header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor samengestelde halfgeleiders zal naar verwachting 68,62 miljard dollar groeien tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Oct 13, 2023 11:30 PM ET

Marktanalyse

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt van samengestelde halfgeleiders tegen 2030 68,62 miljard USD bereiken met een CAGR van 8,1%.

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde markt voor samengestelde halfgeleiders worden geprofileerd, zijn onder andere

  • SK siltron Co.
  • Sumitomo Electric Industries, Ltd
  • JX Nippon Mining & Metals
  • FURUKAWA CO., LTD.
  • Shin-Etsu Chemical Co.
  • SHOWA DENKO K.K
  • Xiamen Powerway Advanced Material Co.
  • Freiberger Samengestelde Materialen GmbH
  • WIN Halfgeleiders Corp
  • IQE PLC

Ontvang een PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10129

Stuurprogramma’s

Toenemend gebruik in LED’s om de marktgroei te stimuleren

Een van de belangrijkste drijfveren voor de expansie van de samengestelde halfgeleiderindustrie is het stijgende gebruik van samengestelde halfgeleiders in LED’s. Halogeenlampen en andere traditionele verlichtingsbronnen worden vervangen door LED’s. Er is een enorme behoefte aan fluorescerende & gloeilampen in zowel huishoudelijke als zakelijke omgevingen. Bovendien worden LED’s vaak gebruikt in de automobielsector omdat ze een helderdere verlichting bieden dan conventionele verlichting. De sector van de samengestelde halfgeleiders zal naar verwachting profiteren van het toenemende gebruik van LED-verlichting.

Kansen

Groeiende vraag in datacenters biedt robuuste kansen

De vraag naar samengestelde halfgeleiders in datacenters stimuleert de marktexpansie. Transceivers worden vaak gebruikt in datacenters om communicatie te verzenden en te ontvangen. Samengestelde halfgeleiders worden gebruikt in transceivers om hun snelheid te verhogen. In de komende jaren zal de toenemende vraag naar hogesnelheidstransceivers naar verwachting de marktgroei stimuleren.

Beperkingen en uitdagingen

Tekort aan grondstoffen blijft een beperking voor de markt

Het tekort aan grondstoffen, de ingewikkelde productieprocedures en de stijgende productiekosten van de wafers kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt van samengestelde halfgeleiders is onderverdeeld op basis van toepassing, product, groep en type.

Per type zal GaN de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per groep zal groep III-V de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per product zal vermogenselektronica de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal telecommunicatie de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10129

COVID-19 Analyse

Vanwege de grote impact op de belangrijkste deelnemers in de toeleveringsketen zal de COVID-19-epidemie een aanzienlijke invloed hebben op de groei van de markt in 2020. Een van de belangrijkste redenen om de marktexpansie in de COVID-19 pandemie te stimuleren, is echter de toenemende behoefte aan samengestelde halfgeleiders zoals transistors, vermogenshalfgeleiders en geïntegreerde schakelingen in de belangrijkste sectoren. De COVID-19-epidemie veroorzaakte echter een aantal uitdagingen voor de industrie, waaronder een tekort aan bekwame werknemers en vertragingen/annuleringen van projecten als gevolg van gedeeltelijke of volledige lockdowns over de hele wereld. Bovendien zal deze marktopportuniteit voor samengestelde halfgeleiders na COVID-19 versterkt worden door de piek in de vraag naar industriële & oplossingen voor consumentenelektronica.

Regionale analyse

APAC leidt markt voor samengestelde halfgeleiders

In termen van inkomsten in 2021 nam APAC het grootste deel voor zijn rekening door een toename in de vraag naar consumentenelektronica en een hoge productpenetratie. Vanwege de snelle verstedelijking van het gebied en het stijgende besteedbare inkomen wordt voorspeld dat de consumentenelektronica in dit gebied zal blijven toenemen. Er werd ook gekeken naar welke regio de grootste groei kende in de voorspelde periode. Draadloze communicatietechnologieën worden inderdaad steeds meer gebruikt en er is steeds meer vraag naar consumentenelektronica. Moderne technologieën bieden een groot potentieel voor expansie in het gebied, en de veranderende smaak van de consument naar innovatieve en creatieve oplossingen heeft de recente regionale groei sterk gestimuleerd & en er wordt voorspeld dat dit in de toekomst zo zal blijven.

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) Market Research Report per producttype, per toepassing – voorspelling voor 2030

Sensor marktonderzoeksrapport: Per Type, Per Component, Per Technologie, Per Verticaal – Voorspelling tot 2030

3D XPoint-technologie markt, per opslagtype, per eindgebruiker – voorspelling 2027

Persoonlijke service robotica markt, per component, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hardwarebeveiligingsmodules (HSM), per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)


Keywords:  Compound Semiconductor Market,Compound Semiconductor Market Size,Compound Semiconductor Market Share,Compound Semiconductor Market Trends,Compound Semiconductor Market Scope