markt van het industriële internet van dingen (IIoT) is USD 859,42 miljard waard en groeit tegen 2030 met een CAGR van 21,11%.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Investment Banking Market,Investment Banking Market Size,Investment Banking Market Share,Investment Banking Market Growth,Investment Banking Market Trends