header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoogspanningskabels & Accessoires Markt Belangrijke groeidrijvers, opkomende trends en concurrerend landschap Prognose tot 2030

Oct 12, 2023 3:43 PM ET

Marktoverzicht hoogspanningskabels en toebehoren

De wereldwijde markt voor hoogspanningskabels en accessoires zal naar verwachting groeien van USD 33,5 miljard in 2023 tot USD 54,7 miljard in 2030, met een CAGR van 7,2%. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar elektriciteit vanuit verschillende industrieën, zoals olie en gas, energieopwekking, HVDC-netwerken, bouw en constructie, en productie.

HV-kabels en accessoires worden gebruikt om elektriciteit te transporteren en te distribueren bij hoge spanningen, meestal boven 33 kV. Ze zijn essentieel voor de efficiënte en betrouwbare werking van elektriciteitsnetten. HV-kabels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder bovengrondse kabels, ondergrondse kabels en onderzeese kabels. HV-accessoires worden gebruikt om HV-kabels aan te sluiten, af te sluiten en te beschermen.

Analyse van de concurrentie

  • Siemens AG (Duitsland)
  • Hitachi Ltd. (Japan)
  • General Electric (VS) NKT Holdings A/S (Denemarken)
  • Nexans S.A. (Frankrijk)
  • Prysmian Groep (Italië)
  • Finolex Cables Ltd (India)
  • RPG Cables (India)
  • Cable Corporation of India Ltd. (India) (India)
  • Brugg Kabel AG (Zwitserland)
  • Synergy Cables Ltd. (Israël)

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/908

Drijfveren en beperkingen

Met de stijgende economische welvaart en snelle technologische en industriële groei is een wereld zonder elektrische energie ondenkbaar. Elektriciteitstransmissie heeft het grootste belang in de waardeketen van de energiesector omdat energie, in tegenstelling tot andere goederen, niet kan worden getransporteerd door middel van transportmodi. Een van de belangrijkste problemen bij elektriciteitstransmissie is de onderbreking van de stroomvoorziening.

Door de voortdurende vooruitgang in de gekoppelde eindgebruikersindustrieën zal de markt voor hoogspanningskabels en accessoires naar verwachting een groot aantal ontwikkelingen doormaken in de voorspelde periode Multinationals en bekende bedrijven zullen naar verwachting ook sterke uitbreidingsactiviteiten ontplooien in de sector. De markt voor hoogspanningskabels en accessoires wordt gedreven door factoren zoals de toegenomen vraag naar elektrische energie vanuit afgelegen gebieden en toenemende verstedelijkingsprojecten, meer netkoppelingsprojecten en de toegenomen vraag naar verliesreductie in het transmissie- en distributienetwerk.

Hoogspanningskabels voor de scheepvaart zorgen ervoor dat de stroom de productiefaciliteiten voor offshore-olie binnenkomt. Veiligheidskwesties rond bovengrondse apparatuur en kabels beperken echter de vraag naar hoogspanningskabels en -apparatuur.

Analyse per segment

De markt voor hoogspanningskabels en accessoires is gesegmenteerd naar grootte, product, spanningswaarde en gebied.

De markt wordt verder gecategoriseerd, op basis van het segment naar vorm, als bovengronds, onderwater en onderzees. Vanwege de toenemende verstedelijkingsprojecten en de voordelen van minder kwetsbaarheid voor schade en minder risico, heeft het ondergrondse segment het grootste marktaandeel. Op basis van de spanningsklasse is de markt onderverdeeld in tot 100 kv, 101 kv-230 kv, 230 kv-400 kv en boven 400 kv.

De markt voor hoogspanningskabels en accessoires is onderverdeeld in MI-kabels, geleiders, XLPE-kabels, hulpstukken, kabelverbindingen, kabelafsluitingen en andere goederen. Onder deze goederen domineren geleiders de markt voor bovengrondse hoogspanningskabels & omdat ze een hoge treksterkte hebben om mechanische spanningen te weerstaan.

Toegang tot de volledige rapportgegevens:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-voltage-cables-accessories-market-908

Regionaal overzicht

Het regionale overzicht van de wereldwijde activiteiten werd uitgevoerd in vier belangrijke regio’s, waaronder Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

De wereldwijde markt voor hoogspanningskabels en accessoires zal naar verwachting in hoog tempo stijgen door de toegenomen vraag in de energiesector. Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in opkomende economieën zoals China, Zuid-Korea en India vanwege de groeiende energiesector. Bovendien is er in dit gebied sprake van een toename van het aantal infrastructurele projecten op het gebied van industrialisatie, intelligente netwerken, verstedelijking, energieopwekking en stroomtransmissie en -distributie.

Om te beginnen heeft Zuid-Korea, een van de snelst ontwikkelende landen, plannen voor een volledig geïntegreerd slim elektriciteitsnet tegen 2030. Hitachi, een van de grootste spelers op het gebied van transmissie- en distributienetwerken, heeft ook bijgedragen aan de ontwikkeling van het transmissie- en distributienetwerk van China door middel van het ultrahoogspanningsnetwerk en de gasgeïsoleerde schakelapparatuur om schade aan het netwerk als gevolg van onbalans in de belasting te voorkomen.

Meer trending rapporten:

https://www.payperwatt.com/post/renewable-energy-market-trends

AC-markt

Markt voor geavanceerde energieopslagsystemen

Batterijanalysatormarkt

Biodieselmarkt

Biomassavergassingsmarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens: Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Us: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  High Voltage Cables & Accessories,High Voltage Cables & Accessories Market,High Voltage Cables & Accessories Market Share,High Voltage Cables & Accessories Market Size,High Voltage Cables & Accessories Market Growth,High Voltage Cables & Accessories Market Trends