header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Uninterruptible Power Supply (UPS) zal tegen 2030 een waarde bereiken van USD 20,8 miljard met een CAGR van 8,40%.

Oct 13, 2023 12:32 PM ET

In 2021 werd de waarde van de markt voor ononderbreekbare voedingen (UPS) geschat op USD 10,9 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor ononderbreekbare voedingen (UPS) zal groeien van USD 11,8 miljard in 2022 tot USD 20,8 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,40% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030). Door de stijgende vraag naar betrouwbare stroomoplossingen worden UPS-systemen vaak gebruikt in grote productiefabrieken om een ononderbroken stroomtoevoer te garanderen en stroomuitval te voorkomen. De primaire marktfactoren die de expansie van de markt versnellen zijn UPS-systemen, die op grote schaal worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële structuren.

Het populairste type back-upstroombron voor belangrijke industriële toepassingen is een dieselgenerator. Dieselgeneratoren stoten kooldioxide, koolmonoxide, stikstofoxiden (NOx) en deeltjes uit wanneer ze diesel verbranden. Een liter brandstof die in een dieselgenerator wordt gebruikt, levert bijvoorbeeld 2,6 kg kooldioxide en 0,73 kg pure koolstof op.

Daarom maken veel industriële toepassingen nu gebruik van systemen voor ononderbreekbare stroomvoorziening om de luchtvervuiling tijdens kortstondige stroomuitval te beperken. Systemen voor ononderbreekbare stroomvoorziening worden vaak gebouwd met lithium-ion of loodzuur batterijen. Daarnaast is het cruciaal om in gedachten te houden dat aangezien generatoren door mensen gestart moeten worden, ze geen onmiddellijke stroombron kunnen leveren. Generatoren kunnen niet de snelle noodstroom leveren die computers en andere apparatuur nodig hebben.

In de afgelopen jaren heeft de industriële revolutie enorme vooruitgang geboekt. Door productiefaciliteiten en -activiteiten te integreren met het Internet of Things (IoT), cloud computing, analytics, kunstmatige intelligentie en machine learning, veranderen nieuwe technologieën de productie-industrie.

Veel bedrijven maken gebruik van een ononderbreekbare stroomvoorziening om gegevensverlies en uitval van productielijnen te voorkomen omdat deze processen van cruciaal belang zijn. Tijdens een stroomstoring zetten ze een ononderbreekbare stroomvoorziening in om de stroom te stabiliseren en de productie te versnellen. De markt voor ononderbreekbare voedingen (UPS) zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de verwachte periode als gevolg van de bovengenoemde factoren.

PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6623

Belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven op de markt voor Uninterruptible Power Supply (UPS) zijn onder andere

  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Eaton Corporation (Ierland)
  • Emerson Electric (VS)
  • ABB (Zwitserland)
  • Socomec (Frankrijk)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Xiamen Kehua Hengsheng Co. Ltd. Ltd. (China)
  • KStar Corporation (China)
  • East Group (China)
  • Beijing Dynamic Power Co. Ltd. Ltd. (China)

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6623

Segmentatie

Op basis van rating is de markt voor ononderbreekbare voedingen (UPS) onderverdeeld in vier categorieën: 5 KVA en minder, 5-50 KVA, 50-200 KVA en >200 KVA.

Op basis van producttype is de markt voor ononderbreekbare voedingen (UPS) onderverdeeld in online/dubbele conversie, lijninteractief en off-line/stand-by. In 2021 werd de markt voor ononderbreekbare voedingen gedomineerd door de online/dubbele-conversie categorie.

De toepassingen van ononderbreekbare voedingen (UPS) zijn in de wereldwijde UPS-marktstatistieken onderverdeeld in maritiem, industrieel, medisch, telecommunicatie, datacenters en overige.

De analyse biedt inzicht in de markten voor ononderbreekbare voedingen in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De markt voor ononderbreekbare voedingen (UPS) in Noord-Amerika, met een omzet van USD 4,99 miljard in 2021, zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode. Samen met de groei van telecommunicatie en cloud-gebaseerde diensten, stimuleert automatisering ook de Noord-Amerikaanse markt in verzekeringen, gezondheidszorg en financiële diensten.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Uninterruptible Power Supply (UPS) Market,Uninterruptible Power Supply (UPS) Market Size,Uninterruptible Power Supply (UPS) Market Share,Uninterruptible Power Supply (UPS) Market Trends