header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde fotolithografiemarkt zal tegen 2032 24,42 miljard dollar waard zijn, met een CAGR van 12,5% tussen 2023 en 2032

Oct 12, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de fotolithografiemarkt

De fotolithografiemarkt zal naar verwachting snel groeien. De groeiende elektronica-industrie, de toegenomen productie van computerchips en de toegenomen behoefte aan fotolithografie zijn de belangrijkste drijfveren van de markt. Market Research Future (MRFR) voorspelt dat de waarde van de fotolithografiemarkt zal groeien van 8,6 miljard dollar in 2022 naar 24,42 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 12,5% in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Fotolithografie wordt veel gebruikt in de sectoren voor geïntegreerde schakelingen vanwege de hoge lichtgevoeligheid & resolutie, uitzonderlijke hechtingseigenschappen en de mogelijkheid om cellen in 3D in te kapselen in hydrogels. De stijgende vraag naar fotolithografie bij de productie van printplaten en processors & voor computerchips stimuleert de omvang van de markt. Ook de snelle toename van de wereldwijde markt voor elektronicaverpakking

Groeiende investeringen in telecom- en computertechnologie, naast verbeteringen in fotolithografieprocessen, stimuleren de groei van de fotolithografiemarkt. Nu de wereldeconomie zich opmaakt voor het grootste herstel, zou het bevorderen van de ontwikkeling van halfgeleiders een overwinning zijn voor veel landen. Halfgeleiderfabrikanten doen de nodige investeringen om een levendige halfgeleiderindustrie te garanderen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8463

Halfgeleiders zijn essentieel geworden voor het digitale leven en de moderne economieën van vandaag. Elke communicatie, detailhandel, ziekenhuis en fabrieksvloer draait op halfgeleiders. Ze worden gebruikt in bijna alle moderne producten, van auto’s & keukenapparatuur tot telecommunicatienetwerken & gezondheidszorgapparatuur. Halfgeleiders drijven ook mobiele telefoons, laptops, auto’s, televisies en andere consumptiegoederen aan.

Het is nu duidelijk dat extra productiecapaciteit en investeringen in halfgeleiders meer kansen bieden. Daarom bieden overheden stimuleringsplannen aan om de binnenlandse productie van chips te ondersteunen. Ze passen ook hun bestaande wetgeving aan, waardoor buitenlandse bedrijven aanzienlijk kunnen investeren. Als gevolg daarvan zou de fotolithografiemarkt exponentieel groeien en meer financiële steun krijgen.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de fotolithografiemarkt zijn.

  • Carl Zeiss AG (Duitsland),
  • Samsung Electronics (Zuid-Korea),
  • ASML Holding NV (Nederland),
  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (Taiwan),
  • Applied Materials Inc (VS),
  • JEOL Ltd (Japan),
  • NIL TECHNOLOGY (Denemarken),
  • Rudolph Technologies Inc. (VS),
  • Shanghai Micro Electronics Equipment (Group) Co. Ltd, (SMEE – China),
  • EV Group (EVG) (Oostenrijk).

Fotolithografiemarkt – Segmentatie

Het processegment is onderverdeeld in diep ultraviolet (DUV), extreem ultraviolet (EUV), i-line, krypton fluoride (KrF) en argon fluoride (arf) droog. Het toepassingssegment is onderverdeeld in front-end en back-end. Per regio is de fotolithografiemarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en andere.

Fotolithografie markt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde fotolithografiemarkt. Technologische vooruitgang, uitvindingen en industriële investeringen stimuleren de groei van de fotolithografiemarkt. Daarnaast stimuleert de aanwezigheid van grote fabrikanten van halfgeleiderapparatuur in deze regio de inkomsten van de fotolithografiemarkt. De groeiende financiële steun en overheidsinitiatieven ondersteunen de omvang van de fotolithografiemarkt. Ook de snelle groei in de waferproductie-industrie versnelt het marktaandeel van fotolithografie.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8463

Fotolithografie markt – Analyse van de concurrentie

De wereldwijde fotolithografiemarkt wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers en is zeer concurrerend. Gevestigde spelers gebruiken strategieën zoals overname, samenwerking, partnerschap, uitbreiding en lancering van technologie om een concurrentievoordeel te behalen. Andere strategieën van leveranciers van fotolithografie omvatten een grotere commercialisering van hun producten, promotie-initiatieven via vakbeurzen en meer samenwerking.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

22 maart 2023 — NVIDIA onthulde een doorbraak in computationele lithografie, cuLitho. Het nieuwe softwarepakket kan de resolutie van bestaande lithografische systemen drastisch verbeteren. Computationele lithografie wordt steeds vaker gebruikt in de halfgeleiderindustrie om grotere productie-uitdagingen te overwinnen bij het kleiner schalen van chips. De nieuwe computationele lithografie zal helpen bij het verbeteren van de doorvoersnelheid en het vermogen.

Lees meer artikelen-

Deurtelefoon markt

AR en VR slimme brillen markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Photolithography Market,Photolithography Market Size,Photolithography Market Share,Photolithography Market Growth