header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor zonnebrillen zal tegen 2030 66.853,34 MN USD bedragen, met een CAGR van 6,14% tussen 2023 en 2030, aldus MRFR.

Oct 12, 2023 10:00 AM ET

De markt voor zonnebrillen zal de komende jaren een aanzienlijke vraag vertonen. De groeiende populariteit van verschillende soorten brillen zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor zonnebrillen naar schatting zal escaleren van USD 40.378,10 miljoen in 2022 tot USD 66.853,34 miljoen in 2030, met een groei van 6,14% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2030).

De groeiende vraag op de zonnebrillenmarkt wordt toegeschreven aan het stijgende besteedbare inkomen en de beschikbaarheid van verschillende merkbrillen, goed ontworpen brillen en kwaliteitsbrillen. Ook de groeiende verkoop van sportzonnebrillen & en de toenemende voorkeur voor een luxe levensstijl dragen bij aan de omvang van de zonnebrillenmarkt.

Sunglasses Market

Daarnaast versnellen toenemende sport-, toerisme- en recreatieactiviteiten en de betrokkenheid van consumenten bij buitenactiviteiten het marktaandeel van zonnebrillen. Mensen vragen steeds meer om brillen die gemaakt zijn van handgemaakte en duurzame materialen. De zonnebrillenindustrie is sterk in opkomst en de vraag naar slimme brillen neemt toe. Spelers in de sector richten zich steeds meer op de ontwikkeling van slimme zonnebrillen.

Onlangs lanceerde Just Corseca zijn serie audiozonnebrillen, Skyraptop, waarmee muziek kan worden gestreamd terwijl de ogen worden beschermd. Deze slimme zonnebrillen hebben ingebouwde open-oor speakers die draadloos synchroniseren met smartphones om muziek af te spelen terwijl de ogen beschermd worden tegen de felle zonnestralen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1857

Markt voor zonnebrillen – Segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producttypen, categorieën, geslachten, distributiekanalen en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in gepolariseerd en niet-gepolariseerd. Het categorie segment is onderverdeeld in sport en multifunctioneel. Het segment geslacht is onderverdeeld in mannen, vrouwen en unisex.

Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en online. Per regio is de zonnebrillenmarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Zonnebrillenmarkt – Regionale Analyse

Wereldwijd heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel in zonnebrillen. De aanwezigheid van verschillende fabrikanten van zonnebrillen, zoals Allure Eyewear, Eyeking Eyewear, Shwod en American Optical, stimuleert de groei van de markt. De VS is de belangrijkste markt voor zonnebrillen, waar de gezondheid van de ogen en het aantal oogaandoeningen toeneemt. Tegelijkertijd zal de Canadese markt voor zonnebrillen naar verwachting een CAGR van 6,24% registreren van 2023 tot 2030.

Zonnebrillenmarkt – Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt voor zonnebrillen is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Spelers gebruiken fusies & overnames, samenwerking, expansie en product & technologie lancering strategieën om een groter concurrentievoordeel te krijgen.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de zonnebrillenmarkt zijn onder andere Safilo Group S.P.A (Italië), EssilorLuxottica (Frankrijk), LVMH (Frankrijk), Marcolin SPA (Italië), Fielmann AG (Duitsland), De Rigo SPA (Italië), Adidas (Duitsland), NIKE, Inc. (VS), Under Armou, Inc. (VS) en Decathlon (Frankrijk).

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sunglasses-market-1857

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

28 sep, 2023 – Popticals, een toonaangevende fabrikant van zonnebrillen in de VS, heeft een nieuwe zonnebril gelanceerd. De nieuwe premium zonnebrillen combineren uitzonderlijke kwaliteit en gepatenteerde draagbaarheid, gericht op individualiteit & die een actief en betrokken leven leiden. Popticals heeft een ambachtelijk Italiaans montuurontwerp, op NYDEF nylon gebaseerde lenzen van Carl Zeiss Vision en de gepatenteerde FL2 Micro-Rail System technologie die unieke opvouwbaarheid biedt voor eenvoudige en veilige draagbaarheid wanneer de zonnebril niet wordt gebruikt.

Popticals voegt nieuwe waarde toe aan premium zonnebrillen door ze handiger en duurzamer te maken. Popticals zonnebrillen bieden een gevarieerd assortiment van onderscheidend handige premium brillen voor een actief leven, een combinatie van uitzonderlijke kwaliteit en unieke, gepatenteerde draagbaarheid. Naast zonnebrillen levert Popticals ook & montuurtechnologie en technische specificaties. De producten zijn online verkrijgbaar.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over de brillenmarkt Informatie per producttype (brillen, zonnebrillen, contactlenzen en andere), per distributiekanaal (winkel, niet-winkel en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Luxury Apparel Market Research Report Information per Type (Kleding (Formele kleding, Vrijetijdskleding, Sportkleding en Inner Wear), Schoeisel, Tassen/Handtassen, en Accessoires (Portemonnees, Riemen, Petten & Hoeden, Horloges, en Zonnebrillen), Consumentengroep (Gen Alpha, Gen Z, Millennials, Gen X en Babyboomers), Geslacht (Vrouw en Man), Distributiekanaal (Online en Offline) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Sunglasses Market,Sunglasses Market Size,Sunglasses Market Share,Sunglasses Market Trends,Sunglasses Market Growth,Sunglasses Market Analysis