header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor VRF-systemen zal groeien met een CAGR van 12,90% tegen 2030

Oct 13, 2023 7:00 PM ET

Inzicht in de markt voor VRF-systemen

In 2022 werd de omvang van de markt voor VRF-systemen geschat op USD 17,70 miljard. Volgens de prognoses zal de markt voor VRF-systemen toenemen van 22,26 miljard dollar in 2023 tot 58,74 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). VRF-systemen (Variable refrigerant Flow) wijzigen de koelmiddelstroom naar binnenunits in overeenstemming met de eisen van het systeem. Deze systemen kunnen het koelmiddeldebiet van een ventilatorconvector voor de hele faciliteit regelen en beheren. De meest gebruikte types van deze systemen zijn warmtepompen en warmteterugwinningssystemen, die kunnen worden toegepast in verschillende situaties waar gelijktijdige verwarming en koeling vereist is.

VRF-systemen worden steeds populairder vanwege een aantal kenmerken, waaronder hun vermogen om energie te besparen, ontwerpflexibiliteit te bieden en goedkoop te installeren, waardoor ze een geweldige optie zijn voor zowel residentiële als commerciële klanten.

Deze systemen zijn energiezuinig omdat ze gebruikmaken van een geavanceerde compressor met variabele snelheid die op een lage temperatuur werkt. Deze systemen hebben minder last van kleine storingen en slijtage, waardoor er minder stilstand is. Ze dragen bij aan energiebesparingen van meer dan 40% in vergelijking met technologie die gebruik maakt van variabel luchtvolume. Het systeem met variabele koudemiddelstroom is perfect voor toepassingen in commerciële ruimtes zoals hotels, supermarkten en kantoorgebouwen, omdat het de bestaande apparatuur kan vervangen in kleine ruimtes met zo min mogelijk leidingen.

Tijdens de prognoseperiode zal het gebruik van deze systemen naar verwachting worden gestimuleerd door kenmerken als een stillere werking, lagere bedrijfskosten dan traditionele procedures en een hoge energie-efficiëntie.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10128

Belangrijke bedrijven op de markt van VRF-systemen zijn onder andere

  • Emerson Electric Co
  • Samsung
  • Daikin Industries Ltd
  • Schneider Electric SE
  • Toshiba Corporation
  • Johnson Controls International
  • LG Electronics Inc
  • Fujitsu Limited
  • Mitsubishi Electric
  • Midea Group Co. Ltd

Deel inzichten

Warmtepompsystemen en warmteterugwinningssystemen maken deel uit van de op type gebaseerde segmentatie van de VRF-systemenmarkt. In 2022 is het segment met het grootste aandeel Warmtepompsystemen.

Buitenunits, binnenunits, regelsystemen en accessoires behoren tot de marktsegmentaties voor VRF-systemen op basis van component. De markt werd gedomineerd door de categorie Buitenunits.

De markt voor VRF-systemen is onderverdeeld op basis van toepassing in woningen, commerciële toepassingen, luchtvervoer per spoor & en andere. De markt voor VRF-systemen (Variable Refrigerant Flow) wordt gedomineerd door de residentiële sector.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10128

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Een aanzienlijk deel van de markt is in handen van Azië-Pacific. De stijgende vraag naar VRF-systemen van eindgebruikers in de residentiële en commerciële sectoren is een van de factoren die de groei van de markt voor VRF-systemen in Azië-Pacific stimuleren. Andere drijvende krachten achter de groei van de markt zijn de toenemende verstedelijking, industrialisatie en de vraag van consumenten naar high-tech goederen zoals draadloze en aangesloten apparaten. De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting aanzienlijk groeien met een CAGR. De markt groeit als gevolg van de toenemende integratie van verbonden technologieën. Maar ook door het toenemende gebruik van VRF-technologie in commerciële organisaties voor flexibele ontwerpen en energiebesparingen.

Lees meer artikelen-

IoT-chips markt

Inline meetmarkt

Markt voor afstembare lasers

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  VRF Systems Market,VRF Systems Market Size,VRF Systems Market Share,VRF Systems Market Growth