header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Klinische Genomics-markt zal tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032 een significante groei vertonen wat betreft inkomstengeneratie

Oct 12, 2023 1:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport Klinische Genomica Markt: Informatie per type test (diagnostische tests, genetische tests, screening bij pasgeborenen, preimplantatietests, prenatale tests, dragerschapstests en andere tests), per methode (moleculaire tests, chromosoomtests en biochemische tests), per eindgebruiker (ziekenhuizen &klinieken, overheidslaboratoria &onderzoekscentra, academische instellingen en onderzoeksinstituten en andere eindgebruikers) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor klinische genomica zal naar verwachting groeien van USD 0,9 miljard in 2023 tot USD 3,41 miljard in 2032, met een CAGR van 17,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor klinische genomica verwijst naar de toepassing van genomica, een tak van de moleculaire biologie die zich richt op het in kaart brengen, de sequentiebepaling en analyse van het genoom van een organisme (complete set genen en DNA), op het gebied van de klinische geneeskunde. Klinische genomica houdt in dat genomische informatie wordt gebruikt voor het diagnosticeren, behandelen en voorkomen van ziekten en voor het personaliseren van medische zorg. Klinische genomica heeft de afgelopen jaren aan belang gewonnen door de vooruitgang in genomicstechnologieën, lagere sequentiekosten en een beter begrip van de genetische basis van ziekten.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12080

Marktsegmentatie

De segmentatie van de markt voor klinische genomica op basis van het type test omvat diagnostische tests, genetische tests, screening bij pasgeborenen, pre-implantatietests, prenatale tests, dragerschapstests en andere tests.

De segmentatie van de klinische genomics-markt op basis van methode omvat moleculaire tests, chromosoomtests en biochemische tests.

De segmentatie van de markt voor klinische genomica, op basis van eindgebruiker, omvat ziekenhuizen & klinieken, overheidslaboratoria & onderzoekscentra, academici en onderzoeksinstituten en andere eindgebruikers.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Quest Diagnostics Incorporated (V.S.), Eurofins Scientific SE (Luxemburg), Illumina, Inc. (V.S.), PerkinElmer, Inc. (V.S.), NeoGenomics Inc. (V.S.), Foundation Medicine, Inc. (V.S.), Rosetta Genomics Ltd. (Israël), Invitae Corporation & (Israël), Invitae Corporation & (Israël). (Israël), Invitae Corporation (VS), Myriad Genetics, Inc. (VS), Natera, Inc. (VS), Genomic Health, Inc. (VS), OPKO Health, Inc. (VS), Centogene AG (Duitsland), Clinical Genomics Pty Ltd. (Australië), 23andMe, Inc. (Australia), 23andMe, Inc. (U.S.), Iverson Genetic Diagnostics, Inc. (U.S.), Veritas Genetics (U.S.), Gene by Gene, Ltd. (VS), GenomeDx Biosciences, Inc. (Canada), MedGenome (India), Strand Life Sciences Pvt. Ltd. (India), Beijing Genomics Diagnostics, Inc. (India), Beijing Genomics Institute (BGI) (China), Retrogen, Inc. (VS), Personalis, Inc. (VS) en PathGroup (VS).

Regionale analyse

In 2022 werd 45,80% van de markt voor klinische genomica gegenereerd in Noord-Amerika. Noord-Amerika is de thuisbasis van een groot aantal onderwijsinstellingen, wetenschappelijke instituten en biotechnologiebedrijven van wereldklasse die allemaal een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van klinische genomica. Deze bedrijven waren de eersten die genomica toepasten in de gezondheidszorg en ze blijven voorop lopen in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van genomica.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Klinische Genomica:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/clinical-genomics-market-12080

De markt voor klinische genomica in Europa is de op één na grootste in Noord-Amerika. In heel Europa beginnen overheden de waarde in te zien van het bieden van toegang tot genetische tests en counseling aan burgers. Patiënten kunnen genetische tests en counseling ondergaan om hen te helpen hun opties af te wegen en weloverwogen keuzes te maken in tal van Europese ziekenhuizen en klinieken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor klinische genomica naar verwachting het snelst groeien in Azië-Pacific. De Aziatisch-Pacifische regio is de thuisbasis van een groot aantal opmerkelijke academische en onderzoeksinstituten die vooroplopen op het gebied van genomicaonderzoek. Deze instellingen stimuleren creativiteit, bevorderen de ontwikkeling van geavanceerde genoomtechnologie en leiden toekomstige professionals op dit gebied op.

Anti-nucleair antilichaam (ANA) testmarktinformatie, per type (immunofluorescentie, enzymelinked, immunosorbent assay (ELISA) en andere), per toepassing (reumatoïde artritis, systemische lupus erythematosus (SLE), polymyositis, sclerodermie, syndroom van Sjögren en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, onderzoekslaboratoria en andere) – Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor bloedstollingstesten Informatie per product (klinisch laboratorium en geautomatiseerd), per toepassing (bloedingsstoornissen en de ziekte van Von Willebrand), per type test (testkits), per eindgebruiker (academische instellingen en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Sutures Market Research Report Information Per Type (Absorbeerbaar en Niet-absorbeerbaar), Per Filament (Monofilament en Multifilament), Per Toepassing (Oogheelkundige Chirurgie, Cardiovasculaire Chirurgie, Orthopedische Chirurgie, Neurologische Chirurgie, en Andere), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Clinical Genomics Market,Clinical Genomics Market Size,Clinical Genomics Market Share,Clinical Genomics Market Growth