header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor disposables voor ademhalingstoepassingen zal 3,5 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 9,90% tegen 2032 | MRFR

Oct 12, 2023 2:04 PM ET

Onderzoeksrapport Ademhalingsartikelen Marktinformatie per product (laryngoscoop, slangen, beademingszak, maskers, reanimatieapparaat en andere), per patiëntengroep (neonataal, pediatrisch, volwassen en geriatrisch), per eindgebruiker (ziekenhuizen, verpleeghuizen, klinieken, traumacentra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Markt Overzicht

De markt van disposables voor beademing zal naar verwachting groeien van USD 1,6 miljard in 2023 tot USD 3,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,90% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Marktsamenvatting

De verbruiksgoederen die bekend staan als respiratoire disposables verbinden beademingsapparaten, waaronder ventilatoren, vernevelaars en apparaten voor zuurstoftoediening, met patiënten. Wegwerpartikelen voor reanimatie, slangen, zuurstofmaskers en diverse hulpstukken zijn voorbeelden van wegwerpartikelen voor beademing. Dit zijn wegwerpartikelen die weggegooid kunnen worden zodra het materiaal zodanig is afgebroken dat het niet meer bruikbaar is. Een van de belangrijkste factoren die de markt voor wegwerpartikelen voor de luchtwegen stimuleert, is ongetwijfeld de toename van het aantal aandoeningen aan de luchtwegen. Een groeiende oudere bevolking, milieuverontreinigende stoffen, veranderende gewoonten en genetische aanleg zijn enkele variabelen die dit fenomeen beïnvloeden. Er is een aanzienlijke toename in de behoefte aan wegwerpbare ademhalingsapparatuur naarmate ademhalingsaandoeningen steeds vaker voorkomen, wat een nieuw paradigma in de gezondheidszorg creëert. Het is noodzakelijk om regelmatig wegwerpartikelen voor de ademhaling te gebruiken en deze infecties te blijven behandelen. Patiënten die aan deze ziekten lijden, moeten voortdurend toegang hebben tot inhalators, vernevelaarsets en zuurstofmaskers voor eenmalig gebruik. De vraag naar deze wegwerpartikelen stijgt naarmate er meer gevallen worden ontdekt, wat de wederzijds voordelige relatie tussen ziekteprevalentie en marktexpansie aantoont.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12170

De toename van het risico op kruisbesmetting bij infectieziekten, met name overdraagbare longziekten, is een van de belangrijkste factoren die de groei van de wereldwijde markt voor wegwerpartikelen voor de luchtwegen stimuleren. Daarnaast wordt voorspeld dat de prevalentie van aandoeningen aan de luchtwegen zal toenemen als gevolg van de sterke toename van het roken onder mensen, wat naar verwachting de expansie van de markt in de komende jaren zal ondersteunen. In de komende jaren wordt verwacht dat een grotere blootstelling aan gevaarlijke stoffen zoals vervuiling en schadelijke deeltjes de expansie van de industrie verder zal stimuleren. Bovendien zal de toename van het aantal ademhalingsaandoeningen wereldwijd naar verwachting de marktgroei in de komende jaren stimuleren. Daarnaast hebben ongunstige klimatologische omstandigheden en toegenomen luchtvervuiling een directe invloed op de luchtwegen en maken ze het moeilijk om normaal te ademen. Als gevolg hiervan komen aandoeningen aan de luchtwegen zoals COPD (chronic obstructive pulmonary disease), astma, longkanker en OSA (obstructive sleep apnea) steeds vaker voor, waardoor de vraag naar disposables voor de luchtwegen toeneemt.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Hamilton Medical AG
  • Smiths Group Plc. (Smith Medical Inc.)
  • Medtronic Plc.
  • Air Liquide S.A.
  • Invacare Corporation
  • Dragerwerk AG & Co. KGaA
  • Getinge AB
  • Masimo Corporation
  • Fisher & Paykel Healthcare Corporation Limited
  • Chart Industries Inc.

