header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor flexibele isolatie zal tegen 2032 naar schatting US$ 14,4 miljard bedragen en zal naar verwachting een CAGR van 5,5% laten zien.- Door MRFR

Oct 12, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Flexible Insulation Market Information By Material, by Type, and Region – Forecast till 2032, zal de flexibele isolatie-industrie groeien van USD 9,38 miljard in 2023 tot USD 14,4 miljard in 2032, met een snelheid van 5,5% tussen 2023 en 2032.

Marktsamenvatting

In flexibele isolatie worden speciale elastomere polymeren gebruikt die bestand zijn tegen temperatuur, geluid of elektriciteit. Om de optimale omstandigheden te handhaven, zijn isolatiematerialen nodig in verschillende situaties. Het handhaven van de juiste temperatuur kan essentieel zijn om geschikte leefomstandigheden te garanderen op locaties met strenge winters of intense zomers. Mensen gebruiken kachels of kampvuren om de strenge winters door te komen op veel plaatsen dicht bij de polen van de aarde.

Thermische isolatie is essentieel als je wilt dat kachels en kampvuren zo efficiënt mogelijk werken. Thermische isolatie zorgt ervoor dat de warmte binnen niet ontsnapt en dat de kou van buiten niet naar binnen kan. Elektrische en akoestische isolatie werken op dezelfde manier. Akoestische isolatie zorgt ervoor dat het interne geluid niet naar buiten lekt en laat geen geluid van buiten door, waardoor het publiek een geweldige ervaring beleeft. Elektrische isolatie voorkomt dat er stroom weglekt en beschermt levende wezens tegen een mogelijk dodelijk hoog voltage.

Concurrentielandschap van de markt:

Bekende leveranciers in de wereldwijde industrie zijn

  • Armacell
  • BASF SE
  • ContiTech AG
  • Fletcher Isolatie
  • Johns Manville
  • Kingspan Groep
  • Owens Corning
  • Saint-Gobain
  • Superlon
  • Thermaxx Jassen

Krijg een PDF-voorbeeld van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11688

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Bouwactiviteit gevolgd door verstedelijking in Europa en Azië-Pacific, industriële groei in ontwikkelingslanden en technische vooruitgang met geavanceerde isolatiematerialen zijn de belangrijkste redenen voor de wereldwijde flexibele isolatiemarkt. Er is een enorme vraag naar wooninfrastructuur om de groeiende bevolking te ondersteunen als gevolg van de groeiende bevolking over de hele wereld. Het stijgende besteedbare inkomen van de bevolking is een factor in de stijgende vraag naar woningbouw.

Om de kwaliteit en veiligheid van bouwprojecten te verhogen, wordt in moderne woningbouwpraktijken gepleit voor het gebruik van isolatiematerialen. Dit geldt in het bijzonder voor elektrische isolatie, die vaak bijdraagt aan onopzettelijke branden die al vele levens hebben geëist over de hele wereld. Elektrische isolatie is in veel landen wettelijk verplicht om deze onbedoelde branden te voorkomen, wat de markt voor flexibele isolatie heeft gestimuleerd.

Het grootste marktaandeel van het materiaalsegment is glasvezelisolatie. Omdat glasvezelisolatie licht van gewicht is, niet brandbaar, een hoge scheursterkte heeft en bestand is tegen corrosie, zal het gebruik ervan naar verwachting toenemen in een groot aantal toepassingen, waardoor de verwachte sterke groei van de markt wordt ondersteund.

Glasvezel wordt gebruikt in veel verschillende toepassingen, waaronder flexibele luchtkanalen, huishoudelijke en commerciële koelkasten en vriezers, leidingen voor straalmotoren, vliegtuigonderdelen en commerciële gebouwen. Het wordt ook gebruikt als thermische isolatie voor leidingen in de HVAC-industrie.

Glasvezelisolatie biedt ook een grotere ontwerpflexibiliteit. Om de algemene thermische prestaties van een gebouw te verbeteren en ruimtes met lagere thermische waarden, zoals ramen en deuren, te compenseren, kunnen grotere hoeveelheden op geselecteerde plaatsen worden aangebracht. Er is een breed scala aan R-waarden mogelijk, waardoor de bestekschrijver meer alternatieven heeft om te voldoen aan de criteria van de nationale en provinciale energiecodes.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11688

Beperkingen in de markt:

De ontwikkeling van de flexibele isolatie-industrie kan worden belemmerd door de komst van geavanceerde biogebaseerde materialen voor isolatiedoeleinden. De vele toepassingen van flexibele isolatie in verschillende sectoren, zoals de bouw en de consumptiegoederensector, zullen de flexibele isolatiemarkt wereldwijd echter ten goede komen.

COVID-19 Invloed

De wereldwijde markt voor flexibele isolatie is negatief beïnvloed door de uitbraak van het nieuwe coronavirus dat zich over de hele wereld heeft verspreid.

Het merendeel van de flexibele isolatie wordt gebruikt in de bouwsector om de binnenkant van muren en daken te bekleden. De bouwsector is echter een van de economische sectoren die momenteel de grootste gevolgen van de pandemie ondervindt. Als gevolg daarvan is er nu veel minder vraag naar flexibele isolatiematerialen, wat zijn weerslag heeft op de markt.

Een van de landen met een aanzienlijke impact op de markt voor flexibele isolatie is China. De totale sluiting van het land in een poging om het virus onder controle te krijgen, maakte echter een einde aan de productiesector. Dit heeft een aanzienlijke invloed gehad op de markt voor flexibele isolatie wereldwijd.

Marktsegmentatie

Naar type

De belangrijkste soorten flexibele isolatie zijn akoestische, elektrische en thermische isolatie.

Op materiaal

Flexibele isolatiematerialen zijn aerogel, vernet polyethyleen, elastomeer, glasvezel en andere.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexible-insulation-market-11688

Regionaal inzicht

In 2022 werd de markt voor flexibele isolatie in Noord-Amerika gewaardeerd op $ 4,08 miljard. Als gevolg van de stijgende vraag naar energie-efficiënte gebouwen, strenge energie-efficiëntienormen van de overheid en de toegenomen bouwactiviteit, zal de markt naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode. Flexibele isolatiematerialen hebben uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie-eigenschappen, waardoor ze zeer gewild zijn in de lokale residentiële en commerciële sectoren.

Blader door gerelateerd rapport:

Isolatieproducten Marktomvang, Aandeel & Prognose | Verslag 2032

Isolatie Marktgrootte, Aandeel & Trends | Industrie Rapport 2032

Flexibele kunststofverpakkingen marktomvang, marktaandeel & voorspelling verslag 2030

Plastic antioxidanten marktgrootte, aandeel & industrie rapport 2030

Cosmetische pigmenten Marktgrootte, Aandeel & Voorspellingsrapport 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Flexible Insulation Market,Flexible Insulation Market Trends,Flexible Insulation Market Growth,Flexible Insulation Market Analysis