header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor draagbare diagnostische apparatuur zal tegen 2032 USD 149,27 miljard bereiken, met een CAGR van 6,80% tussen 2023 en 2032

Oct 12, 2023 3:00 PM ET

Portable Diagnostic Devices Market Research Report Information Per Type (Diagnostische Beeldvormings- en Bewakingsapparaten), Toepassing (Gynaecologie, Cardiologie, Maag-Darm-Lever, Urologie, Neurologie, Ademhalingswegen, Orthopedie, Oogheelkunde, En Andere), Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken, Diagnostische Centra, Thuiszorg en Andere), Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor draagbare diagnostische apparaten van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 9,04% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 149,27 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor draagbare diagnostische apparatuur heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door de steeds toenemende vraag naar handige en toegankelijke oplossingen voor de gezondheidszorg. Deze apparaten, variërend van draagbare ultrasone apparaten tot draagbare bloedglucosemeters, veranderen de manier waarop gezondheidszorg wordt geleverd. Door snelle en nauwkeurige diagnostiek in verschillende omgevingen mogelijk te maken, maken draagbare diagnostische apparaten de gezondheidszorg efficiënter, kosteneffectiever en toegankelijker voor mensen over de hele wereld.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7218

Nu de mobiliteit van patiënten binnen medische instellingen en thuis dankzij de vooruitgang in draadloze technologie is verbeterd, neemt het gebruik van draagbare diagnostische hulpmiddelen snel toe. Elektronische apparatuur, bekend als draagbare medische apparaten, bewaakt, bedient en beheert medische aandoeningen. Dankzij ontwikkelingen in de microprocessortechnologie zijn deze gadgets lichter, kleiner en beter draagbaar geworden. Er wordt verwacht dat de markt de komende jaren zal groeien als gevolg van factoren zoals een toename van chronische ziekten door een veranderende levensstijl, een toenemende behoefte aan thuiszorg en een toename van het aantal ouderen. Daarnaast is de stijgende vraag naar draadloze medische apparatuur en draagbare elektronica een van de belangrijkste drijfveren voor de expansie van de markt. Bij draagbare portretten kunnen draadloze sensoren die door patiënten worden gedragen, communiceren met een mobiele monitor. Daarom wordt verwacht dat de markt zich tijdens de verwachte periode zal ontwikkelen als gevolg van de toename in het uitbrengen van technologisch verbeterde draagbare medische apparatuur. Bovendien wordt verwacht dat de sector zich zal ontwikkelen naarmate de oudere bevolking toeneemt.

Segmentatie

Gynaecologie, cardiologie, gastro-enterologie, urologie, neurologie, ademhaling, orthopedie en optometrie behoren tot de toepassingen die in de sector vertegenwoordigd zijn.

De markt is onderverdeeld in diagnostische centra, thuiszorginstellingen en ziekenhuizen & klinieken. De markt biedt onder andere diagnostische beeldvorming en bewakingsapparatuur.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn F. Hoffmann-La Roche Ltd, GE Healthcare, Medtronic, Omron Healthcare Inc, Koninklijke Philips N.V., Abbott, SAMSUNGHEALTHCARE.COM, Stryker, Wellue en EMAY.

Regionale analyse

Noord-Amerika wordt verondersteld de markt voor draagbare medische apparatuur te overheersen. Hoge behandelingspercentages, stijgende acceptatie van technologisch geavanceerde apparatuur en ondersteunde overheidsinitiatieven voor vroegtijdige opsporing van ziekten zijn enkele van de belangrijkste factoren die de markt stimuleren. Voor het beheer van ziekten zal het wijdverbreide gebruik van observatie-, diagnose- en behandelingssystemen naar verwachting positief zijn voor de regionale groei.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over draagbare diagnostische apparaten:https://www.marketresearchfuture.com/reports/portable-diagnostic-devices-market-7218

De regio Europa met het op één na hoogste omzetaandeel was de wereld. De belangrijkste markten in dit gebied zijn het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Er wordt echter verwacht dat Azië-Pacific een aanzienlijke CAGR zal kennen tijdens de projectieperiode. De toename van de oudere bevolking, de toenemende prevalentie van diabetes, het stijgende aantal hartaandoeningen en het wijdverbreide gebruik van slimme wearables zijn allemaal factoren die hebben bijgedragen aan de expansie van de regionale markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over demarkt voor vasculaire transplantaten – voorspelling tot 2030

Laparoscopie-apparaten marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overmarkt voor patiëntbewakingsapparatuur – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapporttandheelkundige verbruiksgoederen – Wereldwijde prognose tot 2032

Proteomics-marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Portable Diagnostic Devices Market,Portable Diagnostic Devices Market Size,Portable Diagnostic Devices Market Share,Portable Diagnostic Devices Market Trends