header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


E-Learning Virtual Reality-markt zal groeien met een CAGR van 10,70% tegen 2032 | MRFR Report

Oct 13, 2023 3:00 PM ET

E-Learning Virtual Reality marktanalyse

De waarde van de virtual reality e-learning markt werd in 2022 geschat op 235,5 miljard USD. De virtual reality e-learning markt zal naar verwachting groeien van 260,69 miljard USD in 2023 tot 587,92 miljard USD in 2032, met een samengestelde CAGR van 10,70% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De groeiende vraag naar mobiele leerapps en het aanbieden van beter en innovatiever leren zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt. VR-technologie overwint de grenzen van fysieke afstand, waardoor studenten en docenten kunnen communiceren en interageren in een virtuele omgeving, ongeacht hun geografische locatie. Deze trend is vooral belangrijk geworden in de context van afstandsonderwijs, waar de vraag tijdens de COVID-19 pandemie is toegenomen. Virtuele realiteit bevordert samenwerking en sociale interactie tussen studenten door middel van gedeelde virtuele ruimtes en avatars. Studenten kunnen deelnemen aan groepsprojecten, deelnemen aan virtuele discussies en samenwerken aan het oplossen van taken, waardoor de voordelen van face-to-face interactie worden nagebootst.

Gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4305

De belangrijkste bedrijven in de markt voor virtuele realiteit voor e-leren zijn onder andere

  • Immersive Vr Education (Ierland)
  • Oculus Vr (VS)
  • Nearpod (VS)
  • Eon Reality Inc (VS)
  • Schell Games (VS)
  • Gamar (V.S.)
  • Ding-link (Finland)
  • Google Inc (VS)
  • Zspace Inc. (VS)
  • Curiscope (V.K.)

Samen communiceren en leren in een virtuele omgeving helpt bij het creëren van een gemeenschapsgevoel en vergemakkelijkt peer learning. Daarnaast biedt VR-gebaseerd afstandsonderwijs professionals en levenslange lerenden toegang tot hoogwaardige leermiddelen en leerprogramma’s. Virtual Reality simulaties en virtuele klaslokalen bieden een praktijkgerichte en boeiende leeromgeving voor beroepsopleidingen, het ontwikkelen van vaardigheden en permanente educatie. Een andere belangrijke trend in de virtual reality e-learning markt is de combinatie van gamification en gepersonaliseerde leerbenaderingen. VR-gebaseerde gameplay creëert een boeiende en plezierige leeromgeving die leerlingen aanmoedigt om actief deel te nemen aan het leren en vooruitgang te boeken. Met behulp van virtual reality kunnen leerkrachten de leerinhoud aanpassen aan de behoeften, voorkeuren en leerstijlen van de leerlingen.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Door de interacties van leerlingen in een VR-omgeving te analyseren, kunnen algoritmen voor gepersonaliseerd leren inhoud op maat en feedback geven. Deze trend verhoogt de betrokkenheid van studenten, moedigt zelfgestuurd leren aan en komt tegemoet aan de uiteenlopende leerbehoeften van verschillende vaardigheden en interesses. De segmentatie van de e-learning virtual reality markt op basis van componenten omvat hardware en software. Het hardwaresegment domineert de markt. Het omvat headsets, bewegingssensoren en andere apparatuur die nodig is voor virtual reality-ervaringen. De toenemende betaalbaarheid en toegankelijkheid van VR-apparaten heeft bijgedragen aan het wijdverspreide gebruik ervan in de online onderwijssector.

E-Learning virtuele realiteit marktsegmentatie

Segmentatie van de virtual reality e-learning markt op basis van technologie omvat niet-immersief en volledig immersief. De niet-immersieve categorie genereerde de meeste inkomsten. Segmentatie van de virtual reality e-learning markt op basis van toepassing omvat academische en commerciële toepassingen. Het academische segment domineerde de markt. Per regio geeft het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse e-learning virtual reality markt kent een aanzienlijke marktgroei door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en onderwijsinstellingen. In de regio wordt VR-technologie op grote schaal toegepast in de onderwijssector en veel scholen en universiteiten nemen VR-gebaseerde leeroplossingen op in hun curricula. Daarnaast heeft de regio een sterk startup ecosysteem, met veel VR-bedrijven die zich richten op het ontwikkelen van innovatieve educatieve content en platforms.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor e-learning virtuele realiteit –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-learning-virtual-reality-market-4305

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  E-Learning Virtual Reality Market size,E-Learning Virtual Reality Market Share,E-Learning Virtual Reality Market Trends,E-Learning Virtual Reality Market Analysis,E-Learning Virtual Reality Market Types,E-Learning Virtual Reality Market Research