header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Service Lifecycle Management-markt zal tegen 2032 naar verwachting USD 4,09 miljard bereiken met een gezonde CAGR van 8,90% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 12, 2023 4:00 PM ET

Levenscyclusmanagementmarkt Overzicht –

In 2022 werd de omvang van de Service Lifecycle Management-markt geschat op USD 1,9 miljard. Tijdens de prognoseperiode (2023-2032) zal de Service Lifecycle Management-markt naar verwachting stijgen van USD 2,06 miljard in 2023 tot USD 4,09 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,90%. De belangrijkste marktfactoren die de marktgroei bevorderen zijn onder andere een toename in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe goederen te innoveren, evenals groeiende samenwerkings- en partnerschapsactiviteiten.

OE’s die veel metaal gebruiken, zoals die in de auto-, luchtvaart-, defensie- en transportsector, maken steeds meer gebruik van service lifecycle management software. Toch geven staal- en aluminiumproducerende bedrijven de voorkeur aan productgerichte strategieën boven servicegerichte.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11699

Lifecycle Management-markt belangrijkste spelers –

  • Atos SE (Frankrijk)
  • Siemens (Nederland)
  • IBM (VS)
  • Oracle (VS)
  • Wipro (India)
  • Tata Consultancy Services Limited (India)
  • Tech Mahindra Limited (India)
  • Dassault Systèmes (Frankrijk)
  • Broadcom (VS)
  • PTC (VS)
  • CollabNet Corporation (VS)
  • Intland Software. (Duitsland)
  • Digité, Inc (VS)

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Toepassingen voor service lifecycle management maken het gemakkelijker om de prestaties van de metalen te controleren en after-sales diensten aan te bieden, zoals lassen, onderhoud en restauratie. Daarom wordt verwacht dat het stijgende gebruik van service lifecycle management software in de metaalverwerkende sector de markt CAGR zal stimuleren.

Aangezien kunstmatige intelligentie (AI)-technologie relevante gegevens uit enorme hoeveelheden gegevens kan halen, is deze technologie enorm veelbelovend voor real-time toepassingen. Een betrouwbare manier om gegevens te verzamelen van aangesloten apparaten is nu beschikbaar dankzij de groei van kunstmatige intelligentie (AI) in service lifecycle management software en complete ondersteunende diensten, aldus de analyse. Dit vermindert de variabiliteit die mensen inbrengen bij het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Service Lifecycle Management-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/service-lifecycle-management-market-11699

Segmentatie

Cloud-gebaseerde software en web-gebaseerde software zijn beide opgenomen in de Service Lifecycle Management-marktsegmentatie op basis van softwaretype. Met 45-55 procent van de marktinkomsten uit cloudsoftware domineert deze sector de sector.

Het Dealer-Based Model, Performance-Based Model, Depot-Based Model en Field-Based Model zijn de segmenten van de Service Lifecycle Management-markt op basis van Service-Based Modellen. De categorie van depot-gebaseerde modellen bracht het meeste geld op.

De marktsegmenten Customer Contact and Support, Field Service Management, Warranty and Service Management en Service Parts Information Management zijn gebaseerd op oplossingen. In 2022 domineerde het segment klantenondersteuning en contact de markt.

Automobiel en transport, lucht- en ruimtevaart en defensie, medische apparatuur, hightech, industriële machines en apparatuur en telecommunicatie behoren tot de eindgebruiksectoren die zijn opgenomen in de segmentatie van de servicelevenscyclusmanagementmarkt. De categorie die het meeste geld opbracht was medische apparatuur.

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 zal deze markt worden gedomineerd door het Noord-Amerikaanse marktsegment Service Lifecycle Management. Dit land staat open voor het implementeren van geavanceerde en opkomende technologie. Deze voordelen bieden lokale bedrijven een concurrentievoordeel. Als het aankomt op het gebruik van geavanceerde technologieën zoals cloudplatforms en mobiele telefoons, geniet Noord-Amerika het voordeel van de pionier.

Vraag om aanpassing – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Van 2023 tot 2032 zal de Azië-Pacific Service Lifecycle Management-markt naar verwachting de snelste groei in CAGR doormaken. Er wordt verwacht dat factoren zoals het verhogen van de waardepropositie door het verhogen van de winstmarges en inkomsten van eindgebruikers, het verbeteren van de klanttevredenheid en -relaties en het verlagen van de operationele en servicekosten van de organisatie door het implementeren van een SLM-toepassing de groei van de service lifecycle management-markt in Azië-Pacific zullen stimuleren. Daarnaast had de Service Lifecycle Management-markt het grootste marktaandeel in China en groeide de markt in de regio Azië-Pacific het snelst in India.

Blader door meer onderzoeksrapportenover informatie- en communicatietechnologie .

Verwante rapporten

Markt voor de bescherming van kritieke infrastructuur
De markt voor de bescherming van kritieke infrastructuur zal tegen 2030 waarschijnlijk USD 164,5 miljard bedragen en groeien met een CAGR van 4,20%.

Wereldwijde markt voor inkoopanalyse
De wereldwijde markt voor inkoopanalyse zal tegen 2030 naar verwachting 33,2 miljard USD bereiken met een CAGR van 26,20%.

Markt voor virtuele keukens
De markt voor virtuele keukens zal tegen 2030 naar schatting 13,97 miljard dollar groeien, met een enorme groei van 12,5%.

Markt voor realtime biedingen
De markt voor realtime biedingen zal naar verwachting 19,7 miljard USD bereiken in 2030, met een CAGR van 19,40%.

Smartphone markt voor besturingssystemen
De markt voor besturingssystemen voor smartphones zal naar verwachting groeien met 20,00% CAGR in 2030

Markt voor uitbesteding van inkoop
De markt voor uitbesteding van inkoop zal tegen 2030 naar verwachting een waarde bereiken van USD 7,5 miljard met een groeipercentage van 13,70%.

Virtuele Private Server (VPS) Markt
De omvang van de markt voor virtuele privé-servers (VPS) zal tegen 2030 naar verwachting USD 7,8 miljard bedragen, met een groeipercentage van 14,53%.

Telecom-cloudmarkt
De waarde van de telecomcloudmarkt zal tegen 2030 115,6 miljard USD bedragen met een CAGR van 19,2%.

Big Data-markt
Big Data-markt zal tussen 2022 en 2030 een CAGR van 14,50% realiseren

Markt voor industrieel internet van dingen (IIoT) – Industrieel internet van dingen (IIoT).
De markt van het industriële internet van dingen (IIoT) is USD 859,42 miljard waard en groeit tegen 2030 met een CAGR van 21,11%.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Service Lifecycle Management Market,Service Lifecycle Management Market Size,Service Lifecycle Management Market Share,Service Lifecycle Management Market Growth,Service Lifecycle Management Market Trends,Service Lifecycle Management Market Demand