header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Windenergie markttrends, uitdagingen en kansen tegen 2030

Oct 14, 2023 5:10 PM ET

Marktoverzicht

De wereldwijde windenergiemarkt zal naar verwachting groeien van 118,61 miljard USD in 2022 tot 262,20 miljard USD in 2030, met een CAGR van 12,00% tijdens de voorspellingsperiode. Deze groei wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar schone energie, gunstig overheidsbeleid en technologische vooruitgang in de windenergiesector.

De windenergiemarkt is onderverdeeld in windenergie op land en windenergie op zee. Windenergie op land is het dominante segment in de markt, goed voor meer dan 90% van de wereldwijd geïnstalleerde windcapaciteit in 2021. Er wordt echter verwacht dat het offshore windenergiesegment tijdens de prognoseperiode sneller zal groeien als gevolg van de toenemende investeringen in offshore windprojecten en de dalende kosten van offshore windenergie.

Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1511

Een windturbine, die kinetische energie omzet in mechanische energie, gebruikt windenergie, een schone en hernieuwbare energiebron, om elektriciteit te produceren. Het heeft minder effect op het milieu dan conventionele energiebronnen zoals fossiele brandstoffen, die verbranden en zwaveldioxide en stikstofoxide uitstoten. Daarnaast wordt windenergie wereldwijd veel gebruikt in de commerciële, industriële en residentiële sector omdat het duurzaam, betaalbaar en gemakkelijk toegankelijk is.

Vanwege de groeiende bezorgdheid over het milieu en de strenge wetten die door regeringen van verschillende landen zijn ingesteld, is er momenteel een merkbare groei in de toepassing van hernieuwbare energiebronnen. Dit is een van de belangrijkste drijvende krachten achter de expansie van de markt, samen met een snel toenemend energieverbruik als gevolg van verstedelijking en een grote afhankelijkheid van elektronica. Daarnaast is windenergie een praktische bron voor de productie van elektriciteit in geïsoleerde gebieden waar conventionele elektriciteitsleidingen niet kunnen worden uitgebreid. Windenergie kan ook onderbrekingen in de energievoorziening verminderen en de elektriciteitsprijzen stabiliseren. Een groeiende behoefte aan schone energie als reactie op de wereldwijde hoge vervuilingsniveaus en de daaruit voortvloeiende bezorgdheid over de volksgezondheid zijn de belangrijkste drijfveren achter het marktaandeel van windenergie.

Grote spelers investeren in technologieën die het enorme potentieel aan windenergie effectief en efficiënt kunnen benutten en onze afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen kunnen verminderen en uiteindelijk opheffen naarmate de nadruk op het verminderen van de koolstofvoetafdruk van de mensheid groeit. Bovendien creëert de groeiende vraag naar windenergie veel werkgelegenheid op lange termijn in de productie van onderdelen voor windturbines, in de bouw en installatie, het onderhoud en de exploitatie, evenals in juridische en marketingdiensten, logistiek en transport.

Belangrijkste spelers:

  • Vestas (Denemarken)
  • General Electric (VS)
  • Senvion SA (Duitsland)
  • Wind World Limited (India)
  • Orient Green Power Company (India)
  • Indowind (India)
  • DNV GL (Noorwegen)
  • Siemens Gamesa Renewable Energy SA (Spanje)
  • Goldwind (China)
  • Bergey Wind Power (VS), onder andere

Markt segmentatie

De markt voor windenergie is onderverdeeld in verschillende segmenten

Per Component:

  • Turbine
  • Ondersteunende Structuur
  • Elektrische infrastructuur
  • Overige

Per installatie:

  • Onshore
  • Offshore

Op turbinetype:

  • Verticaal
  • Horizontale as

Op toepassing:

  • Nuts
  • Industrieel
  • Commercieel
  • Huishoudens

Volledig rapport doorbladeren:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wind-power-market-1511

Regionale analyse

Opkomende trends in landen met economieën zoals Brazilië, Zuid-Afrika, enz. bieden de windenergiesector aanzienlijke vooruitzichten voor bedrijfsuitbreiding. Gezien de hoge groeiniveaus in deze landen wordt een toename van het energieverbruik verwacht, waarvan hernieuwbare energie een aanzienlijk deel uitmaakt.

Noord-Amerika domineert en heeft het meest concurrerende marktaandeel voor windenergie wereldwijd. Er wordt verwacht dat deze expansie, die wordt aangedreven door een toename van de binnenlandse systeemproductie, tijdens de geprojecteerde periode zal blijven toenemen.

Duitsland, China en het Verenigd Koninkrijk zijn de top drie landen die offshore windturbines verkopen, en de Britse offshore windindustrie zal naar verwachting met 100% groeien tijdens de voorspelde periode.

Recente ontwikkelingen

In februari 2021 onthulde Continuum Wind Energy Ltd., gesponsord door Clean Energy Investing Ltd. in Singapore, een indirecte volle dochteronderneming van Morgan Stanley fondsentiteit New Haven Infrastructure Partners, plannen om zijn eerste groene obligatie uit te geven voor een bedrag tussen $500 miljoen en $600 miljoen, die genoteerd zal worden op de SGX. Het geld zou worden gebruikt voor het opzetten van windenergieprojecten in India en voor het herstructureren van de projectschulden van zes van haar werkmaatschappijen. Verwacht wordt dat de markt zich hierdoor zal ontwikkelen.

In samenwerking met de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling zei het ministerie van Infrastructuur en Energie in februari 2021 dat het projecten en investeringsplannen aan het herevalueren is. De vergunningen die in 2007 aan vier windparken in Albanië zijn verleend, lopen af.

Meer trending rapporten:

Dieselmotoren markt

Markt voor uitrusting voor kerncentrales

Markt voor raffinaderij- en petrochemische filtratie

Groene energie markt

HVDC-transportmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens: Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Wind Power,Wind Power Market,Wind Power Market Share,Wind Power Market Size,Wind Power Market Growth,Wind Power Market Trends