header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ramen en windschermen voor commerciële vliegtuigen zal tegen 2030 naar verwachting groeien tot USD 5,50 miljard, met een CAGR van 3,24% – MRFR-rapport

Oct 13, 2023 3:00 PM ET

Overzicht van de markt voor ramen en windschermen voor commerciële vliegtuigen:

De markt voor ramen en windschermen voor commerciële vliegtuigen zal waarschijnlijk voortdurend groeien. De toegenomen belangstelling voor vliegreizen en de groeiende bezorgdheid over de veiligheid zijn de belangrijkste drijvende krachten achter de markt. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor ramen en windschermen voor commerciële vliegtuigen zal groeien van 4,4 miljard dollar in 2022 naar 5,50 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 3,24% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Er worden voortdurend nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ontwerptechniek verwerkt in vliegtuigramen en -windschermen om tegemoet te komen aan de vraag van fabrikanten van commerciële vliegtuigen naar meer mogelijkheden en lagere eigendomskosten. De groeiende vraag naar sterke toleranties, betere aerodynamische prestaties en een lichter gewicht heeft de markt voor ramen en windschermen voor commerciële vliegtuigen gestimuleerd.

OEM’s verbeteren voortdurend hun productiemethoden en -processen om de risico’s op de-laminatie, elektrische storingen en voortijdige breuk van de lagen te minimaliseren. Fabrikanten van ramen en voorruiten van commerciële vliegtuigen passen externe coatings toe om een langdurige hoge optische helderheid, een grotere & permanente waterafstotendheid en slijtvastheid te verkrijgen. Om aan deze eisen te voldoen, worden er voortdurend externe coatings ontwikkeld.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1278

Technologische verbeteringen hebben een grote invloed op de markt voor vliegtuigramen en -windschermen. De meest geavanceerde technologieën worden gebruikt om de veiligheidsvoorzieningen te verbeteren. Grote bedrijven concentreren zich op de productie van geavanceerde commerciële vliegtuigen. Hogere netto orderverwachtingen, nieuwe orders en leveringen op de wereldmarkt stimuleren de expansie van de markt.

Grote spelers:

Belangrijke spelers op de markt voor ramen en windschermen voor commerciële vliegtuigen zijn Plexiweiss GmbH (Duitsland), Lee Aerospace (VS), PPG Industries L.P., Aerospace Plastic Components (Australië), Aero Plastics Inc (VS), AJW Aviation Ltd. (VK), GKN Plc. (VK), GKN Plc. (VK), Gentex Corporation (VS), Saint-Gobain S.A. (Frankrijk) en The NORDAM Group Inc. (VS), onder andere.

Analyse van de concurrentie:

De markt lijkt zeer concurrerend; verschillende grote & kleine spelers vormen een concurrerend landschap. Deze spelers investeren in toenemende mate in O&O-activiteiten om het productieproces te bevorderen, naast strategische samenwerking, partnerschappen en expansie.

Marktsegmentatie:

Het marktrapport is onderverdeeld in vliegtuigtypes, materiaalsoorten, toepassingen en regio’s. Het segment vliegtuigtype is onderverdeeld in vliegtuigen met een brede romp en vliegtuigen met een smalle romp. Het segment materiaaltype is onderverdeeld in glas en polycarbonaat. Het segment toepassingen is onderverdeeld in OEM en vervangingsmarkt. Per regio is de markt voor ramen en windschermen voor commerciële vliegtuigen onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/commercial-aircraft-windows-windshield-market-1278

Regionale analyse:

Noord- en Zuid-Amerika domineren de wereldwijde markt voor ramen en windschermen voor commerciële vliegtuigen. Grote fabrikanten van commerciële vliegtuigen zoals Boeing Company en Bombardier Inc. creëren een aanzienlijke vraag naar ramen en voorruiten in deze regio. Daarnaast wordt de groei van de regionale markt beïnvloed door regelgevende inspanningen en maatregelen voor een veilige exploitatie van vliegtuigen door het beperken van de risico’s van een defect aan één ruit dat kan leiden tot een plotselinge drukverlaging.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

30 nov. 2022 — GKN Aerospace, een toonaangevende wereldwijde multitechnologische tier 1-leverancier van lucht- en ruimtevaart, kondigde aan dat het werkt aan het stimuleren van vooruitgang op het gebied van prestaties, duurzaamheid en duurzaamheid in voorruiten.

De OEM van voorruiten heeft ook de levensduur van zijn productlijn verlengd door UV-stralenblokkers toe te passen als onderdeel van de grondstoffenmix. Het bedrijf heeft externe & interne coatings en tussenlagen ingebouwd die de UV-lichttransmissie op verschillende ontwerpen verminderen. GKN Aerospace past zijn Acrivue acryl toe op al zijn ramen.

Gerelateerde rapporten:

Crashworthy Aircraft Seats Market Research Report Informatie per type (bemanning, passagiers, anderen), per eindgebruiker (commercieel, militair), per platform (vaste vleugels, draaivleugel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Aircraft Wires and Cables Market Research Report Information per Type (Aircraft Wire, Aircraft Cable and Aircraft Harness), Fit (Line-Fit en Retrofit), Application (Lighting, Flight Control System, Power Transfer, Data Transfer, Avionics and others), Aircraft Type (Military Aircraft and Civil Aircraft) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa and Latin America) – Forecast till 2032

Aircraft Landing Gear Repair and Overhaul Market Research Report Information per Aircraft Type, Component, Positie van hetlandingsgestel, Toepassing en Regio – Forecast

OnderzoeksrapportSchakelaars Vliegtuigmarkt Informatie per Eindgebruiker, Toepassing, Platform, Type en Regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aircraft Windows Market,Aircraft Windows Industry,Aircraft Windshield Market,Aircraft Windshield Industry,Commercial Aircraft Windows and Windshield Market,Commercial Aircraft Windows and Windshield Industry,Commercial Aircraft Windows and Windshield Market research,Commercial Aircraft Windows and Windshield Market report,Commercial Aircraft Windows and Windshield Market analysis,Commercial Aircraft Windows and Windshield Market size,Commercial Aircraft Windows and Windshield Market research reports,Commercial Aircraft Windows and Windshield Market forecast