header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flow Cytometrie Markt zal USD 7.950 Miljoen bereiken tegen 2030 als gevolg van de stijgende vraag naar Point-of-Care testen en vooruitgang in biomedisch onderzoek

Oct 12, 2023 9:00 AM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider wordt de robuuste groei van de markt voor flowcytometrie ondersteund door een samenloop van factoren, waaronder vooruitgang in onderzoek, de prevalentie van chronische ziekten, farmaceutische onderzoeksactiviteiten, de vraag naar point-of-care testen en groeiende toepassingen in de klinische diagnostiek.

De markt voor flowcytometrie werd volgens SNS Insider in 2022 geschat op 4.561,79 miljoen USD. Verwacht wordt dat de markt van 2023 tot 2030 een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 7,19% zal doormaken en tegen het einde van 2030 een geschatte waarde van USD 7.950 miljoen zal bereiken.

Reikwijdte van het marktrapport

Flowcytometrie is een geavanceerde techniek die gebruikt wordt in de biologie en geneeskunde om cellen en deeltjes in een vloeistofsuspensie te analyseren en te karakteriseren. Met deze technologie kunnen wetenschappers verschillende eigenschappen van cellen onderzoeken en kwantificeren, zoals hun grootte, vorm, complexiteit en de aan- of afwezigheid van specifieke moleculen op hun oppervlak. Flowcytometrie wordt veel gebruikt in onderzoek, klinische diagnostiek en medicijnontwikkeling omdat het gedetailleerde informatie kan geven over individuele cellen op een high-throughput manier. Een van de belangrijke voordelen van flowcytometrie is de mogelijkheid om duizenden cellen per seconde te analyseren, waardoor statistisch relevante gegevens worden verkregen en zeldzame celpopulaties binnen een monster kunnen worden geïdentificeerd.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/2858

Marktanalyse

De voortdurende vooruitgang in biomedisch onderzoek maakt geavanceerde instrumenten voor cellulaire analyse noodzakelijk. Flowcytometrie, met de mogelijkheid om meerdere parameters tegelijkertijd te analyseren, is een onmisbaar hulpmiddel geworden in verschillende onderzoeksgebieden zoals kankerbiologie, immunologie en stamcelonderzoek. Wereldwijd vertrouwen onderzoekers op flowcytometrie om complexe biologische fenomenen te onderzoeken, waardoor de groei van de flowcytometriemarkt wordt gestimuleerd. De wereldwijde toename van chronische ziekten zoals kanker, HIV/AIDS en auto-immuunziekten heeft de vraag naar nauwkeurige diagnosetechnieken vergroot. Flowcytometrie speelt een cruciale rol bij de diagnose en bewaking van deze aandoeningen door de analyse van specifieke biomarkers en immuuncelpopulaties mogelijk te maken. Aangezien de prevalentie van deze ziekten blijft stijgen, wordt de markt verder gestimuleerd. Voortdurende technologische innovaties hebben de mogelijkheden van flowcytometers aanzienlijk verbeterd. De ontwikkeling van high-throughput flowcytometrieplatforms, gekoppeld aan geavanceerde softwareoplossingen, heeft de snelheid en nauwkeurigheid van gegevensanalyse verbeterd. Daarnaast heeft de integratie van algoritmen voor kunstmatige intelligentie en machinaal leren in de analyse van flowcytometrische gegevens nieuwe wegen geopend voor onderzoek, wat zowel academische als industriële belanghebbenden aantrekt.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

Beckman coulter, Inc., Danaher Corporation, Becton, Dickinson and Company, DiaSorin S.p.A., Agilent Technologies, Inc., Bio-Rad Laboratories, Inc., Miltenyi Biotec, Sysmex Corporation, Stratedigm, Inc., Apogee Flow Systems Ltd., Sony Biotechnology, Inc. en Thermo Fisher Scientific, Inc. en anderen.

De marktsegmentatie van Flow Cytometry is als volgt:

Naar technologie

  • Op cellen gebaseerd
  • Op korrelbasis

Op product en diensten

  • Regards en verbruiksartikelen
  • Instrumenten
    • Celanalysatoren
      • Hoogbereik
      • Middenbereik
      • Laag assortiment
    • Celsorteerders
      • Hoog assortiment
      • Middenklasse
      • Low-range
    • Diensten
    • Software
    • Accessoires

Per toepassing

  • Toepassing voor onderzoek
    • Farmaceutica en biotechnologie
      • Ontdekking van geneesmiddelen
      • Stamcelonderzoek
      • In vitro toxiciteitstesten
    • Immunologie
    • Celsortering
    • Apoptose
    • Celcyclusanalyse
    • Levensvatbaarheid van cellen
    • Celtelling
    • Andere onderzoekstoepassingen
  • Klinische toepassing
    • Kankerdiagnostiek
    • Hematologie
    • Auto-immuun
    • Orgaantransplantatie
    • Andere klinische toepassingen
  • Industriële toepassing

Per eindgebruiker

  • Academische & onderzoeksinstituten
  • Ziekenhuizen & klinische testlaboratoria
  • Farmaceutische & biotechnologiebedrijven

