header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor industriële handschoenen zal tegen 2032 naar schatting een CAGR van 7,00% vertonen.

Oct 13, 2023 3:40 PM ET

Wereldwijd marktoverzicht industriële handschoenen

Market Research Future (MRFR) heeft een gekookt onderzoeksrapport gepubliceerd over de “Industrial Hand Gloves Market” dat informatie bevat van 2023 tot 2032. De markt voor industriële handschoenen zal naar schatting een CAGR van 7,00% laten zien tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032 en zal naar verwachting groeien naar USD 16,4 miljard in 2032.

Samenvatting van dewereldwijde markt voor industriële handschoenen

De markt voor industriële handschoenen is een vitaal segment binnen de sector van de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), dat een brede waaier van sectoren bedient om de handen van arbeiders tegen diverse beroepsrisico’s te beschermen. Industriële handschoenen zijn essentieel voor de veiligheid en het welzijn van werknemers die in gevaarlijke omgevingen werken, zoals in de productie, de bouw, de chemische industrie, de gezondheidszorg en andere industriële omgevingen.

Deze factoren hebben de markt voor industriële handschoenen helpen vormgeven en zullen naar verwachting de groei stimuleren. Bedrijven in de markt van industriële handschoenen kunnen ook te maken krijgen met uitdagingen zoals de opkomst van automatiseringstechnologie en het toenemende gebruik van robots en professionele machines. De details in het rapport over de markt voor industriële handschoenen bestrijken alle aspecten van de industrie. Analisten die de markt voor industriële handschoenen bestuderen, hebben in het rapport ook groeiprognoses gedeeld en spelers op de markt voor industriële handschoenen voorgesteld om dienovereenkomstig bedrijfsstrategieën te plannen.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor industriële handschoenen zijn

  • Towa Corporation (Japan)
  • Semperit AG Holding (Oostenrijk)
  • Top Glove Corporation Bhd (Maleisië)
  • Shamrock Manufacturing Company, Inc. (VS)
  • Globus (Shetland) Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Rubberex (Maleisië)
  • Ansell Ltd (Australië)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • 3M (VS)
  • Kossan Rubber Industries Bhd (Maleisië)


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2071

Marktbepalende factoren:

Technologische vooruitgang: Vooruitgang in materiaalwetenschap en productieprocessen heeft geleid tot de ontwikkeling van handschoenen die een betere bescherming, comfort en duurzaamheid bieden. Er is veel vraag naar technologisch geavanceerde handschoenen met verbeterde eigenschappen.

Beroepsgezondheid en veiligheid: De toenemende aandacht voor veiligheid op de werkplek en de wens om arbeiders te beschermen tegen verwondingen, blootstelling aan chemicaliën en andere gevaren, stimuleren de invoering van industriële handschoenen in een groot aantal sectoren.

Industrialisering en productie: De groei van de verwerkende en industriële sectoren, vooral in opkomende economieën, heeft de vraag naar industriële handschoenen aanzienlijk doen toenemen. Werknemers in sectoren zoals de auto-industrie, de bouw, de chemische industrie en de elektronica vertrouwen op handschoenen om hun handen tegen gevaren te beschermen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over demarkt voor industriële handschoenen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-hand-gloves-market-2071

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor industriële handschoenen is onderverdeeld in materiaal, product en toepassing.

  • Op basis van materiaal is de wereldwijde markt voor industriële handschoenen onderverdeeld in natuurrubber, lederen handschoenen, metaalgaashandschoenen, polyethyleenhandschoenen, nitrilhandschoenen, neopreenhandschoenen en andere.
  • Op basis van het product is de wereldwijde markt voor industriële handschoenen onderverdeeld in herbruikbare handschoenen en wegwerphandschoenen. Van deze producten nemen de wegwerphandschoenen het grootste marktaandeel voor hun rekening, gevolgd door de herbruikbare handschoenen.
  • Per toepassing is de wereldwijde markt voor industriële handschoenen onderverdeeld in de gezondheidszorg, de chemische industrie, de bouwsector, de auto-industrie, de levensmiddelenindustrie, de drankindustrie en andere.


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2071

Regionale analyse

China en India, twee grote economieën in de regio Azië-Stille Oceaan, blijven groeien en ontwikkelen. Deze economische expansie wakkert de vraag naar industriële handschoenen aan omdat er meer arbeiders in diverse industrieën werken.

De landen in Azië en de Stille Oceaan behoren tot de grootste exporteurs van industriële handschoenen ter wereld. Deze export bevestigt de status van de regio als een belangrijke speler op de wereldmarkt. Dat de Indiase markt voor industriële handschoenen de snelst groeiende is in de regio Azië-Stille Oceaan, wijst op het potentieel en de toenemende vraag naar deze producten in India. Naarmate de Indiase economie groeit, neemt ook de behoefte aan handbescherming toe. De dominante positie van de regio Azië-Stille Oceaan op de markt voor industriële handschoenen is te danken aan een combinatie van factoren, waaronder overheidssteun voor veiligheid, industriële groei, kosteneffectiviteit en de aanwezigheid van grote en groeiende economieën.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportKunststof Extrusie Machine Markt Informatie Per Machinetype, Per Procestype, Per Oplossing, Per Toepassing En Per Regio – Marktvoorspelling Tot 2032

Laundry Folding Machine Market Research Report Informatie per eindgebruiker, per type en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Additive Manufacturing Machine Marktonderzoeksrapport Informatie per technologie, per toepassing, per eindgebruik en per regio -Marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport omgekeerde verkoopautomaat Informatie per producttype, per capaciteit, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportVast Afvalbeheer Markt informatie per Type Afval, per Behandelingsmethode en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Industrial Hand Gloves Market trends,Industrial Hand Gloves Market scope,Industrial Hand Gloves Market growth,Industrial Hand Gloves Market forecast,Industrial Hand Gloves Market analysis,Industrial Hand Gloves Market demands,Industrial Hand Gloves Market insights,Industrial Hand Gloves Market overview