header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Citroenzuur marktrapport 2023: De sector zal naar verwachting 4.205,65 miljoen dollar bereiken tegen 2030 met een CAGR van 4,12%.

Oct 16, 2023 4:04 PM ET

Overzicht citroenzuurmarkt:

De omvang van de citroenzuurmarkt werd in 2021 geschat op USD 2.965,9 miljoen. De citroenzuurmarkt zal naar verwachting groeien van USD 3.045,3 miljoen in 2022 tot USD 4.205,65 miljoen in 2030 met een CAGR van 4,12% tijdens de prognoseperiode. (2023-2030). Het geproduceerde citroenzuur wordt ook op grote schaal gebruikt in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Citroenzuur is een van de meest gebruikte voedingssupplementen. Door de veelzijdigheid van de voedingsindustrie wordt vloeibaar citroenzuur, een vrij zwak organisch zuur, op grote schaal gebruikt. Veel industrieën gebruiken deze ingrediënten voor hun verzurende, conserverende, antioxiderende en sekwestrerende eigenschappen.

Veel bewerkte babyvoeding bevat citroenzuur omdat het goed is voor de groei en ontwikkeling van baby’s. Het is ook een belangrijk ingrediënt in veel babyvoeding. Het is ook een belangrijk ingrediënt in veel ontbijtgranen en snacks. Naast de zure eigenschappen wordt watervrij citroenzuur gebruikt als suikervervanger in veel desserts, diepvriesmaaltijden en andere voedingsmiddelen. In de afgelopen jaren is de productie van zuivelproducten en vleesvervangers toegenomen, waardoor ook de vraag naar watervrij citroenzuur op de markt kan toenemen. Watervrij citroenzuur wordt vaak gebruikt bij de bereiding van alcoholische dranken en koolzuurhoudende frisdranken vanwege de zure eigenschappen. Het wordt aangetroffen in sappen, siropen, instant thee en koffie (RTD) en verschillende sport- en energiedranken. De verkoop en omzet zullen waarschijnlijk stijgen naarmate watervrij citroenzuur meer toepassingen vindt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Citric Acid Market (1)

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1743

Segmentaties:

Op basis van vorm wordt citroenzuur gesegmenteerd in watervrije en vloeibare marktsegmentatie. Het watervrije segment nam het grootste deel voor zijn rekening in 2021, met een marktwaarde van ongeveer US$ 1.212,0 miljoen aan citroenzuur marktopbrengsten. Op basis van functie omvat de segmentatie van de citroenzuurmarkt zuurteregelaars, antioxidanten, conserveringsmiddelen en smaakstoffen. In 2021 was het segment van de meeste zuurteregelaars beroemd. Op basis van toepassing is de marktinformatie van de wereldwijde citroenzuurindustrie ingedeeld in voedingsmiddelen en dranken, geneesmiddelen en voedingssupplementen, persoonlijke verzorging en overige. Het segment voedingsmiddelen en dranken heeft het grootste marktaandeel, ~60-65% in 2021.

Per regio segmenteert het onderzoek de markt in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De regio Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de citroenzuurmarkt. De groei in Azië-Pacific zal echter de snelste CAGR zijn tijdens de prognoseperiode. China is een van de grootste producenten en exporteurs van levensmiddelenadditieven onder de Aziatische landen en is goed voor bijna driekwart van de wereldwijde ingrediëntenmarkt voor de meeste ingrediënten die worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. China produceert de ingrediënten op grote schaal en verscheept ze goedkoper dan andere regio’s, waardoor China een belangrijke exporteur van citroenzuur is.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de citroenzuurmarkt zijn ADM (Archer-Daniels-Midland Company), Cargill, Incorporated, Tate & Lyle, Jungbunzlauer, Citribel nv, RZBC GROUP CO., LTD., SHANDONG ENSIGN INDUSTRY CO., LTD., Huangshi Xinghua Biochemical Co.Ltd., Gadot Biochemical Industries Ltd., Gadot Biochemical Industries Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/citric-acid-market-1743

Regionaal inzicht:

Per regio segmenteert het onderzoek de markt in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika citroenzuur markt heeft het grootste marktaandeel van de regio in de citroenzuur markt.

De belangrijkste onderzochte landen zijn de VS, Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, China, India, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Gerelateerde rapporten:

Caprylzuur Market Research Report Information per eindgebruiker (persoonlijke verzorging en cosmetica, geneesmiddelen, voedsel en dranken, meststoffen en chemicaliën), per bron (kokosolie, palmolie en zoogdiermelk) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Informatie over hetmarktonderzoek van wijnsteenzuur per type (natuurlijk en synthetisch), per toepassing (voedingsmiddelen en farmaceutische producten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor voedingszuurvormers : Informatie per producttype (citroenzuur, melkzuur, sorbinezuur, appelzuur, azijnzuur, overige), per toepassing (bakkerij, zoetwaren, zuivel, diepvriesdesserts, dranken, soepen, sauzen, dressings, zoete en hartige snacks, overige) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Citric Acid Market,Citric Acid Market Size,Citric Acid Market Share,Citric Acid Market Trends,Citric Acid Market Overview,Citric Acid Market Insights,Citric Acid Market Outlook,Citric Acid Market Analysis,Citric Acid Market Growth,Citric Acid Market Research,Citric Acid Market Report