header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor niet-giftige nagellak koestert een opmerkelijke groei van 5,45% CAGR als gevolg van een groeiend bewustzijn van de negatieve impact van chemische stoffen in nagellak

Oct 13, 2023 9:00 AM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor niet-giftige nagellak tegen 2030 USD 2,78 miljard bedragen met een CAGR van 5,45%.

Drivers

De marktgroei wordt gestimuleerd door de trend naar Nail Art

De stijgende trend voor nagelkunst in combinatie met een toename van dure nagelkunststudio’s zal de groei van de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. Nagellakfabrikanten investeren enorme bedragen in de introductie van nagellakken die aantrekkelijk zijn voor klanten en geen gevaarlijke chemicaliën bevatten.

Non-Toxic Nail Polish Market (1)

Kansen

Groeiend bewustzijn van de negatieve impact van chemische stoffen in nagellak biedt grote kansen

Het toenemende bewustzijn met betrekking tot de negatieve effecten van chemische stoffen die worden gebruikt in nagellak heeft de behoefte aan niet-giftige nagellak gestimuleerd, wat lucratieve kansen zal bieden voor de markt voor niet-giftige nagellak tijdens de prognoseperiode. Nagellak is eigenlijk lak die wordt gebruikt voor het verfraaien van vingers en teennagels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Deze nagellakken zijn gemaakt van organische materialen en hebben minimale of geen gevaarlijke toevoegingen.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten als marktbeperking

De hoge kosten van niet-giftige nagellakken, problemen met duurzaamheid en prestaties, een beperkt kleurengamma en ook een beperkte beschikbaarheid kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3815

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor niet-giftige nagellak is onderverdeeld op basis van distributiekanaal, finish en type.

Per type zal base coat type de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Qua afwerking zullen de glanzende afwerking en de matte afwerking deze markt leiden in de beoordelingsperiode.

Qua distributiekanaal zal het distributiekanaal in winkels de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse

De markt voor niet-giftige nagellak kende zowel uitdagingen als kansen. Aan de ene kant had de markt te maken met verstoringen in de toeleveringsketen die de productie beïnvloedden, terwijl aan de andere kant mensen kozen voor doe-het-zelf nagelverzorging, wat de online verkoop van niet-giftige nagellakmerken stimuleerde. Sommige merken pasten ook hun marketingstrategieën aan om zich te richten op wellness, gezondheid en veiligheid van klanten ten tijde van de epidemie.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor niet-giftige nagellak

Noord-Amerika zal de markt voor niet-giftige nagellak aanvoeren gedurende de verwachte periode. Canada en de VS spelen een centrale rol bij het stimuleren van de marktgroei. In deze regio is er een grote vraag naar nagelkunst, wat een populaire trend is geworden. Mensen in Canada en de VS zijn er helemaal klaar voor om een goed bedrag uit te geven voor een aantrekkelijk uiterlijk, wat de uitbreiding van de markt stimuleert.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor niet-giftige nagellak

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor niet-giftige nagellak vanwege de toename van de werkende vrouwenbevolking in India en China en hun groeiende interesse om te investeren in modetrends en nagelverzorging. Daarnaast voorspelt de groeiende jonge bevolking in India ook veel goeds voor de markt.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-toxic-nail-polish-market-3815

Belangrijkste spelers

Eminente spelers uit de industrie die in het rapport over de niet-giftige nagellakmarkt worden geprofileerd zijn Orly International Inc (VS), Kure Bazaar SAS (Frankrijk), Smith & Cult LLC (VS), NBY London Ltd. (VK), Kosé Corporation (Japan), Art of Beauty Inc (VS), Pacifica Companies (India), Benecos. (VK), Kosé Corporation (Japan), Art of Beauty Inc (VS), Pacifica Companies (India), Benecos. (VK), Cienna Rose Limited (VK) en butter LONDON LLC (VK).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Cosmetics Market Research Report Information By Product Type (Skin Cosmetics, Hair Cosmetics, Nail Cosmetics, Eye Cosmetics And Others), By Category (Organic & Natural And Conventional), By Distribution Channel (Store-Based And Non-Store-Based), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030

Premium Cosmetics Market Analysis & Size, Share Research Report Information per producttype (gezichtsproducten, oogproducten, lipproducten, parfums en andere), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Non-Toxic Nail Polish Market,Non-Toxic Nail Polish Market Size,Non-Toxic Nail Polish Market Share,Non-Toxic Nail Polish Market Trends,Non-Toxic Nail Polish Market Growth,Non-Toxic Nail Polish Market Analysis