header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor naaimachines zal 7,40 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 5,60% van 2022 tot 2030

Oct 13, 2023 9:00 AM ET

De wereldwijde markt voor naaimachines zal waarschijnlijk gestaag groeien. Het toegenomen bewustzijn & van nieuwe productlanceringen en de snelle groei in de mode & textielindustrie zouden de marktgroei stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde naaimachinemarkt naar verwachting groeien tot USD 7,40 miljard in 2030, met een CAGR van 5,60% tijdens de geschatte periode (2022-2030).

Daarnaast dragen de stijgende doe-het-zelftrend, technologische upgrades en productontwikkelingen bij aan de omzet van de naaimachinemarkt. De upgrades in naaimachines, zoals verbeterde functionaliteiten met het toegevoegde gemak van automatische machines, versnellen de marktaandelen. De groei van het besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking in zich ontwikkelende economieën is een belangrijke drijvende kracht.

Sewing Machines Market

De recente COVID-19 pandemie heeft de industrie exponentieel aangewakkerd en een enorme vraag gecreëerd naar industriële naaimachines om te voldoen aan de vraag naar beschermende gezichtsmaskers. Naaimachines bleken een praktisch hulpmiddel voor zelfredzaamheid tijdens de coronaviruscrisis. Velen startten hun eigen bedrijf op en verdienden een reputatie en een goed inkomen. Spelers in de sector maakten efficiënt gebruik van deze gelegenheid om hun verkoop en bereik uit te breiden.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8512

Naaimachines marktsegment

Het rapport is onderverdeeld in producttypen, eindtoepassingen, distributiekanalen en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in mechanische, elektronische en slimme naaimachines. Het segment eindgebruik is onderverdeeld in huishoudelijk en commercieel. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkels (hypermarkten, supermarkten en speciaalzaken) en niet-winkels. Per regio is de naaimachinemarkt onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, APAC en de rest van de wereld.

Regionale analyse van de naaimachinemarkt

Noord-Amerika domineert de wereldwijde naaimachinemarkt. De gevestigde kledingindustrie en het groeiende aantal fabrikanten in de regio stimuleren de vraag naar naaimachines. Daarnaast stimuleren de enorme ontwikkeling van krachtige naaimachines en de snelle groei in het belangrijkste productsegment de groei van de regionale markt.

Europa neemt de tweede plaats in op de wereldmarkt voor naaimachines. De regio is de wereldwijde hub voor mode en modellen. De aanwezigheid van productiecentra in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, waar een enorme hoeveelheid stof en materialen wordt geproduceerd, heeft een positieve invloed op de groei van de markt. Daarnaast spelen de grote en gevestigde mode-industrie en de oplevende economie in de regio een belangrijke rol in de groei van de naaimachinemarkt.

Wereldwijde markt voor naaimachines – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor naaimachines is grotendeels afhankelijk van productie en verkoop. Door de sterke aanwezigheid van belangrijke spelers die een aanzienlijk marktaandeel hebben dankzij hun innovaties, lijkt de markt gediversifieerd. Marktfabrikanten nemen strategische initiatieven zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en product & technologie lanceringen om een groter marktaandeel te krijgen.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de naaimachinemarkt zijn Aisin Seiki Co, Ltd. (Japan), Merrow Inc. (Japan), Merrow Inc. (VS), Jack Sewing Machine Co. (China), Pegasus Sewing Machine Mfg. Co., Ltd. (Japan), Usha International Co. (Japan), Usha International Limited (India), SEIKO Sewing Machine Co., Ltd. (Japan), SVP Holdings Co. (Japan), SVP Holdings Ltd. (VS), Brother International Corporation (VS). (VS), Brother International Corporation (VS), Bernina International AG (Zwitserland), Rimoldi & CF srl (Italië), China Feiyue, USA Inc. (VS), Kaulin Manufacturing Co, Ltd. (Taiwan), Janome Sewing Machine Co. (Taiwan), Janome Sewing Machine Co. (Japan), Tacony Corporation (VS) en Juki Corporation (Japan).

Voor meer inzicht, bekijk de volledige details van het rapport op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sewing-machines-market-8512

Industrie/ innovatie/ verwant nieuws:

17 aug, 2023 — Singer Apparel Solutions (India), een toonaangevende speler in de naaimachine-industrie, kondigde haar uitbreiding naar overzeese markten aan. Singer staat voor uitzonderlijke productkwaliteit, geavanceerde technologie en expertise in de sector. Het bedrijf heeft zich met succes gevestigd en erkenning gekregen op internationale markten en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de wereldwijde naaimachine-industrie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Onderzoeksrapportnaaitassen marktinformatie per producttype (reistassen, cosmeticatassen, rugzakken, lunchtassen en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2027

Home Textile Market Research Report Informatie per product (slaapkamerlinnen, badkamerlinnen, tapijten en vloerbedekking, keukenlinnen), per distributiekanaal (offline en online), materiaal (polyester, katoen, zijde, wol en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Sewing Machines Market,Sewing Machines Market Size,Sewing Machines Market Share,Sewing Machines Market Trends,Sewing Machines Market Research,Sewing Machines Market Report,Sewing Machines Market Analysis,Sewing Machines Market Growth