header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor audioversterkers groeit met een CAGR van 7% tegen 2032

Oct 13, 2023 6:00 PM ET

Inzichten in de markt voor audioversterkers

De markt voor audioversterkers werd in 2022 geschat op USD 5 miljard. Volgens de prognoses zal de markt voor audioversterkers stijgen van USD 5,3 miljard in 2023 tot USD 9,19 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7% gedurende de gehele prognoseperiode (2023-2032). De primaire marktfactoren die de groei en expansie van de markt beïnvloeden, zijn de stijgende vraag van klanten naar slimme apparaten en het toegenomen gebruik van IoT en entertainmentsystemen voor in de auto.

Bovendien nemen draadloze luidsprekers minder ruimte in beslag dan conventionele home cinema-systemen. In de komende jaren wordt verwacht dat het gebruik van luidsprekersystemen met kunstmatige intelligentie snel zal toenemen door de toename van het aantal smart home gadgets. Belangrijke industriële spelers concentreren zich ook op het internationaal uitbreiden van hun bedrijfsonderdelen.

De onlangs onthulde technologie omvat ook Dolby Atmos voor een 3D-audio-ervaring. In de televisie-industrie neemt de verkoop van audioversterkers ook een hoge vlucht. Er wordt verwacht dat de wereldwijde televisiemarkt snel zal groeien. Dit is het gevolg van de stijgende vraag naar slimme tv’s in ontwikkelingslanden zoals Azië-Pacific. Prijsverlagingen in verschillende categorieën elektrische consumentenproducten, waaronder televisies, worden gedreven door hevige concurrentie en technische innovatie. Dit zou de groei van de markt in de komende jaren kunnen versnellen. Daarnaast wordt verwacht dat als gevolg van de digitale transformatie van de omroepsector en de toenemende wereldwijde toepassing van internet, de marktgroei in de verwachte periode zal versnellen. Als gevolg hiervan zal de markt voor audioversterkers naar verwachting groeien.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10088

De belangrijkste bedrijven op de markt voor audioversterkers zijn.

  • STMicroelectronics
  • Texas Instrumenten
  • NXP Halfgeleiders
  • Analoge Apparaten
  • Cirrus Logica
  • Toshiba
  • Kenwood Corporation
  • Toshiba
  • Infineon
  • ON Halfgeleider Corp.
  • Qualcomm Incorporated
  • ROHM Halfgeleider
  • Monolithische Voedingssystemen, Inc.
  • Harman Internationale Industrieën

Segmentatie

De marktsegmenten Monokanaal, Tweekanaals, Vierkanaals, Zeskanaals en Overige zijn gebaseerd op kanaaltype. Met 48% van de marktinkomsten (USD 2,4 miljard) uit de tweekanaalscategorie werd de markt in 2022 gedomineerd.

Smartphones, televisies, audiosystemen voor thuisgebruik, desktopcomputers, laptops, tablets, infotainmentsystemen voor auto’s, professionele audiosystemen en andere zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor audioversterkers op basis van toepassingen. De marktinkomsten voor audiosystemen voor thuisgebruik waren het grootst in 2022 en bedroegen ongeveer 32% (of USD 1,6 miljard).

De op klassen gebaseerde segmenten van de audioversterkermarkt omvatten A, B, A/B, D en andere. Met 39% van de marktomzet (USD 1,95 miljard) in 2022 leidde het D-segment de markt.

Consumentenelektronica, Auto’s, Militaire & Defensie, Entertainment en Overige behoren tot de eindgebruikerscategorieën die zijn opgenomen in de segmentatie van de audioversterkermarkt. Met 43% van de marktinkomsten (USD 2,2 miljard) afkomstig van het segment consumentenelektronica in 2022, werd de markt gedomineerd door deze sector.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10088

De studie biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, ingedeeld per regio. De groei van de consumentenelektronica en de automobielsector zal de marktgroei in de Noord-Amerikaanse regio aanjagen, waar de Noord-Amerikaanse markt voor audioversterkers het op één na grootste marktaandeel heeft.

De markt voor audioversterkers in Europa zal naar verwachting snel groeien gedurende de verwachte periode als gevolg van het toenemende gebruik van geluidsversterkers in audiosystemen voor thuisgebruik. Het gebruik van deze systemen wordt gestimuleerd door de voortdurende technologische ontwikkelingen in audiosystemen voor thuis en een stijgende vraag naar hoogwaardige thuisbioscopen. De Britse markt voor audioversterkers zal naar verwachting aanzienlijk groeien en toenemen in de Europese regio gedurende de verwachte periode, terwijl de Duitse markt voor audioversterkers het grootste marktaandeel blijft houden.

Lees meer artikelen-

Markt voor op afstand bediende voertuigen

Gereviseerde elektronica markt

Markt voor onderwater akoestische communicatie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Audio Amplifier Market,Audio Amplifier Market Size,Audio Amplifier Market Share