header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SD-WAN-markt (Software-Defined Wide Area Network) zal 36,7 miljard dollar bereiken tegen 2030 als gevolg van initiatieven voor digitale transformatie en de behoeften van externe werknemers

Oct 13, 2023 9:00 AM ET

Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Marktoverzicht:

Op basis van het onderzoek van SNS Insider maakt de SD-WAN-markt (Software-Defined Wide Area Network) een robuuste groei door, gedreven door een samenloop van factoren, waaronder digitale transformatie, cloudadoptie, kostenefficiëntie, verbeterde beveiliging, de opkomst van werken op afstand, schaalbaarheid en de belofte van concurrentievoordeel.

Volgens het rapport van SNS Insider had de markt voor softwaregedefinieerde wide area netwerken (SD-WAN) een waarde van USD 4,7 miljard in 2022 en zal deze naar verwachting USD 36,7 miljard bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 29,3% verwacht tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport van de SD-WAN-markt (Software-Defined Wide Area Network) @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2803

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Oracle Corporation
– Hewlett Packard Enterprise
– Ciena Corporation
– Cisco Systems Inc
– Nokia
– VMWare Inc.
– Huawei Technologies Co. Ltd.
– Juniper Networks Inc.
– Fortinet Inc.
– Citrix Systems Inc.
– Epsilon Telecommunicatie
– BT
– NEC Corporation
– Tata Communicatie
– Overige

Reikwijdte van het marktrapport

In het voortdurend veranderende landschap van netwerktechnologieën heeft SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) zich ontpopt als een game-changer. SD-WAN is een technologie die het beheer van Wide Area Networks vereenvoudigt en centraliseert met behulp van softwarematige besturing en automatisering. In tegenstelling tot traditionele WAN’s, die sterk afhankelijk zijn van hardware-apparaten en handmatige configuratie, maakt SD-WAN gebruik van software om het verkeer op intelligente wijze over het netwerk te leiden. Deze verschuiving van hardwarematige naar softwarematige netwerken biedt organisaties meer flexibiliteit en wendbaarheid.

De marktsegmentatie en subsegmentatie omvatten:

Per component:

– Oplossing
– Diensten

Op inzet:

– Ter plaatse
– Cloud

Op bedrijfsgrootte:

– Grote ondernemingen
– Kleine en middelgrote ondernemingen

Naar bedrijfstak:

– BFSI
– IT en Telecom
– Productie
– Kleinhandel
– Gezondheidszorg
– Overheid
– Media en amusement
– Energie- en nutsbedrijven
– Overige

Marktanalyse

Digitale transformatie is een strategische noodzaak geworden voor bedrijven in alle sectoren. SD-WAN speelt een cruciale rol in het mogelijk maken van deze transformatie door de netwerkflexibiliteit en -flexibiliteit te bieden die nodig zijn om nieuwe digitale toepassingen en diensten te ondersteunen. Naarmate organisaties ernaar streven hun digitale mogelijkheden te verbeteren, zal de vraag naar SD-WAN-oplossingen naar verwachting toenemen. De snelle migratie van applicaties en workloads naar de cloud heeft de patronen van netwerkverkeer fundamenteel veranderd. Het vermogen van SD-WAN om de connectiviteit met cloudservices te optimaliseren en te beveiligen is een belangrijke drijfveer voor de adoptie ervan. Naarmate meer bedrijven gebruikmaken van cloudresources, zal de markt voor softwaregedefinieerde wide area network (SD-WAN) hiervan profiteren. In een tijdperk van groeiende cyberbedreigingen is netwerkbeveiliging van het grootste belang. SD-WAN-oplossingen bevatten geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals versleuteling, detectie van bedreigingen en firewallmogelijkheden, waardoor organisaties een robuuste bescherming krijgen tegen cyberbedreigingen. Deze verbeterde beveiliging is een dwingende factor in de groei van de SD-WAN-markt.

