header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de aanleg van pijpleidingen is tegen 2032 wereldwijd 73,03 miljard USD waard met een groeipercentage van 4,8% – Groeionderzoek door MRFR

Oct 12, 2023 6:00 PM ET

Overzicht van de pijpleidingbouwindustrie: In de onderzoeksdocumenten van MRFR wordt gesteld dat de markt voor pijpleidingbouw in het onderzoeksrapport Informatie per pijptype, eindgebruiker, toepassing en regio – voorspelling tot 2032, de markt voor pijpleidingbouw naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauwlettend 4,8%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 73,03 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 45,7 miljard dollar.

Marktbereik: De markt voor pijpleidingbouw is recentelijk vooruitgegaan. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende vraag naar energie.

Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt voor de bouw van pijpleidingen heeft gerenommeerde spelers zoals:

  • Metal Forge India
  • Yena Engineering B.V.
  • Prosaic Staal en Legeringen
  • Enka Insaat Ve Sanayi
  • Bechtel Corporation
  • Larsen & Turbo Limited
  • Cogbill Bouw LLC
  • Seonghwa Industrial Co Ltd
  • CCI Leidingsystemen B.V
  • Sung Il Sim Co. Ltd.

Krijg een PDF-voorbeeld van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12191

Behandelde markt USP

Markt Drivers

De markt voor pijpleidingbouw is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende vraag naar energie. Bovendien wordt de ontwikkeling van de infrastructuur in opkomende landen ook beschouwd als een van de vitale parameters die de ontwikkeling van de wereldmarkt bevorderen.

Beperkingen in de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de groei van de wereldmarkt voor pijpleidingbouw schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

COVID-19 Invloed

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact gehad op de meeste industriële sectoren over de hele wereld. Het wereldwijde gezondheidsrisico heeft niet alleen gevolgen gehad voor de volksgezondheid, maar heeft ook een ernstige verstoring veroorzaakt in de industriële activiteiten van bijna alle soorten. De wereldwijde markt voor de bouw van pijpleidingen is niet anders dan andere. De beperking op productiefaciliteiten van verschillende eindgebruiksectoren heeft geleid tot een grote daling van de inkomstencijfers voor de wereldwijde markt. Nu de markt echter weer op gang komt, wordt verwacht dat de markt tijdens de evaluatieperiode aanzienlijk zal groeien.

Segmentanalyse

Van alle soorten pijpleidingen heeft het segment metalen pijpleidingen de leidende positie op de wereldmarkt voor pijpleidingbouw in 2022 en zal het de komende jaren waarschijnlijk de hoogste groei vertonen. Metalen pijpleidingen zijn pijpleidingen die zijn gemaakt van verschillende soorten metalen, zoals staal, roestvrij staal, gietijzer of aluminium.

Van alle toepassingsgebieden heeft het segment gaspijpleidingen de leidende positie op de wereldmarkt voor pijpleidingbouw in 2022 en zal het de komende jaren waarschijnlijk de hoogste groei vertonen. Een gaspijpleiding is met name ontwikkeld voor het transport van aardgas of andere gassen over lange afstanden.

Van alle eindgebruikers heeft het segment olie- en gasindustrie de leidende positie op de wereldmarkt voor pijpleidingbouw in 2022. De belangrijkste parameters die de groei van het marktsegment bevorderen zijn industrialisatie, economische ontwikkeling en bevolkingsgroei. Aan de andere kant zal de chemische en petrochemische industrie de komende jaren waarschijnlijk de hoogste groei laten zien.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12191

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de regio Azië-Pacific in 2022 de eerste plaats inneemt op de markt voor pijpleidingbouw, met de grootste bijdrage van bijna 45,80%. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. De groeiende olie- en gasindustrie is het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale pijpleidingbouwmarkt stimuleert. Bovendien wordt de stijgende vraag naar energie ook beschouwd als een essentiële parameter die de prestaties van de regionale markt verbetert. Bovendien zullen factoren zoals overheidsinitiatieven, verstedelijking, infrastructuurontwikkeling, uitbreiding van hernieuwbare energie, grensoverschrijdende pijpleidingen en de ontwikkeling van LNG-infrastructuur waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de regionale markt in de beoordelingsperiode.

Het Noord-Amerikaanse gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale pijpleidingbouwmarkt stimuleert, is de productie van schaliegas en -olie. Bovendien wordt de groeiende energie-infrastructuur ook beschouwd als een essentiële parameter die de prestaties van de regionale markt verbetert. Bovendien zullen factoren zoals milieuoverwegingen, technologische vooruitgang, export van ruwe olie & aardgas, modernisering van de infrastructuur, doelstellingen op het gebied van energiezekerheid, regelgevingskaders en grensoverschrijdende pijpleidingen waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de regionale markt in de verslagperiode.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pipeline-construction-market-12191

De Europese regio zal van 2023 tot 2032 aanzienlijk groeien in de pijpleidingbouwmarkt. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale pijpleidingbouwmarkt stimuleert, is de goed ontwikkelde aardgasinfrastructuur met een uitgebreid netwerk van pijpleidingen die aardgas over het hele continent transporteren. De aanleg van pijpleidingen is van vitaal belang om aardgasproductielocaties, opslagfaciliteiten, distributienetwerken en importterminals met elkaar te verbinden en een betrouwbare en zekere aardgasvoorziening aan Europese landen te garanderen. Europa is actief bezig om zijn gasvoorziening uit te breiden om minder afhankelijk te zijn van één bron of route. Dit heeft geleid tot de aanleg van nieuwe pijpleidingen en interconnecties, zoals de zuidelijke gascorridor en de Balticconnector, die het transport van aardgas van nieuwe leveranciers mogelijk maken en de gashandel tussen Europese landen vergemakkelijken.

Blader door gerelateerd rapport:

Bouwstoffen Marktomvang, Aandeel, Groei | Rapport, 2030

Grootte, aandeel, groei vande modulaire bouw voor hoogbouwmarkt| Rapport, 2032

Functionele composieten marktgrootte, aandeel, groei | verslag, 2030

Marktgrootte, Aandeel, Groei | Verslag 2030

Statische Kraanmarkt Grootte, Aandeel & Industrie Rapport 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Pipeline Construction Market,Pipeline Construction Market Trends,Pipeline Construction Market Growth,Pipeline Construction Market Analysis