header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Mixed Reality-markt is 9,21 miljard dollar waard en groeit tegen 2030 met een CAGR van 43,28% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 12, 2023 9:00 PM ET

Mixed Reality marktinzichten:

De wereldwijde Mixed Reality Markt zal naar verwachting 9,21 miljard dollar overschrijden tegen 2030 met een CAGR van 43,28% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030. De term mixed reality technologie verwijst naar een geconcentreerde markt die verschillende grote commerciële organisaties over de hele wereld omvat. Het markeert een gecontroleerde botsing tussen VR/AR- en IoT-trends. Mixed reality-technologie is de samensmelting van de virtuele en echte wereld, ontworpen om nieuwe omgevingen en visualisaties te ontwikkelen waar zowel fysieke als digitale objecten en hun informatie kunnen interageren en naast elkaar kunnen bestaan. Mixed reality toont verschillende beelden op doorschijnende materialen en gebruikt daarvoor een projector. De beelden worden vervolgens op het menselijk oog geprojecteerd met behulp van uitgebreide bundelsplitsingstechnieken.

Er zijn verschillende gebieden waar mixed reality (MR) op grote schaal wordt gebruikt, zoals productie, ontwerp, onderhoud, rapportage, operaties, analyse, distributie, ontwikkeling en kwaliteitscontrole. Een van de eerste belangrijke factoren die de groei van het aandeel van de mixed reality-industrie stimuleert, is de toenemende toepassing van mixed reality-technologieën in de wereldwijde onderwijssectoren. Daarnaast zorgt de mixed reality-industrie ervoor dat leerprocedures beter en interactiever worden. Bovendien helpt het bij het verminderen van leerfouten bij het gebruik van verschillende 3D-beelden. In de onderwijssector draagt deze innovatieve methode bij aan de groeiende vraag naar mixed reality apparaten die door de mixed reality industrie worden geproduceerd.

Belangrijkste spelers:

De wereldwijde mixed reality-industrie is sterk gesegmenteerd en heeft verschillende grote spelers in de industrie

  • Facebook Inc. (VS)
  • HTC Corporation (Taiwan)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Accenture PLC (Ierland)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Google LLC (VS)
  • Intel Corporation (VS)
  • Magic Leap, Inc (VS)
  • Seiko Epson Corporation (Japan)
  • Samsung Electronics Co., Ltd (Zuid-Korea)

Klik hier voor het Premiumrapport

Reikwijdte van het rapport – Mixed Reality Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

9,21 miljard dollar

CAGR tijdens 2022-2030

43.28%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

De mixed reality-markt is gesegmenteerd op basis van toepassing, regio, componenten en product.

Per toepassing is de mixed reality-industrie onderverdeeld in gaming, architectuur, entertainment, militair, productie, IT-onderwijs, auto’s en medisch.

Afhankelijk van de componenten kan de markt worden onderverdeeld in: hardware en software.

Op basis van product kan de wereldwijde markt worden gesegmenteerd in head-mounted display, smartphone, tablet, computer display, HMD display en anderen.

Op basis van regio is de markt onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Midden-Oosten en Afrika, Europa en Zuid-Amerika.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Mixed Reality Market – https://www.marketresearchfuture.com/reports/mixed-reality-market-1766

Regionale analyse:

De wereldwijde Mixed Reality Technologie is ingedeeld op basis van regionale Mixed Reality marktkansen in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten (MEA), Europa en Zuid-Amerika. Van al deze segmentaties van grote marktspelers domineert Noord-Amerika de markt tijdens de prognoseperiode 2017-2023. De redenen achter de groei van gemengde realiteit op dit gebied zijn de toenemende penetratie en de opkomst van het luchtvaart- en defensiesegment. De penetratie van AR en VR in verschillende MR-apparaten, de massale toepassing van verschillende MR-apparaten, het toenemende gebruik van AR en VR in e-commerce en de gezondheidszorg, de aanwezigheid van belangrijke spelers in gemengde realiteit in de Verenigde Staten, enz. De echte Azië-Pacific-industrie zal gezond groeien tijdens de prognoseperiode.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Mixed Reality Market,Mixed Reality Market Growth,Mixed Reality Market Trends,Mixed Reality Market Insights,Mixed Reality Market Share,Mixed Reality Market Size,Mixed Reality Market Forecast,Mixed Reality Market 2030,Mixed Reality Market Report