header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Roestvaststalen IBC’s: Duurzaamheid en duurzaamheid in één pakket

Oct 13, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Stainless Steel IBC’s Market Information By Capacity, End-User, and Region – Forecast till 2032″ De roestvrijstalen IBC-industrie zal stijgen van USD 2.956,58 miljoen in 2023 tot USD 4.431,3 miljoen in 2032, met een CAGR van 4,60% van 2023 tot 2032.

Standaard bulkverpakkingen of zeecontainers voor het transport van industriële en niet-industriële goederen zijn onder andere IBC’s en stalen vaten. Deze oplossingen zijn gemaakt om grote hoeveelheden vaste, vloeibare en halfvloeibare goederen, zowel gevaarlijk als ongevaarlijk, op de juiste manier te vervoeren en op te slaan.

Eindgebruikers kunnen hun producten succesvol beveiligen tijdens opslag en verzending door gebruik te maken van stalen vaten en IBC’s terwijl ze geld besparen op transport.

IBC’s (Intermediate Bulk Containers), ook wel IBC-kisten genoemd, zijn een type bulkverpakking dat steeds populairder wordt omdat ze verpakte goederen een perfecte hygiënische omgeving bieden, de houdbaarheid verlengen en de kans op morsen verkleinen.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/12147

Concurrentielandschap van de markt:

  • Thielmann VS LLC
  • Precisie IBC Inc
  • Automationstechnik GmbH.
  • Sharpsville Container Corporation
  • Hoover Ferguson Groep
  • Snyder Industries Inc.
  • Snyder Industries Co. Ltd
  • Metano IBC Services Inc.
  • SCHÄFER WERKE Groep
  • Custom Metalcraft

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De sterke groei van de industrie in sectoren zoals chemie, petroleum, voedsel en drank enz. zal de vraag naar roestvrijstalen IBC’s doen toenemen. Het gebruik van stalen vaten en IBC’s zal worden gestimuleerd door het groeiende inzicht in hoe verpakkingsopties de levensduur van producten beïnvloeden.

De verkoop van roestvrijstalen IBC’s zal worden gestimuleerd door toenemende import- en exportactiviteiten over de hele wereld. De industrie zal groeien naarmate nieuwe technologieën zoals RFID worden geïntegreerd in intermediate bulk containers en stalen vaten. De marktexpansie zal toenemen door de stijgende vraag naar gespecialiseerde oplossingen voor bulkverpakkingen.

De markt zal na verloop van tijd sterker worden naarmate meer kritieke goederen, zoals chemicaliën, medicijnen, voedsel en dranken, petroleum, enz. in grote hoeveelheden worden vervoerd in verschillende sectoren.

De markt zal worden gestimuleerd door een toename van het gebruik in tal van industrieën voor het vervoer van grote hoeveelheden belangrijke goederen, waaronder chemicaliën, geneesmiddelen, voedsel, drankjes en aardolie.

Omdat IBC’s hergebruikt kunnen worden, worden ze gezien als milieuvriendelijk. In de chemische industrie en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie worden IBC’s zoals rigid intermediate bulk containers (RIBC’s) en flexible intermediate bulk containers (FIBC’s) vaak gebruikt.

Tijdens de evaluatieperiode zal de uitbreiding van de internationale handel als gevolg van het vrijhandelsbeleid van cruciaal belang zijn voor het vergroten van de marktomvang. De toegenomen vraag naar duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen is een ander belangrijk aspect dat de markt kan stimuleren.

Farmaceutische bedrijven gebruiken vaak industriële stalen vaten. In deze vaten worden grondstoffen en afgewerkte farmaceutische producten opgeslagen en geleverd. Veel farmaceutische producten bevatten gevaarlijke bestanddelen die een speciale behandeling en opslag vereisen. Industriële stalen vaten zijn de ideale container voor de opslag van dergelijke bestanddelen omdat ze ontworpen zijn om corrosie te weerstaan.

Omdat de farmaceutische sector sterk gereguleerd is, gebruiken farmaceutische bedrijven industriële stalen vaten om te voldoen aan de wettelijke vereisten. Voor sommige farmaceutische producten kan aan de eisen voor luchtdichte opslag worden voldaan door industriële stalen vaten te gebruiken. Farmaceutische producten die beschermd moeten worden tegen vervuiling, hebben een barrière nodig tegen vervuiling van buitenaf, en industriële stalen vaten bieden die barrière. Aangezien de vaten luchtdicht zijn, kunnen verontreinigende stoffen zoals vocht, stof en andere stoffen niet binnendringen.

Praat met de analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/12147

Beperkingen in de markt:

De ontwikkeling van druk in de IBC tijdens opslag of transport is een probleem dat kan optreden bij roestvrijstalen IBC’s. Temperatuurveranderingen of het ontsnappen van gas uit bepaalde materialen kunnen de oorzaak zijn van deze druk. Temperatuurveranderingen of het uitgassen van bepaalde materialen kunnen de oorzaak zijn van deze druk. Dit kan een grote tekortkoming van het product zijn en de vraag in de komende jaren doen afnemen, waardoor de groei van de markt als geheel wordt vertraagd.

Marktsegmentatie

Qua capaciteit zijn de belangrijkste segmenten: tot 1.000 liter, 1.001 tot 1.500 liter, 1.501 tot 2.000 liter en meer dan 2.000 liter.

De belangrijkste eindgebruikers van roestvrijstalen IBC’s zijn industriële chemicaliën, petroleum en smeermiddelen, voedingsmiddelen en dranken, bouw, farmaceutische producten en meer.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/stainless-steel-ibcs-market-12147

Regionaal inzicht

Met een waarde van 991,59 miljoen USD in 2022 had Noord-Amerika het grootste marktaandeel van 35% in de veronderstelde periode. Het is waarschijnlijk dat de regionale markt in de daaropvolgende jaren een CAGR van 4,34% zal behalen. Het risico van het vervoeren van vloeibare producten wordt verminderd door roestvrijstalen IBC’s die voldoen aan de normen van de Verenigde Naties of aan de certificering van het Amerikaanse ministerie van Transport. De verkoop van roestvrijstalen IBC’s in tal van industrieën is daardoor exponentieel gestegen.

Blader door meer rapporten:

Geëxtrudeerd polystyreen marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor medische kleefstoffen – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme etiketten – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorzoetwarenverpakkingen – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor lamineerlijmen – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Stainless Steel IBC,Stainless Steel IBC Market,Stainless Steel IBC Industry,Stainless Steel IBC Market Size,Stainless Steel IBC Market Share,Stainless Steel IBC Market Forecast