header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De toepassing van cloud computing zal de groei van de Proptech-markt stimuleren

Oct 13, 2023 1:00 PM ET

Overzicht van de proptechmarkt:

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde proptechmarkt tegen 2032 102,4 miljard USD bereiken met een CAGR van 16,30%.

Drivers:

De marktgroei wordt ondersteund door cloud computing

Een van de grootste veranderingen in de vastgoedsector is de introductie van cloud computing. Het beheer en de levering van softwareprogramma’s aan eindgebruikers zijn aanzienlijk veranderd als gevolg van cloud computing. Deze ontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt voor softwareontwikkelaars om zich te concentreren op cloud-gebaseerde software. SaaS-platforms (Software as a Service) kunnen eenvoudig worden geïntegreerd door woningbeheerders voor meergezinswoningen om online betalingsopties te koppelen aan de software voor woningbeheer voor eenvoudige transacties.

PDF-voorbeeld van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafieken) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11686

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het Proptech-marktrapport worden geprofileerd, zijn onder andere,

  • Ascendix Technologieën
  • Zumper Inc.
  • Opendoor
  • Altus Groep
  • Guesty Inc.
  • HoloBuilder, Inc.
  • Zillow, Inc.
  • ManageCasa
  • Coadjute
  • Vergesense
  • Reggora
  • Enertiv
  • Homelight
  • Proptech groep

Mogelijkheden:

Toenemend gebruik van AR en VR om robuuste kansen te bieden

Makelaars en ontwikkelaars zijn meer betrokken en nemen betere beslissingen door het toegenomen gebruik van virtual reality en augmented reality. Op de nabije termijn zal dit naar verwachting ook de expansie van de markt aanwakkeren.

Beperkingen en uitdagingen:

Gebrek aan standaardisatie als marktbeperking

Het gebrek aan standaardisatie, de weerstand tegen verandering en problemen met de veiligheid en privacyschendingen kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde proptechmarkt is onderverdeeld op basis van type eigendom, oplossing, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van type vastgoed zullen woningen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Deze dominantie wordt toegeschreven aan de technologische vooruitgang in de residentiële vastgoedsector. Omdat IT-bedrijven diensten aanbieden zoals virtuele open huizen en digitale afsluitingen, krijgt de residentiële sector meer aandacht. Dankzij technologische verbeteringen kunnen potentiële huizenkopers nu met meer gemak vooruit.

Per oplossing zal software de markt domineren tijdens de prognoseperiode. De andere voordelen van Proptech software, zoals hoe het vastgoedbeheerders en makelaars helpt om sneller, effectiever en met betere resultaten vastgoed te promoten, worden toegeschreven aan de expansie van het segment. De dienstencategorie zal naar verwachting de hoogste CAGR hebben tijdens de projectieperiode. Er wordt onder andere gezegd dat het verlangen naar nieuwe verkoopalternatieven, nieuwe ideeënmakelaars en nieuwe verhuurdersdiensten verantwoordelijk is voor de groei van het segment.

On-premise zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. De voordelen van installaties op locatie, zoals eigendom van en controle over hardware en een hoger niveau van gegevensbescherming dan bij proptech software die in de cloud wordt gehost, hebben bijgedragen aan de stijging. Bedrijven of organisaties kunnen bovendien de installatie op locatie aanpassen aan hun specifieke behoeften. Er wordt verwacht dat de categorie tijdens de projectieperiode zal groeien als gevolg van de voordelen van implementatie op locatie.

Wat eindgebruikers betreft, zullen woningbouwverenigingen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Deze stijging wordt toegeschreven aan de uitdagingen waarmee gemeenten en appartementen worden geconfronteerd, waaronder het innen van huur, het onderhouden van gebouwen en het bijhouden van huurders. Al deze uitdagingen hebben de belangrijkste marktspelers gedwongen om systemen aan te bieden voor het bijhouden van betalingen, de inspecties, & transparante en uitgebreide rapportage. Betaalbare huisvesting gebruikt proptech software om de juiste huurbetalingen toe te wijzen, afhankelijk van hoeveel de huurder bijdraagt boven de overheidssteun.

COVID-19 Analyse

De behoefte aan oplossingen op afstand binnen de vastgoedsector nam toe als gevolg van lockdowns en sociaal isolatiebeleid. In deze periode steeg het gebruik van proptechbedrijven die online vastgoedadvertenties, virtuele rondleidingen en digitale transacties aanboden. De epidemie versnelde de overgang van de vastgoedsector naar digitale technologie. Papierwerk, handmatige transacties en persoonlijke ontmoetingen behoorden tot de traditionele activiteiten die werden verstoord. Proptech-oplossingen voor contactloze transacties, e-handtekeningen en & online vastgoedbeheersystemen werden daarom door bedrijven overgenomen.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de Proptech-markt

Noord-Amerika had in 2022 het grootste omzetaandeel van 45,80%. De welvaart van de buurt wordt onder andere toegeschreven aan de aanwezigheid van bekende bedrijven zoals Ascendix Technologies, Opendoor, Zumper Inc. en Altus Group. Vastgoed is een van de meest betrouwbare en veelbelovende sectoren in Noord-Amerika, en het groeit. De technologiebewuste millennial-demografie, die ongeveer 43% van de lokale vastgoedmarkt uitmaakt, zorgt voor een toenemende vraag naar slimme huizen met IoT-geactiveerde gadgets. Dit stimuleert de marktexpansie in deze regio. Daarnaast had de Amerikaanse markt het grootste marktaandeel, terwijl de Proptech-sector in Canada zich het snelst uitbreidde op het Noord-Amerikaanse continent.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/proptech-market-11686

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de Proptech-markt

Van 2023 tot 2032 zal de Proptech-industrie in Azië en de Pacific naar verwachting de snelste groei in CAGR te zien geven. De stijging van de regio wordt toegeschreven aan de stijgende investeringen in proptech in de APAC-regio. In 2022 zullen China en India de grootste proptech-markten in APAC hebben, volgens een studie van industrie-experts, met een totaal aan proptech-investeringen van respectievelijk USD 12,5 miljard & 9,1 miljard. Bovendien had de Indiase markt het hoogste groeipercentage in de Aziatisch-Pacifische regio, terwijl de Chinese proptechindustrie het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde artikelen:

Proximity Marketing Markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Low Code Development Platform markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Markt voor medische dingen (IoMT) – Wereldwijde prognose tot 2032

Project Portfolio Management-softwaremarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Virtual Reality-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Markt voor videoconferenties – Wereldwijde prognose tot 2032

Retail Edge Computing-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Proptech Market,proptech market map,proptech market size,proptech market map 2023,proptech market trends,proptech marketplace,proptech market report,proptech market size in USA,proptech market in APAC,proptech market update,proptech market size 2022,proptech market size 2021,proptech marketing strategy,proptech market analysis,proptech market news,proptech market korea 2023,proptech market outlook,proptech industry trends,proptech market uk,uk proptech market size,us proptech market size,proptech market yahoo,proptech market vendors,proptech market value,proptech market news today,proptech market korea,proptech global market size