header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De voorspelling is dat de markt voor Automatisch Geleide Voertuigen tijdens de voorspellingsperiode USD 3,39 miljard zal bereiken met een CAGR van 7,50%.

Oct 12, 2023 1:01 PM ET

Wereldwijd marktoverzicht voorautomatisch geleide voertuigen

Market Research Future (MRFR) heeft een gekookt onderzoeksrapport gepubliceerd over de “Automated Guided Vehicle Market” dat informatie bevat van 2022 tot 2030. De markt voor automatisch geleide voertuigen zal naar schatting een CAGR van 7,5% registreren tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030 en zal naar verwachting groeien met USD 3,39 miljard in 2030.

Automatisch geleide voertuigen zijn ladingdragers of zelfgeleide material-handlingsystemen. Deze kunnen zich autonoom verplaatsen in verschillende gebieden zoals distributiecentra, magazijnen of productiefaciliteiten die geïnstalleerd zijn met behulp van sensoren zonder dat er een operator aan boord is. Supply chain management gebruikt automatisering in de vorm van automatisch geleide voertuigen zoals vorkheftrucks, robots die kleine rekken dragen, automatische stapelaars en pallettrucks. Om verschillende taken uit te voeren, worden deze voertuigen geprogrammeerd met behulp van de veiligste alternatieven voor materiaalverwerking, machine learning en deep learning. Daarnaast bieden deze voertuigen superieure voordelen, zoals veiligheid in faciliteiten, verhoogde productiviteit, minder productschade, schaalgrootte ter ondersteuning van automatiseringsprocessen en lagere arbeidskosten. Deze voordelen doen de transport- en logistieke bedrijven besluiten om AGV’s in te zetten.

Er is veel vraag naar automatisering en automatisch geleide voertuigen in verschillende industrieën en de veiligheid, nauwkeurigheid en productiviteit nemen toe, waardoor de markt voor automatisch geleide voertuigen groeit. Deze voertuigen volgen configureerbare geleide paden voor opslagoptimalisatie, orderverzamelen en transportfuncties in de premium space-omgeving. Deze voertuigen worden gebruikt in verschillende eindgebruikerssectoren, zoals gezondheidszorg, logistiek, productie, auto’s, voedsel en dranken en andere. De toenemende industrialisatie leidt tot een voortdurende behoefte aan transportoplossingen voor het verbeteren van de efficiëntie en aangepaste materiaalverwerking.

Wereldwijde markt voor automatisch geleide voertuigen belangrijkste spelers

De belangrijkste concurrenten op de markt van automatisch geleide voertuigen zijn

  • Swisslog Holding AG
  • Dematic
  • Bastian Solutions, Inc
  • Daifuku Co.
  • JBT
  • Seegrid Corporation
  • TOYOTA INDUSTRIES CORPORATION
  • Hyster-Yale Materials Handling, Inc.
  • BALYO
  • E & K Automation GmbH
  • Kollmorgen
  • KMH vlootoplossingen
  • ELETTRIC80 S.P.A.
  • Fetch Robotics, Inc.
  • inVia Robotics, Inc.
  • Locus Robotics
  • Schaefer Systems International, Inc.
  • Systeem Logistiek Spa
  • Scott


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7751

Drijfveren voor de markt:

Industriële Automatisering en Industrie 4.0: De AGV-markt is aanzienlijk beïnvloed door de voortdurende trend van industriële automatisering en de implementatie van Industrie 4.0-principes. AGV’s spelen een cruciale rol in het optimaliseren van materiaalverwerking en logistieke processen in slimme fabrieken.

Groeiende e-commerce en detailhandel: De opkomst van e-commerce en de toegenomen vraag naar snelle orderverwerking heeft de toepassing van AGV’s in magazijnen en distributiecentra gestimuleerd om het orderverzamelen en voorraadbeheer te verbeteren.

Farmaceutische en gezondheidszorg toepassingen: AGV’s worden gebruikt in de farmaceutische industrie en gezondheidszorg om het transport van medicijnen, apparatuur en medische benodigdheden te automatiseren, zodat ze op tijd geleverd kunnen worden en er minder menselijke tussenkomst nodig is.