Market U.S.P. Gedekt:

Markt Drivers:

Een toename van aandoeningen aan de luchtwegen veroorzaakt een toename in het gebruik van thuiszorgdiensten. Wereldwijd doen veel landen grote investeringen in de gezondheidszorg om het grote aantal chronische ziekten aan te pakken. De meeste regeringen concentreren zich op het verbeteren van de gezondheidszorginfrastructuur om de toegang tot gezondheidsdiensten te vergroten. De vraag naar mondstukken met zuurstofmaskers zal naar verwachting snel toenemen door de toenemende prevalentie van ademhalingsaandoeningen en de vergrijzing. De toename van het aantal gevallen van COVID-19 is een andere factor die de markt stimuleert. De markt van neuscanules en slangen zal naar verwachting snel groeien tijdens de prognoseperiode. De verwachte toename van de oudere bevolking en de hoge frequentie van aandoeningen aan de luchtwegen kunnen het gebruik van neuscanules en slangen de komende jaren stimuleren.

De categorie wordt ook gestimuleerd door het toegenomen gebruik in de thuiszorg en de wens naar niet-invasieve beademing (NIV). In de komende jaren zal de marktdynamiek naar verwachting worden gedreven door deze initiatieven. Medische wegwerpartikelen, ook wel respiratoire disposables genoemd, worden gebruikt voor de behandeling en behandeling van verschillende ademhalingsaandoeningen. Ademhalingsmaterialen, waaronder maskers, filters en beademingsbuizen, zijn essentieel voor een efficiënte behandeling van ademhalingsaandoeningen bij patiënten. Tabaksgebruik en luchtvervuiling behoren tot de belangrijkste factoren die het risico op ademhalingsaandoeningen verhogen. Deze hulpmiddelen bestaan uit luchtwegslangen, neuscanules en zuurstofmaskers. Ze zorgen voor zuurstof, verdoving en andere ademhalingstherapieën terwijl ze de patiënten helpen ademen. Medische wegwerphulpmiddelen zijn bedoeld om maar één keer te gebruiken. Meestal worden ze na gebruik weggegooid om de verspreiding van infecties te voorkomen.

Beperkingen

De hoge prijzen van wegwerpartikelen voor beademing en een gebrek aan terugbetalingsregels zullen er waarschijnlijk voor zorgen dat ze niet op grote schaal gebruikt worden in ontwikkelingslanden.

Marktsegmentatie

Er zijn laryngoscopen, tubes, beademingsballonnen, maskers en reanimatieapparaten verkrijgbaar. De markt is onderverdeeld in neonatale, pediatrische, volwassen en geriatrische patiëntengroepen. Ziekenhuizen, verpleeghuizen en klinieken, traumacentra en thuiszorg behoren tot de eindgebruikers in deze sector.

Regionaal inzicht

Vanwege de stijgende vraag naar disposables voor de luchtwegen, de incidentie van ademhalingsaandoeningen en de aanwezigheid van belangrijke hoofdrolspelers en R&D-faciliteiten in het gebied, zal Noord-Amerika naar verwachting zijn dominante positie tijdens de projectieperiode behouden. Bovendien wordt verwacht dat Azië-Pacific en LAMEA, vanwege de toenemende behoefte van de regio aan disposables voor de luchtwegen en de grotere acceptatie van een zittende levensstijl, aantrekkelijke vooruitzichten zullen bieden voor grote spelers tijdens de prognoseperiode. Stedelijke en landelijke gebieden in India hebben een heel verschillende infrastructuur voor gezondheidszorg. Naarmate meer mensen toegang krijgen tot gezondheidszorg, groeit de behoefte aan wegwerpartikelen voor de luchtwegen, waaronder inhalatoren en vernevelkits, omdat bedrijven als Cipla aan deze uiteenlopende vraag voldoen. Ademhalingstoestellen in China hadden het grootste marktaandeel en ademhalingstoestellen in India waren de snelst groeiende markt in Azië-Pacific.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Respiratoire disposables: https://www.marketresearchfuture.com/reports/respiratory-disposables-market-12170

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

https://zekond.com/read-blog/9310

https://makuv.com/opioids-market-size-emerging-technologies-future-plans-and-trends-by-forecast-2030/

https://justnock.com/read-blog/58379

https://degentevakana.com/blogs/view/318338

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Respiratory Disposables Market,Respiratory Disposables Market trends,Respiratory Disposables Market Size,Respiratory Disposables Market Share,Respiratory Disposables Market Growth,Respiratory Disposables Market Demand,Respiratory Disposables Market Forecast,Respiratory Disposables Market Analysis