header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De IPM-markt voor feromoonproducten zal tegen 2028 USD 2.850,60 miljoen bereiken met een CAGR van 8,54%.

Oct 12, 2023 11:09 PM ET

Marktanalyse

De wereldwijde IPM-feromoonproductenmarkt zal tegen 2028 USD 2.850,60 miljoen bereiken met een CAGR van 8,54%, volgens het recente rapport van Market Research Future. Insectferomonen zijn chemische stoffen die door een insect worden gebruikt om te communiceren met andere leden van dezelfde insectensoort. Structureel zijn deze chemische stoffen vaak vergelijkbaar met chemische stoffen die worden gebruikt in geur- en smaakstoffen. Insectferomonen zijn een subset van een bredere categorie die semi chemicaliën wordt genoemd Door MRFR Report.

Drivers

Verschuiving naar milieuvriendelijke en duurzame oplossingen om de marktgroei te stimuleren

De markt groeit als gevolg van de verschuiving in plaagdierbestrijdingspraktijken naar milieuvriendelijke en duurzame oplossingen. Feromonen die worden gebruikt in geïntegreerde plaagbestrijding zijn essentieel in ecologisch vriendelijke plaagbestrijdingsstrategieën. IPM combineert een aantal technieken en tactieken om een sterke gewasontwikkeling te stimuleren en tegelijkertijd het gebruik van pesticiden te verminderen. De markt voor geïntegreerde plaagbestrijding feromonen combineert culturele praktijken, preventieve maatregelen, mechanische, fysische, biologische, & chemische plaagbehandelingen om een verscheidenheid aan plagen efficiënt te voorkomen en te verminderen.

Klik hier voor een uitgebreid verslag: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10634

Kansen

Hogere gewasopbrengsten bieden robuuste kansen

Door ongedierte efficiënt te bestrijden, kunnen IPM-technieken, zoals het gebruik van feromoongebaseerde producten, de opbrengst van gewassen verhogen. Het toepassen van deze praktijken zal de productie en winstgevendheid van boeren verhogen.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge productiekosten als marktbeperking

De hoge productiekosten van IPM-feromonen en het gebrek aan kennis in opkomende economieën kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie

De markt voor IPM-feromoonproducten is onderverdeeld op basis van het type insect, het type gewas en het type product.

Per producttype zullen sexferomonen de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Per gewastype zullen tuinbouwgewassen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Perinsecttype zullen motten de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De effecten van COVID-19 hebben een aanzienlijke impact gehad op de verkoop en distributie van verschillende goederen in verschillende sectoren. Om te voorkomen dat het virus zich verspreidt, hebben sommige landen zichzelf afgesloten en hun grenzen gebarricadeerd. Het personeel is ook aanzienlijk ingekrompen. Dit zal waarschijnlijk een impact hebben op de activiteiten en leiden tot veelvuldige vertragingen in de productie. Om de COVID-19 pandemie te bestrijden, zijn quarantainemaatregelen & geïmplementeerd; als gevolg daarvan is de productie van IPM feromoon beperkt, wat wereldwijd gevolgen heeft voor de gewasbescherming. Een aantal geïndustrialiseerde en ontwikkelingslanden vertrouwen op China als een van de weinige grote producenten & van gewasbeschermingsmiddelen. Dit heeft gevolgen gehad voor de wereldwijde productie van IPMferomonen.

Regionale analyse

Noord-Amerika zwaait de scepter op de markt van IPMferomoonproducten

Met een waardeaandeel van 38,47% van de wereldwijde markt in 2020, kwam Noord-Amerika naar voren als de regio met de grootste markt voor IPM feromoonproducten. Noord-Amerika is een van ‘s werelds grootste producenten van koolzaad, sojabonen, tarwe en maïs. Voorspeld wordt dat de behoefte aan duurzame biologische voedingsmiddelen de komende jaren zal toenemen, wat de markt voor IPM-feromonen ten goede zal komen. De behoefte aan IPM feromoonproducten in het gebied wordt ondersteund door een aantal gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties, waaronder het IPM Institute of North America & het University of California Statewide IPM Program, die actief pleiten voor de wijdverspreide implementatie van IPM-systemen in de hele VS.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (99 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) IPM-feromoonproducten marktrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ipm-pheromone-products-market-10634

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de wereldmarkt voor IPM-feromoonproducten aan bod komen, zijn onder andere Russell IPM Ltd (VK), BASF SE (Duitsland), Trécé Inc. (VS), Isagro Group (Italië), Biobest Group NV (België), Bio Controle (Brazilië), International Pheromone Systems Ltd. (IPS) (Wirral), Novagrica (Griekenland), Ips (Wirral), Pheromone Systems Ltd. (Verenigd Koninkrijk), Pheromone Systems Ltd. (Verenigde Staten) en Pheromone Systems Ltd. (Verenigde Staten). (IPS) (Wirral), Novagrica (Griekenland), Agbio, Inc. (VS) en LaboratorioAgrochem en S.L. (Spanje).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Liquid Fertilizer Market Size werd gewaardeerd op 2,70 miljard USD in 2022. De markt voor vloeibare meststoffen zal naar verwachting groeien van USD 2,80 miljard in 2023 tot USD 3,52 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,90% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2030).

De omvang vande markt voor landbouwinoculanten werd in 2022 geschat op USD 0,8 miljard. De markt voor landbouwinoculanten zal naar verwachting groeien van 0,88 miljard USD in 2023 tot 1,57 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,13% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

De omvang vande markt voor Distillers Dried Grains with Solubles (DDGS) werd in 2022 geschat op USD 9,90 miljard. De markt voor Distillers Dried Grains with Solubles (DDGS) zal naar verwachting groeien van USD 10,57 miljard in 2023 tot USD 15,75 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,86% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2030).

Defungicidenmarkt werd in 2022 gewaardeerd op 19,5 miljard USD. De fungicidenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 20,3 miljard in 2023 tot USD 26,0 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,24% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2030).

De markt voor voederzaden werd in 2022 gewaardeerd op 19,6 miljard dollar. De markt voor voederzaden zal naar verwachting groeien van USD 21,0 miljard in 2023 tot USD 36,9 miljard in 2032.

Deherbicidenmarkt werd gewaardeerd op 31,5 miljard USD in 2022. De herbicidenmarkt zal naar verwachting groeien van 33,39 miljard USD in 2023 tot 53,21 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032).

Contact US Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact US

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)
Website: https://www.wantstats.com
Email: [email protected]


Keywords:  IPM Pheromone Products Market,IPM Pheromone Products Market Size,IPM Pheromone Products Market Share