Impact van recessie

De huidige recessie heeft ongetwijfeld uitdagingen met zich meegebracht voor de SD-WAN-markt (Software-Defined Wide Area Network), voornamelijk in verband met lagere IT-budgetten en mogelijke vertragingen in implementatieplannen. De recessie heeft echter ook kansen gecreëerd, zoals de toegenomen focus op kostenefficiëntie, de groeiende vraag naar oplossingen voor werken op afstand en de behoefte aan verbeterde cyberbeveiliging. SD-WAN-leveranciers die zich kunnen aanpassen aan deze veranderende dynamiek en waardegedreven oplossingen kunnen bieden, zijn goed gepositioneerd om te gedijen in een omgeving na de recessie.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een veelzijdige impact gehad op de SD-WAN-markt (Software-Defined Wide Area Network), variërend van verstoringen in de toeleveringsketen tot verhoogde zorgen over de veiligheid en onzekerheid op de markt. De oorlog heeft echter ook geleid tot innovatie en een hernieuwde focus op cyberbeveiliging binnen de sector. Organisaties die SD-WAN-oplossingen willen implementeren, moeten zorgvuldig omgaan met deze uitdagingen en tegelijkertijd de mogelijkheden voor veerkracht en groei in dit veranderende landschap in overweging nemen. Er wordt verwacht dat de SD-WAN-markt zich zal aanpassen en zal blijven groeien, maar dat zal gebeuren binnen de context van een veranderende wereldwijde geopolitieke omgeving.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika is koploper in de toepassing van SD-WAN-technologie. De geavanceerde IT-infrastructuur van de regio, in combinatie met een zeer competitief bedrijfslandschap, heeft geleid tot de wijdverspreide inzet van SD-WAN-oplossingen. Bedrijven in Noord-Amerika geven prioriteit aan netwerkflexibiliteit, beveiliging en prestaties, waardoor SD-WAN een ideale keuze is. Europa ontpopt zich als een belangrijke speler op de SD-WAN-markt, met een toenemend aantal bedrijven dat de voordelen van SD-WAN inziet. De nadruk die de regio legt op gegevensprivacy en compliance sluit goed aan bij de beveiligingsfuncties die SD-WAN-oplossingen bieden. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de SD-WAN-markt (Software-Defined Wide Area Network), gedreven door de uitbreiding van bedrijven, met name in opkomende economieën zoals India en China. Naarmate bedrijven hun activiteiten uitbreiden naar andere regio’s, hebben ze robuuste en kosteneffectieve netwerkoplossingen nodig.

Vraag naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2803

Belangrijkste resultaten van deSoftware-Defined Wide Area Network (SD-WAN) marktstudie

– De markt ondergaat momenteel een significante transformatie, waarbij het segment van grote ondernemingen een dominante rol speelt in de groei. Grote ondernemingen hebben vaak complexe netwerken verspreid over meerdere locaties, die een schaalbare oplossing vereisen. Het vermogen van SD-WAN om het netwerkverkeer efficiënt te beheren en te optimaliseren, ongeacht de schaal, maakt het een ideale keuze voor organisaties met uitgebreide activiteiten.
– De BFSI-sector (Banking, Financial Services and Insurance) is een andere belangrijke drijvende kracht achter de groeiende adoptie van SD-WAN-technologie. Beveiliging is van het grootste belang in de BFSI-sector vanwege de gevoelige aard van financiële transacties en klantgegevens. SD-WAN biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om gegevens tijdens de doorvoer te beveiligen en te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot de SD-WAN-markt (Software-Defined Wide Area Network)

– Vodacom Business, een toonaangevende telecomleverancier, heeft onlangs de krachten gebundeld met Cisco Meraki om een innovatieve SD-WAN-oplossing (Software-Defined Wide Area Network) te introduceren die specifiek is afgestemd op kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s). Dit strategische partnerschap is erop gericht om MKB-bedrijven te voorzien van geavanceerde netwerkmogelijkheden, zodat ze kunnen profiteren van naadloze connectiviteit en verbeterde operationele efficiëntie.
– In een strategisch partnerschap gericht op het verbeteren van zakelijke connectiviteit en samenwerking, hebben Cisco en AT & T hun krachten gebundeld om een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden, waarbij Cisco’s Webex-platform geïntegreerd wordt met AT & T’s SD-WAN-oplossingen (Software-Defined Wide Area Network).

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Softwaregedefinieerd wide area network (SD-WAN) marktsegmentatie, per component
9. SD-WAN-marktsegmentatie, per implementatie
10. SD-WAN-marktsegmentatie, per bedrijfsgrootte
11. SD-WAN-marktsegmentatie, per eindgebruiker
12. Regionale analyse
13. Bedrijfsprofielen
14. Concurrentielandschap
15. Gebruikersgevallen en best practices
16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2803

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]


Keywords:  Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market,SD-WAN Market,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Size,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Share,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Growth,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Trends,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Analysis,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Forecast,Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Market Report