header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor SSD-controllers bereikt 60,862 miljard dollar in 2032

Oct 12, 2023 8:00 PM ET

SSD Controller marktinzichten

De SSD-controllermarkt zal waarschijnlijk een aanzienlijke omzetgroei doormaken. De toenemende toepassing van SSD’s om de opslagkosten per gigabyte te verlagen en tegelijkertijd de opslagprestaties te verbeteren, zal de omvang van de markt stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor SSD-controllers naar verwachting zal stijgen van 16,9 miljard dollar in 2022 naar 60,862 miljard dollar in 2032, met een groei van 15,30% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Naarmate de vereisten voor gegevensverwerking evolueren, vereist een cloudinfrastructuur oplossingen die de bandbreedte maximaliseren, de latentie minimaliseren en geoptimaliseerd zijn voor efficiënt gebruik van bronnen. Technologische vooruitgang in opslagtechnologieën versnelt de marktaandelen van SSD-controllers. Daarnaast zou de toenemende vraag naar zeer schaalbare SSD’s (Solid State Drives) de marktgroei ondersteunen.

De toenemende vraag naar geavanceerde oplossingen voor datatiering en gedistribueerde opslag creëert aanzienlijke marktkansen. Met het toenemende gebruik van verbonden & draagbare apparaten zal de marktwaarde van SSD-controllers de komende jaren naar verwachting toenemen. De opkomst van cloud-based computing en de groei van big data analytics-technologie zijn belangrijke drijvende krachten. Ook de toenemende vraag naar cloud-gebaseerde datacenters heeft een positieve invloed op de marktgroei.

Tegenwoordig geven veel organisaties de voorkeur aan flash-gebaseerde opslagsystemen om ze te gebruiken als secundaire opslag vanwege de stabiliteit van de opslag en de verbeterde prestaties van back-up & voor gegevensherstel. Bovendien stimuleert het toenemende gebruik van het internet en slimme verbonden apparaten de industrie van SSD-controllers, waardoor gegevens worden gegenereerd. De toenemende vraag naar SSD-controllers heeft een positieve invloed op de marktgroei.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8268

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor SSD-controllers zijn

  • Samsung (Zuid-Korea),
  • Marvell Technology Group (VK),
  • Intel (VS),
  • Western Digital (VS),
  • Toshiba (Japan),
  • Micron Technology, Inc. (VS),
  • IBM (VS),
  • NetApp (VS),
  • Phison Electronics Corporation (Taiwan),
  • SandForce (VS),
  • Silicon Motion Technology Corporation (Taiwan),
  • OCZ (VS),
  • ADATA Technology Co. (Taiwan),
  • CNEX Labs, Inc. (VS), Foremay (VS) en
  • Realtek Semiconductor Corp. (Taiwan),

SSD-markt voor controllers – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, opslag, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in single-level, triple-level en multi-level cellen. Het opslagsegment is onderverdeeld in SATA, SAS en PCIe. Het toepassingssegment is onderverdeeld in ondernemingen, datacenters en detailhandel. Het segment regio is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

SSD-controllermarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor SSD-controllers. Het aanzienlijke marktaandeel wordt toegeschreven aan de enorme technologische vooruitgang en de toepassing van SSD-geheugenapparaten in verschillende toepassingen. Naast de aanwezigheid van belangrijke spelers in de sector en de snelle industrialisatie in de regio, heeft de SSD-controller een groot marktaandeel.

Belangrijke factoren die de marktomvang vergroten zijn de stijgende vraag naar efficiënte computersystemen en de toenemende toepassing van cloud computing en big data analytics. Ook de toenemende toepassingen van cloud computing in organisaties en de ontwikkeling van datacenters bevorderen de groei van de SSD-markt.

SSD-controllermarkt – Analyse van de concurrentie

De markt voor SSD-controllers is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel belangrijke spelers. Strategische partnerschappen, fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie blijven SSD controller markttrends om een groter concurrerend aandeel te krijgen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8268

Industrie/innovatie/verwant nieuws:

02 maart 2022 — Microchip Technology Inc. heeft de SSD-controller met de hoogste prestaties in de sector gelanceerd – 16-kanaals PCIe Gen 5 Enterprise NVMe om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar zeer betrouwbare, krachtige solid-state drives die een doorvoer van meer dan 14 GB/seconde en meer dan 3 miljoen IOPS leveren. De nieuwe controller biedt topklasse Quality of Service (QoS) geschikt voor cloud-gerichte datacenter applicaties met geavanceerde credit management technologie.

Meer artikelen lezen-

De Head Mounted Display-markt zal tegen 2032 203,7 miljard dollar bereiken met een CAGR van 48,50% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt van de gedrukte elektronica zal tegen 2032 meer dan USD 12,3 miljard bedragen met een CAGR van 13,0% – Verslag van Market Research Future (MRFR)

3D Printing markt zal 52,3 miljard dollar bereiken met een CAGR van 22,30% tegen 2030 – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  SSD Controller Market,SSD Controller Market Size,SSD Controller Market Share,SSD Controller Market Growth