header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor organische producten voor persoonlijke verzorging bereikt 32,71 miljard USD in 2032, met een CAGR van 6,10% van 2023 tot 2032

Oct 12, 2023 10:00 AM ET

De markt voor biologische producten voor persoonlijke verzorging zal waarschijnlijk een dramatische groei van de omzet laten zien. De gestage toename van de voorkeur van de consument voor natuurlijke en biologische producten is een belangrijke drijvende kracht achter de markt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor biologische producten voor persoonlijke verzorging escaleren van USD 19,2 miljard in 2022 tot USD 32,71 miljard in 2032, met een CAGR van 6,10% tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Factoren zoals het groeiende bewustzijn over de schadelijke effecten van synthetische verbindingen en de toenemende neiging van consumenten naar chemievrije en natuurlijke producten zijn belangrijke drijvende krachten achter de toegenomen verkoop op de markt. Gezien de groeiende vraag naar biologische producten, leggen fabrikanten de nadruk op het gebruik van biologische ingrediënten om ze te formuleren.

Organic Personal Care Products Market

Producten voor persoonlijke verzorging moeten voldoen aan de bepalingen van de Food and Drugs Act en de bijbehorende regelgeving met betrekking tot samenstelling, veiligheid, etikettering en reclame. Deze producten zijn ook onderworpen aan de bepalingen van de Consumer Packaging and Labelling Act and Regulations. Biologische verzorgingsproducten worden als veiliger en heilzamer beschouwd dan gewone producten uit deze categorie, waardoor het gebruik ervan toeneemt en er een enorme marktvraag ontstaat.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1957

Markt voor biologische verzorgingsproducten – segmenten

De marktanalyse is onderverdeeld in producttypen, distributiekanalen en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in huidverzorging, haarverzorging, mondverzorging, nagelverzorging, geuren en overige. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelbasis en niet-winkelbasis. Per regio is de markt voor biologische verzorgingsproducten onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Markt voor biologische verzorgingsproducten – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor biologische verzorgingsproducten. De uitzonderlijk hoge productie en de toenemende vraag naar persoonlijke verzorgingsproducten die zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten stimuleren de groei van de markt.

Consumenten in deze regio neigen naar natuurlijke & biologische verzorgingsproducten om verdere complicaties zoals huidallergieën als gevolg van overmatig gebruik van synthetische ingrediënten te voorkomen. De VS is de grootste exporteur van persoonlijke verzorgingsproducten. In dit land wordt veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten met natuurlijke en biologische ingrediënten te ontwikkelen.

Markt voor biologische producten voor persoonlijke verzorging – Concurrentielandschap

De zeer competitieve markt voor biologische producten voor persoonlijke verzorging lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel grote spelers. Aangemoedigd door de voortdurend veranderende voorkeuren en eisen van de consument, proberen fabrikanten die actief zijn op de markt natuurlijke en biologisch gevormde ingrediënten aan te bieden voor schoonheidsproducten & voor persoonlijke verzorging. Ze zijn bereid om tijd en geld te investeren in het vereiste formuleringswerk & proces en R & D.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt van biologische verzorgingsproducten zijn onder andere Revlon Inc. (VS), The Estée Lauder Companies Inc. (VS), Unilever PLC (VK), The Procter & Gamble Company (VS), Shiseido Company Limited (Japan), L’Oréal S.A. (Frankrijk), Beiersdorf AG (Duitsland), Coty Inc. (VS) en Kao Corporation (Japan).

Voor meer inzicht kunt u de volledige details van het rapport bekijken op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-personal-care-products-market-1957

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

27 sep, 2023 – TERRA lanceert eersteklas milieuvriendelijke verzorgingsproducten in India. TERRA maakt hiermee zijn debuut op de Indiase markt, na het succes van zijn biologisch afbreekbare babydoekjes in de VS en Nieuw-Zeeland. TERRA produceert hoogwaardige milieubewuste en biologische persoonlijke verzorgingsproducten.

Het bedrijf zorgt ervoor dat in alle productieprocessen futuristische technologie wordt geïntegreerd om veilige, duurzame en compromisloze kwaliteitsproducten te leveren. Het zorgt er ook voor dat alle grondstoffen & producten streng worden getest en gecertificeerd door SGS, FSC, Dermatest, Intertek en het prestigieuze Nieuw-Zeelandse FernMark.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Cruelty-Free Cosmetics Market Research Report Information by Product Type (Huidverzorgingsproducten, Haarverzorgingsproducten, Make-up & Kleurencosmetica, Parfum & Geur, en anderen), Vorm (Crème, Gel, Vloeistof, Poeder, en anderen), Distributiekanaal [winkelbasis (hyper- en supermarkten, speciaalzaken, buurtwinkels en andere) en niet-winkelbasis] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)- prognose tot 2030

Herbal Skincare Products Market Research Report Information per type (reiniger, scrub, tonic, zonnebrandcrème, moisturizer en andere), vorm (crème, poeder, vloeistof en andere), categorie (biologisch en conventioneel), distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Organic Personal Care Products Market,Organic Personal Care Products Market Size,Organic Personal Care Products Market Share,Organic Personal Care Products Market Trends,Organic Personal Care Products Market Growth,Organic Personal Care Products Market Analysis