Impact van Recessie

Hoewel de huidige recessie onmiskenbaar uitdagingen heeft gesteld voor de flowcytometriemarkt, heeft deze ook innovatie en aanpassing gestimuleerd. Marktspelers herdefiniëren strategieën, richten zich op kosteneffectieve oplossingen en investeren in onderzoek om tegemoet te komen aan de veranderende eisen van onderzoekers in een financieel beperkte omgeving. Door verandering te omarmen en prioriteit te geven aan innovatie, heeft de markt het potentieel om niet alleen de storm van de recessie te doorstaan, maar er ook sterker en veerkrachtiger uit te komen in het licht van toekomstige uitdagingen.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een schaduw geworpen over de wereldwijde flowcytometriemarkt en heeft verschillende aspecten beïnvloed, zoals toeleveringsketens, onderzoekssamenwerkingen, marktvolatiliteit en regionale vraag. Naarmate het conflict voortduurt, moeten belanghebbenden in de sector zich aanpassen aan deze uitdagingen door nieuwe wegen voor samenwerking te verkennen, leveringsbronnen te diversifiëren en innovatieve oplossingen te vinden om de groei en ontwikkeling van de markt in deze turbulente tijden te ondersteunen.

Vraag hier naar het rapport op maat volgens uw bedrijfsbehoeften: https://www.snsinsider.com/enquiry/2858

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika loopt voorop in de wereldwijde flowcytometriemarkt, voornamelijk door de aanwezigheid van toonaangevende biotech- en farmaceutische bedrijven, samen met aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De dominante marktpositie van de regio kan worden toegeschreven aan de voortdurende ontwikkeling van geavanceerde technologieën en de toenemende toepassing van flowcytometrie in de klinische diagnostiek. Europa heeft een robuuste markt, ondersteund door een sterke nadruk op onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. Vooraanstaande Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, zien een toename in de vraag naar flowcytometrie-oplossingen in zowel academisch onderzoek als klinische toepassingen. De regio Azië-Pacific is getuige van een opmerkelijke expansie in de markt, gedreven door toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur en onderzoeksfaciliteiten. Landen als China, Japan en India ervaren een groeiende vraag naar flowcytometrietechnieken in kankeronderzoek, immunologie en stamcelstudies.

Belangrijkste resultaten van de Flow Cytometry marktstudie

In de afgelopen jaren heeft het celgebaseerde segment op het gebied van flowcytometrie een transformatieve evolutie doorgemaakt, waardoor het landschap van medisch onderzoek en diagnostiek opnieuw is gedefinieerd. Met de vooruitgang in technologie en een beter begrip van celbiologie maken onderzoekers en clinici gebruik van flowcytometrie op basis van cellen om complexe biologische processen te ontrafelen en de patiëntenzorg te verbeteren.

Het klinische toepassingssegment van flowcytometrie is uitgegroeid tot een hoeksteen van de moderne gezondheidszorg en biedt innovatieve oplossingen voor ziektediagnose, monitoring en gepersonaliseerde behandelstrategieën. Flowcytometrie in klinische toepassingen maakt vroegtijdige detectie mogelijk van ziekten, waaronder kanker, immunodeficiëntie en hematologische aandoeningen.

Recente ontwikkelingen in de markt voor flowcytometrie

FlowMetric, een prominente entiteit onder de paraplu van KCAS (Kentucky Chromatography and Analytical Services) Company, heeft onlangs voor opschudding gezorgd in de wetenschappelijke gemeenschap met zijn baanbrekende samenwerkingsaankondiging. Het bedrijf onthulde trots zijn samenwerking met Cytek™ Biosciences, een toonaangevende naam in geavanceerde technologie op het gebied van cytometrie.

In een baanbrekende stap die het landschap van de klinische diagnostiek een nieuwe vorm belooft te geven, heeft BD, een wereldleider in medische technologie, zijn nieuwste innovatie onthuld: een ultramodern robotsysteem dat ontworpen is om klinische flowcytometrieprocessen te automatiseren. Deze revolutionaire vooruitgang betekent niet alleen een sprong voorwaarts in de medische technologie, maar heeft ook het potentieel om de efficiëntie en nauwkeurigheid van diagnostische procedures aanzienlijk te verbeteren.

Voor meer informatie of om het Flow Cytometry Market rapport te kopen: https://www.snsinsider.com/checkout/2858

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Flow Cytometrie Markt Dynamiek

Hoofdstuk 4 Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie in grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Flow Cytometrie Marktsegmentatie, Naar Technologie

Hoofdstuk 9 Flow Cytometrie marktsegmentatie, naar product en diensten

Hoofdstuk 10 Flow Cytometrie marktsegmentatie, naar toepassing

Hoofdstuk 11 Flow Cytometrie marktsegmentatie, naar eindgebruik

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Andere rapporten

Markt voor regeneratieve geneeskunde

Markt voor medische beeldvorming

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  flow cytometry market,flow cytometry market size,flow cytometry market research,flow cytometry market report,latin america flow cytometry market,flow cytometry market share,clinical flow cytometry market report,flow cytometry market growth,flow cytometry market trends,austria flow cytometry market,flow cytometry market analysis,biomedical flow cytometry market