header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor gummivitaminen een geschatte waarde van USD 7,86 miljard zal bereiken tegen 2030 met een CAGR van 7,30%.

Oct 12, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht

De omvang van de markt voor gummivitaminen werd geschat op USD 4,8 miljard in 2023. Er wordt verwacht dat de markt voor gummivitaminen zal groeien van USD 5,15 miljard in 2023 tot USD 7,86 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,30% over de voorspellingsperiode van vijf jaar (2023 – 2030). De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn veranderende voorkeuren van klanten, toenemend gezondheidsbewustzijn en verbeteringen in productietechnologie.

Het gebruiksgemak en de smakelijkheid van deze producten zijn twee belangrijke factoren in de markt voor gummivitamines. Gummivitamines zijn makkelijker door te slikken en vaak prettiger in te nemen dan conventionele pillen en capsules. Gummivitamines zijn vanwege hun gemak en smaak erg populair geworden onder kinderen en ouderen die moeite hebben met het slikken van tabletten.

De behoefte aan supplementen die de algemene gezondheid en het welzijn kunnen verbeteren, is gegroeid naarmate mensen zich meer bewust worden van hun gezondheid. Veel consumenten geven de voorkeur aan gummivitamines omdat ze noodzakelijke voedingsstoffen kunnen leveren in een toegankelijke vorm. Daarnaast heeft de markt voor gummivitamines de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, deels vanwege de groeiende verscheidenheid aan productopties. Gummivitaminen worden nu aangeboden in verschillende formules naast de typische multivitaminen, waaronder die gericht op specifieke gezondheidskwesties zoals ondersteuning van het immuunsysteem, de spijsvertering en de gezondheid van de botten.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gummy-vitamins-market-6653

Segmentatie

Enkelvoudige vitaminen en multivitaminen zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor gummivitaminen op basis van type. In 2023 had de sector van de multivitaminen gummivitaminen het leeuwendeel van de markt in handen.

Kinderen en volwassenen zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor gummivitaminen op basis van eindgebruiker. In 2023 domineerde de bevolkingsgroep kinderen de markt.

Op basis van het distributiekanaal zijn de marktgegevens voor gummivitamines onderverdeeld in segmenten die in winkels verkrijgbaar zijn en segmenten die niet in winkels verkrijgbaar zijn. In 2023 was het niet-winkelgebaseerde distributiekanaal de marktleider. Van 2023 tot 2030 wordt verwacht dat het sneller zal groeien.

De categorieën bakkerijproducten en zoetwaren, dranken, zuivelproducten en diepvriesproducten, kant-en-klare levensmiddelen, vleesproducten en functionele voedingsmiddelen/dranken/dieetsupplementen vormen de twee helften van de markt voor speciale voedselingrediënten.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De markt voor Europese gummivitaminen bedroeg in 2023 USD 2,19 miljard en zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Dit heeft te maken met de stijgende populariteit van handige en verrukkelijke doseringsvormen en de stijgende behoefte aan voedingssupplementen. Duitsland, Europa’s grootste markt voor gummivitamines, domineert de markt. De meest voorkomende productcategorie in dit gebied is multivitaminen, gevolgd door calcium- en vitamine B12-supplementen. Daarnaast had de Britse markt voor gummivitaminen de snelste groei in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor gummivitaminen het grootste marktaandeel had.

De belangrijkste spelers op de markt voor gummivitaminen zijn

Church & Dwight Co. Inc. (VS),

Nutra Solutions (VS),

Herbaland Naturals Inc. (Canada),

The Nature’s Bounty Co. (VS),

ZanonVitamec Inc. (VS),

Life Science Nutritionals (Canada),

Bettera Brands LLC (VS),

Softigel (VS),

Nature’s Way Products LLC (VS),

Olly Public Benefit Corporation (VS),

Hero Nutritionals LLC (VS)

Bestuurders

Gummivitamines hebben een hoge vlucht genomen in populariteit als een gemakkelijke en aantrekkelijke manier om in de dagelijkse voedingsbehoeften te voorzien. Hun succes kan worden toegeschreven aan verschillende belangrijke factoren, waaronder hun aangename smaak en gemakkelijk te kauwen formaat, die ze toegankelijker en aangenamer maken voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast dragen de verscheidenheid aan beschikbare smaken en de perceptie dat ze een leuke traktatie zijn bij aan hun wijdverspreide aantrekkingskracht, waardoor uiteindelijk een betere naleving van de dagelijkse vitamine-inname wordt aangemoedigd, vooral bij mensen die moeite hebben met traditionele pillen.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6653

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 vergroot de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Frisdrankmarkt

Onderzoeksrapport informatie overde 3D-markt voor voedselprinting per ingrediënt (deeg, fruit en groenten, eiwitten, sauzen, zuivelproducten, koolhydraten, andere ingrediënten), per verticale sector (onderwijs, noodhulpdiensten, overheid, defensie, commercieel, detailhandel, bakkerijen, banketbakkerijen, restaurants, woningen), per technologie (op extrusie gebaseerd printen, bindmiddelstralen, selectief lasersinteren, inkjetprinten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld).

VooruitzichtenSpanje Elektronische sigarettenmarkt (2018 tot 2032)

Marktvooruitzichten elektrisch gereedschap in het Verenigd Koninkrijk (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America