header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pakketwaterzuiveringsinstallaties: 9,41% groei in 2023

Oct 13, 2023 3:36 PM ET

Verpakt waterbehandelingssysteem marktoverzicht

Market Research Future (MRFR) heeft een gekookt onderzoeksrapport gepubliceerd over de “Packaged water treatment system Market” dat informatie bevat van 2022 tot 2028. De markt voor verpakte waterbehandelingssystemen zal naar schatting een CAGR van 9,41% registreren tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2028 en zal naar verwachting groeien tot 37,29 miljard USD in 2028.

Samenvatting van de markt voor verpakte waterbehandelingssystemen

Verpakte waterbehandelingssystemen onderscheiden zich van conventionele systemen door het gebruik van adsorptieve zuiveraars. Ze worden op grote schaal gebruikt voor het verwijderen van kleur, troebelheid en kleurorganismen met behulp van filtratieprocessen. Deze systemen worden voornamelijk gebruikt voor ontharding, ionenuitwisseling, filtratie, desinfectie en beluchting. Market Research Future (MRFR) heeft een schatting gemaakt van de groei- en opbrengsttrajecten van de wereldwijde markt voor verpakte waterbehandelingssystemen voor de periode van 2022 tot 2028 (prognoseperiode). De impact van de COVID-19 pandemie op de industrie is opgemerkt.

De economische groei van landen zoals Brazilië, de dichte bevolking, het toenemende gezondheidsbewustzijn en het enorme besteedbare inkomen van burgers kunnen de wereldwijde markt voor verpakte waterbehandelingssystemen stimuleren. Verbeteringen in gezondheidsnormen en de prevalentie van besmettelijke ziekten kunnen de toepassing in industriële sectoren stimuleren.

De ontwikkeling van modulaire en on-site afvalwaterzuiveringssystemen en -installaties zal waarschijnlijk vruchten afwerpen voor de markt. Het leasen van deze systemen in plaats van ze rechtstreeks te kopen kan een lucratieve bron van inkomsten zijn. Mobiele waterzuiveringsinstallaties zijn een primaire bron van water en kunnen worden geïntegreerd met bestaande systemen om de productie van schoon water te verhogen. Ze kunnen vaste verontreinigingen verwijderen terwijl ze hun capaciteit proberen op te schalen.

Belangrijkste spelers

  • Enviroquip (VS)
  • WPL Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • RWL Water (VS)
  • Smith & Loveless Inc (VS)
  • Napier Reid (Canada)
  • GE Water & Process Technologies (V.S.)
  • Veolia Water Technologies (Frankrijk)
  • Corix Water System (Canada)
  • WesTech Engineering, Inc. (V.S.)
  • Tonka Equipment Company (V.S.)


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1804

Drijfveren voor de markt:

Technologische vooruitgang: Vooruitgang in waterzuiveringstechnologieën heeft geleid tot efficiëntere en kosteneffectievere verpakte waterzuiveringssystemen. Deze innovaties maken dergelijke systemen een aantrekkelijke optie voor verschillende toepassingen.

Bevolkingsgroei: De wereldbevolking blijft groeien, wat leidt tot een grotere vraag naar schoon en veilig drinkwater. Pakketwaterzuiveringssystemen worden zowel in stedelijke als landelijke gebieden ingezet om aan de stijgende vraag naar water te voldoen, vooral op plaatsen waar een gecentraliseerde waterzuiveringsinfrastructuur ontbreekt.

Industrialisatie: Industriële processen vereisen vaak grote hoeveelheden water en het gegenereerde afvalwater kan sterk vervuild zijn. Industrieën wenden zich steeds vaker tot waterzuiveringssystemen om hun afvalwater te behandelen, aan de milieuwetgeving te voldoen en hun impact op lokale waterbronnen te verminderen.

Verstedelijking: De snelle verstedelijking heeft de bestaande waterinfrastructuur in veel steden onder druk gezet. Waterzuiveringssystemen in pakketten worden gebruikt om gedecentraliseerde, lokale waterzuiveringsoplossingen te bieden, zodat de groeiende stedelijke bevolking toegang heeft tot schoon en veilig water.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over verpakte waterbehandelingssystemen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaged-water-treatment-system-market-1804

Segmentatie

  • Op basis van het type bestaat de markt voor verpakte waterbehandelingssystemen uit MBBR, langdurige beluchting, omgekeerde osmose, SBR, MBR en andere.
  • Op basis van de toepassing wordt de markt voor verpakte waterbehandelingssystemen gesegmenteerd in gemeentelijk, industrieel en overig.
  • Op basis van de regio’s omvat de markt voor verpakte waterzuiveringssystemen het Midden-Oosten, Afrika, Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika.


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1804

Regionale analyse

Volgens het rapport is de markt onderverdeeld in de volgende regio’s: Midden-Oosten, Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika.

In 2016 werd de markt geleid door MEA met een aandeel van 36,5%, gevolgd door APAC en Noord-Amerika met aandelen van respectievelijk 24,6% en 18,2%. De MEA is van plan om te investeren in ontziltingsinstallaties om het overmatige zoutvolume te elimineren en kwaliteitswater te leveren voor het dagelijks leven en landbouwactiviteiten.

Noord-Amerika zal naar verwachting een enorme groei doormaken tijdens de prognoseperiode vanwege de enorme bevolking, de behoefte aan schoon water en de toename van het hydraulisch fracken en de eliminatie van verontreinigende stoffen in droogtegebieden. De VS heeft het grootste marktaandeel vanwege de bezorgdheid over watergebruik en de modernisering van de infrastructuur, wat de vraag naar verpakte waterbehandelingssystemen kan stimuleren. De ontwikkeling van groene gebouwen en de invoering van beleidsmaatregelen zoals het Green Building Evaluation Label (GBEL) en Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) kunnen de vraag naar verpakte waterbehandelingssystemen die werken in overeenstemming met het milieubeleid stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportLuchtfilters Markt informatie per Type, per Eindgebruiker en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor industriële afdichtingen Informatie per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor verkoopautomaten Informatie per type, per betalingsmethode, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKoeltorens Marktinformatie per type, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over industriële onderhoudsdiensten Informatie per dienst, per locatie, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Packaged Water Treatment System Market trends,Packaged Water Treatment System Market scope,Packaged Water Treatment System Market growth,Packaged Water Treatment System Market forecast,Packaged Water Treatment System Market analysis,Packaged Water Treatment System Market overview,Packaged Water Treatment System Market demands,Packaged Water Treatment System Market insights