header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Trends in de markt voor bierverpakkingen

Oct 13, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht bierverpakkingen

De wereldwijde bierverpakkingsmarkt werd in 2022 gewaardeerd op 24,7 miljard dollar. De bierverpakkingsindustrie zal naar verwachting groeien van USD 25,6 miljard in 2023 tot USD 35,2 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,6% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De wereldwijde markt voor bierverpakkingen heeft de afgelopen jaren grote veranderingen ondergaan. Verpakkingen zijn niet alleen maar een vat om bier te vervoeren en te beschermen, maar zijn ook een integraal onderdeel geworden van de brouwerij-industrie. In dit artikel verkennen we de evoluerende trends in de markt voor bierverpakkingen, die worden gedreven door factoren zoals duurzaamheid, consumentenvoorkeuren en technologische vooruitgang.

Duurzame verpakking

Een van de belangrijkste trends in de bierverpakkingsmarkt is de verschuiving naar duurzame verpakkingen. Naarmate de bezorgdheid over het milieu toeneemt, zijn zowel brouwers als consumenten steeds meer op zoek naar milieuvriendelijke opties. Glazen flessen, ooit de standaard voor bierverpakkingen, worden nu uitgedaagd door alternatieven zoals aluminium blikjes en PET-flessen (polyethyleentereftalaat). Deze materialen zijn niet alleen lichter en duurzamer, maar ook zeer goed recyclebaar, waardoor de ecologische voetafdruk van de industrie kleiner wordt.

Bovendien passen brouwerijen duurzame praktijken toe zoals het gebruik van gerecycleerde materialen, het verminderen van verpakkingsafval en het gebruik van energie-efficiënte productiemethoden. Duurzame verpakking is niet zomaar een trend; het is een noodzaak om te voldoen aan de groeiende vraag naar milieubewuste producten.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/11583

Craft Beer en artistieke etikettering

De golf van populariteit van ambachtelijk bier heeft een revolutie teweeggebracht in de verpakking van bier. Ambachtelijke brouwerijen hebben unieke en artistieke etiketontwerpen omarmd om op te vallen in de overvolle schappen. Deze trend heeft de groei van aangepaste etiketten aangewakkerd, die vaak de identiteit, het verhaal en de kunstzinnigheid achter het bier van een brouwerij laten zien. Deze gepersonaliseerde etiketten creëren een directe band met consumenten en spelen een belangrijke rol in hun aankoopbeslissingen.

Gemak en draagbaarheid

In de moderne wereld zijn consumenten steeds meer op zoek naar gemak. Bierverpakkingen hebben zich aan deze trend aangepast met innovaties zoals de opkomst van bierblikjes, die draagbaarder en gemakkelijker te openen zijn en minder snel breken in vergelijking met glazen flesjes. De groei van kleinere verpakkingen, zoals sixpacks en 12-packs, speelt ook in op consumenten die hun bier liever in kleinere hoeveelheden drinken. Bovendien zorgt de opkomst van hersluitbare doppen op bepaalde flesjes en blikjes ervoor dat consumenten bij meerdere gelegenheden van hun bier kunnen genieten.

Technologische vooruitgang

De bierverpakkingsindustrie heeft de afgelopen jaren aanzienlijke technologische vooruitgang geboekt. Slimme verpakkingen zijn een van de opkomende trends. QR-codes en NFC-tags (Near Field Communication) op etiketten geven consumenten toegang tot informatie over het bier, de brouwerij en zelfs tot promotionele activiteiten. Dit zorgt voor een nieuw niveau van interactie en betrokkenheid tussen brouwerijen en consumenten.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11583

Bovendien zorgt het gebruik van manipulatiebestendige en antivervalsingstechnologieën voor een veilige en authentieke verpakking. Deze technologieën zijn van vitaal belang voor de bescherming van het merkimago en het vertrouwen van de consument.

Digitaal afdrukken

Digitaal afdrukken heeft een revolutie teweeggebracht in het ontwerp van etiketten en verpakkingen voor bier. Het biedt brouwerijen de flexibiliteit om kleinere oplagen etiketten te produceren, te experimenteren met ontwerpen en etiketten aan te passen voor specifieke evenementen of beperkte uitgaven. Met deze technologie kunnen etiketten levendig en in hoge kwaliteit worden afgedrukt, zodat de verpakking net zo opvallend is als het bier zelf.

E-commerce en directe verkoop aan consumenten

Met de groei van e-commerce en direct-to-consumer verkoopkanalen past de markt voor bierverpakkingen zich aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van online retail. Brouwerijen investeren in verpakkingen die ervoor zorgen dat het bier veilig tot bij de consument wordt gebracht. Verpakkingsmaterialen zoals golfkartonnen dozen en beschermende tussenschotten zijn essentieel om het product tijdens het transport te beschermen. Bovendien stelt e-commerce brouwerijen in staat om een breder publiek te bereiken en exclusieve verpakkingsopties aan te bieden aan online klanten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/beer-packaging-market-11583

Conclusie

De markt voor bierverpakkingen ondergaat een opmerkelijke transformatie onder invloed van duurzaamheid, consumentenvoorkeuren en technologische vooruitgang. Duurzame verpakkingspraktijken, de ambachtelijke bierrevolutie, handige en draagbare opties en innovatieve technologieën geven vorm aan de sector. Het digitale tijdperk heeft ook gezorgd voor een meer gepersonaliseerde en interactieve relatie tussen brouwerijen en consumenten. Terwijl de bierindustrie blijft evolueren, zullen verpakkingen een cruciale factor blijven in het verbeteren van de consumentenervaring en het promoten van de merkidentiteit. Brouwerijen die deze trends omarmen, zullen zich in een goede positie bevinden om te slagen in deze dynamische en competitieve markt.

Belangrijkste spelers

Amcor Limited

Ardagh Group SA

Crown Holdings NV

Ball Corporation

Westrock Company

Tetra Laval International SA

Carlsberg Groep

Allied Glass Containers Limited

Plastipak Holdings Inc.

Nampack Ltd

Smurfit Kappa Groep PLC

Verwant rapport doorbladeren

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/aluminum-foil-packaging-market-5117

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/glass-container-market-5144

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/brick-carton-packaging-market-11846

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Beer Packaging Market,Beer Packaging Market Size,Beer Packaging Market Trends,Beer Packaging Market Growth