header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor productie en lancering van satellieten zal tegen 2030 57,33 miljard dollar waard zijn, met een groei van 14,01% van 2023 tot 2030

Oct 12, 2023 1:00 PM ET

Overzicht van de markt voor productie en lancering van satellieten

De markt voor de productie en lancering van satellieten zal naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien. Het toenemende gebruik van satellieten voor militaire surveillance is een belangrijke marktstimulans. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor de productie en lancering van satellieten zal escaleren van USD 22,9 miljard in 2022 tot USD 57,33 miljard in 2030, met een groei van 14,01% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2030).

De toenemende vraag naar elektro-optische beeldvormingssystemen voor hun onuitwisbare doeltreffendheid van satellieten op het slagveld stimuleert de marktinkomsten. Groeiende investeringen in SATCOM en ISR nuttige ladingen geven een impuls aan de groei van de satellietproductie- en lanceermarkt. Daarnaast zijn voortdurende inspanningen en investeringen in het verbeteren van navigatie- en inlichtingensystemen van invloed op de groei van de markt.

De toenemende vraag naar hoogwaardige apparatuur door strijdkrachten en elektronische ondersteuning om lucht-, zee- en grondplatforms van bondgenoten en tegenstanders te identificeren, bevorderen de groei van de markt. De nieuwste trend van verbonden slagvelden en veilige netwerktechnologieën stimuleert de vraag naar geavanceerde, krachtige militaire communicatie. Bovendien stimuleert de toenemende behoefte om verouderende satellieten en apparatuur te moderniseren de groei van de markt.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1255

De opkomst van geavanceerde technologieën, geavanceerde apparatuur en de beschikbaarheid van noodcommunicatiediensten die effectieve waarschuwings- en meldingssystemen bieden in noodsituaties zijn enkele factoren die de groei van de markt stimuleren. Ook satellietcommunicatie die nauwkeurige en real-time informatie levert aan de militaire departementen geeft een impuls aan de groei van de markt.

De markt voor de productie en lancering van satellieten is voornamelijk gebaseerd op overheidsbeleid en defensiebudgetten, die de noodzaak bepalen om lopende operaties en militaire oefeningen te ondersteunen. Ondanks de moeilijke economische context blijven naties aanzienlijke bedragen uitgeven aan het onderhoud van bekwame, wereldwijde breedbandsatellietcommunicatiesystemen, encryptiesystemen, firmwarecode en anti-jammingafweer die de satellieten gebruiken.

Concurrentieanalyse

Deze markt lijkt zeer competitief door de aanwezigheid van talrijke gevestigde spelers. Innovaties, fusies & overnames en merkversterking blijven belangrijke trends voor toonaangevende spelers. Deze spelers concurreren op basis van prijsstelling, reputatie en diensten. Spelers op de markt voor de productie en lancering van satellieten voldoen aan de vraag met een breed scala aan speciaal gebouwde oplossingen voor veeleisende omgevingen.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor productie en lancering van satellieten zijn,

Airbus Defence and Space (Duitsland)

Boeing defensie

Space & Security (VS)

Orbitaal ATK (V.S.)

SSL (VS)

Lockheed Martin (VS)

ISS Reshetnev (Rusland)

Arianespace (Frankrijk)

ViaSat Inc. (VS)

Innovatieve oplossingen in de ruimte (Nederland)

GeoOptics (Canada)

Markt Segmentatie

De markt is onderverdeeld in toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het toepassingssegment is onderverdeeld in militair, commercieel en overheid. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in weersvoorspellingen, internetdiensten en navigatie. Per regio is de markt voor de productie en lancering van satellieten onderverdeeld in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/satellite-manufacturing-launch-market-1255

Regionale analyse

Noord- en Zuid-Amerika is de grootste markt voor de productie en lancering van satellieten. Hoge investeringen door de Amerikaanse overheid en ruimtevaartorganisaties in de productie van satellieten en de ontwikkeling van herbruikbare lanceersystemen stimuleren de groei van de markt. Daarnaast zijn er verschillende belangrijke spelers betrokken bij de productie en lancering van satellieten, wat de omvang van de markt ten goede komt.

Gerelateerde rapporten:

Military Satellite Market Research Report Information By Orbit Type (Low Earth Orbit, Medium Earth Orbit, Geosynchrone Omloopbaan), By Payload Type (Communication Payload, Navigation Payload, Imaging Payload and Others), By Satellite Type (Small Satellite, Medium-to-Heavy Satellite), By System (Electro-Optic/Infrared Sensor (EO/IS), Radar, SATCOM), By Application (ISR, Communication, Navigation) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor nano- en microsatellieten per component (hardware, software, gegevensverwerking, service en lanceerdienst), massa (1 kg-10 kg en 11 kg-100 kg), toepassing (aardobservatie en teledetectie, wetenschappelijk onderzoek, communicatie, academische opleiding, cartografie en navigatie, biologische experimenten, technologiedemonstratie en -verificatie en verkenning), eindgebruiker (defensie, commercieel, civiel, overheid, maritiem transport en energie-infrastructuur) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific) – marktvoorspelling tot 2030.

OnderzoeksrapportRemote Sensing Satellite Market Information Per Systeem, Per Toepassing, Per Eindgebruiker En Per Regio

Commercial Satellite Imaging Market Research Report Informatie per toepassing, per eindgebruiker, per type en per regio

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses aanbiedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Satellite Manufacturing and Launch Market,Satellite Manufacturing and Launch,Satellite Manufacturing and Launch Industry,Satellite Manufacturing Market trend,Satellite Manufacturing Market share,Satellite Manufacturing Market forecast