Auto- en elektronicaproductie: De auto- en elektronica-industrie gebruiken op grote schaal AGV’s voor het verplaatsen van materiaal, het leveren van onderdelen en assemblagelijnen om productieprocessen te optimaliseren.

Innovatieve AGV technologieën: Fabrikanten blijven innovatieve AGV technologieën ontwikkelen, waaronder navigatie gebaseerd op visie, lasergeleide navigatie, navigatie met magneetbanden en gelijktijdige lokalisatie en mapping (SLAM) voor verbeterde autonomie en nauwkeurigheid.

Snelle marktexpansie: De AGV-markt heeft een snelle expansie doorgemaakt in alle regio’s, met een toenemende acceptatie in Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika, aangedreven door de groei van de productie- en logistieke sector.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over de markt voor Automatisch Geleide Voertuigen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automated-guided-vehicle-market-7751

Segmentatie van de wereldwijde markt voor automatisch gele ide voertuigen

Op basis van recente updates wordt de wereldwijde markt van automatisch geleide voertuigen geanalyseerd in vier segmenten: voertuigtype, technologie, toepassing en industrie.

  • Segmentatie voertuigtype: De markt van automatisch geleide voertuigen gebaseerd op voertuigtypes is geclassificeerd in TOW voertuigen, ladingdragers, vorkheftrucks, pallettrucks, lopende band voertuigen en andere.
  • Segmentatie technologie: De markt voor automatisch geleide voertuigen op basis van technologie is onderverdeeld in vijf typen: traditionele geleiding, inductieve geleiding, lasergeleiding, geleiding met natuurlijke kenmerken en voertuigen met visiongeleiding.
  • Segmentatie in toepassingen: De toepassingen van de markt voor automatisch geleide voertuigen zijn transport, distributie, assemblage, rollenbehandeling en andere.
  • Segmentatie per industrie: Per industrie, wordt de automatisch geleide voertuigen markt geanalyseerd in verschillende vormen, zoals elektrische & elektronica, automotive, farmaceutische, logistieke & distributie, kunststoffen & polymeren, voedsel & drank, en anderen.


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7751

Regionale analyse

De markt voor Automatisch Geleide Voertuigen, gebaseerd op de regio, is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor automatisch geleide voertuigen bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor automatisch geleide voertuigen in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor automatisch geleide voertuigen bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een prominente markt voor AGV’s vanwege de hoge mate van industriële automatisering en de toepassing van geavanceerde technologieën. De focus op het verminderen van arbeidskosten, het verbeteren van de operationele efficiëntie en het waarborgen van de veiligheid op de werkplek heeft bijgedragen aan de groei van de AGV-markt in deze regio.

Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben voorop gelopen op het gebied van industriële automatisering. De sterke aanwezigheid van de verwerkende industrie, samen met strenge regelgeving met betrekking tot veiligheid op de werkplek, heeft de vraag naar AGV’s in Europa gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific, geleid door landen als China, Japan en Zuid-Korea, heeft een aanzienlijke groei in de AGV-markt gezien. China’s snelle industrialisatie, bloeiende e-commerce sector en toenemende toepassing van automatisering in verschillende industrieën hebben bijgedragen aan de uitbreiding van het aantal AGV’s dat wordt ingezet.

Verder is de rest van de wereldmarkt voor Automatisch Geleide Voertuigen onderverdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Hoewel de AGV-markt in Latijns-Amerika relatief kleiner is dan in andere regio’s, is er een groeiende interesse in automatisering en AGV’s in landen als Brazilië en Mexico.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportLuchtfilters Markt informatie per Type, per Eindgebruiker en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor industriële afdichtingen per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor verkoopautomaten Informatie per type, per betalingsmethode, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKoeltorens Marktinformatie per type, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over industriële onderhoudsdiensten Informatie per dienst, per locatie, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automated Guided Vehicle Market trends,Automated Guided Vehicle Market scope,Automated Guided Vehicle Market growth,Automated Guided Vehicle Market demands,Automated Guided Vehicle Market share,Automated Guided Vehicle Market insights,Automated Guided Vehicle Market overview