header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De propolismarkt zal in 2023-2032 INR 1,0336 miljard bereiken met een CAGR van 6,23%.

Oct 12, 2023 4:58 PM ET

Analyse van de propolismarkt :

De wereldwijde Propolismarkt zal tegen 2032 USD 1,0336 miljard bereiken met een CAGR van 6,23%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Drivers:

Toenemende toepassing in de gezondheidszorg stimuleert de marktgroei

De toenemende toepassing van propolis in de gezondheidszorg zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. Propolis wordt gebruikt in verschillende dermatologische producten voor de behandeling van acne, brandwonden, neurodermitis en schimmelinfecties. Het wordt ook gebruikt bij de behandeling van kanker en in zalven, omdat het wonderen verricht bij het beperken van de groei en vermenigvuldiging van kankercellen.

Propolis Market

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/782

Kansen:

Organische en natuurlijke trend biedt grote kansen

De toenemende biologische en natuurlijke trend zal in de prognoseperiode lucratieve kansen bieden voor de propolismarkt. Aangezien consumenten op zoek zijn naar biologische en natuurlijke producten, sluit de natuurlijke hars, propolis die door bijen wordt geproduceerd, aan bij deze trends, wat een gunstige invloed heeft op de inkomsten van de markt.

Beperkingen en uitdagingen:

Gebrek aan standaardisatie als marktrestrictie

Het gebrek aan standaardisatie en bijwerkingen kunnen in sommige gevallen een remmende werking hebben op de markt tijdens de prognoseperiode.

Marktsegmentaties:

De wereldwijde propolismarkt is onderverdeeld op basis van distributiekanaal, categorie en producttype.

Per producttype zullen capsules en tabletten de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Per categorie zal alcoholvrij de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Wat het distributiekanaal betreft, zal winkelverkoop de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/propolis-market-782

COVID-19 Analyse:

De COVID-19 epidemie had een negatieve impact op de propolismarkt, waarbij imkers geconfronteerd werden met uitdagingen als gevolg van onderbrekingen in de toeleveringsketen. Ook het distributiekanaal had te lijden onder de sluiting van speciaalzaken en beperkingen op online leveringen ten tijde van de blokkade. Dergelijke beperkingen belemmerden een vlotte doorstroming van de propolisproducten naar de klanten, waardoor de uitdagingen waarmee de sector tijdens de epidemie werd geconfronteerd nog groter werden.

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop Propolismarkt

Noord-Amerika zal de propolismarkt in de prognoseperiode aanvoeren, omdat er zowel in Canada als in de VS veel vraag naar is. De toenemende prevalentie van herpes genitalis in de VS heeft de behoefte op dit gebied gestimuleerd. Een van de toonaangevende landen met de hoogste percentages herpes, vooral genitale herpes, is de VS. Daarnaast zijn de stijgende importvraag, de toename van het besteedbare inkomen en de stijgende incidentie van kanker ook gunstig voor de groei van de markt in deze regio.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers uit de sector die in het rapport over de wereldwijde propolismarkt aan bod komen, zijn Apis Flora (Brazilië), Bee Health Limited (Verenigd Koninkrijk), Apiário Polenectar (Brazilië), Wax Green (Brazilië), Zhifengtang (China), Comvita (Nieuw-Zeeland), Laprell’s Beehive Products, Inc. (Canada), Manuka Health New Zealand (Nieuw-Zeeland), Sunyata Pon Lee (Brazilië) en Hi-Tech Natural Product India Ltd. (India). (India).

De belangrijkste spelers hebben verschillende strategieën toegepast om met kop en schouders boven anderen uit te steken, zoals fusies, geografische uitbreidingen, ontwikkeling van nieuwe producten, overnames en partnerschappen, om er maar een paar te noemen.

Gerelateerde rapporten:

Neem Extracten Markt Wereldwijd Onderzoeksrapport per Type (Blad Extract, Fruit en Zaad Extract, en Bast Extract), Toepassing (Farmaceutica en Nutraceutica, Persoonlijke Verzorging, Landbouw en veeteelt, Voedsel & Dranken en andere), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2027

OnderzoeksrapportMedicinaal Paddenstoelen Extract Markt Informatie Per Type (Chaga, Reishi, Shiitake, Cordyceps, Maitake, Turkey Tail, Anderen), Per Functie (Huidverzorging, Antioxidant, Immuniteitsversterker, Anderen), Per Vorm (Capsule & Tabletten, Vloeistof, Poeder) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

Honing marktonderzoek rapport informatie per type (alfalfa, wilde bloemen, boekweit, acacia en klaver), per toepassing (voedsel & drank, persoonlijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen), per verpakking (fles, pot, tube en kuip) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Propolis Market,Propolis Market Size,Propolis Market Share,Propolis Market Trends,Propolis Market Overview,Propolis Market Insights,Propolis Market Outlook,Propolis Market Analysis,Propolis Market Research,Propolis Market Report,Propolis Market Growth