header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Contract Research Organization-markt zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 12,01%.

Oct 16, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Marktoverzicht

Verslag van het marktonderzoek naar de behandeling van de ziekte van Pompe: Informatie per type (late-inset-ziekte van Pompe, klassieke infantiele-inset-ziekte van Pompe en niet-klassieke infantiele-onset-ziekte van Pompe), per therapie (gentherapie en enzymvervangingstherapie), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en onderzoeks- en academische instellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor Contract Research Organization werd in 2021 gewaardeerd op 39,69 miljard dollar en zal naar verwachting groeien van 45,53 miljard dollar in 2022 tot 133,2 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,01% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2032).

Een bedrijf dat complexe klinische onderzoeks- en studieverantwoordelijkheden, de klinische ontwikkeling en commercialisering van nieuwe producten voor sponsorbedrijven en de ontdekking van geneesmiddelen beheert, staat bekend als een contractonderzoeksorganisatie (CRO). Deze bedrijven zijn voornamelijk werkzaam in de biotechnologie, medische apparatuur en geneesmiddelensector. Naast andere onderzoeksdiensten bieden deze bedrijven leiding aan klinische studies, preklinische studies, klinisch onderzoek, marketing en geneesmiddelenbewaking. Deze diensten worden uitbesteed, ook wel op een fee-for-service basis genoemd. De markt is aanzienlijk aan het veranderen en groeit door de enorme omschakeling van het bijhouden van handmatige/papieren gegevens naar digitale gegevensverzamelingsmethoden. Daarnaast heeft de introductie van COVID-19 vooral het wijdverspreide gebruik van digitale hulpmiddelen in klinische onderzoeken gestimuleerd, waardoor de kwaliteit van de gegevens is verbeterd en meer flexibiliteit mogelijk is. De hoge arbeidskosten van de markt zijn een essentieel punt van zorg dat de expansie tijdens de verwachte prognoseperiode zou kunnen beperken. Het creëren van patenten en bedrijfscontracten is moeilijk en arbeidsintensief. De hoge kosten van de dienst in kwestie beperken de expansie van de markt.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3322

Marktsegmentatie

De wereldwijde CRO-markt is onderverdeeld in geneesmiddelenonderzoek en klinische ontwikkeling, afhankelijk van het type. Preklinische proeven, Fase III, Fase IV, Fase I, Fase II en andere behoren tot de marktsegmentatie op basis van klinische proeven. Academische instellingen, farmaceutische bedrijven en medische dienstverleners maken allemaal deel uit van de wereldwijde marktsegmentatie op basis van eindgebruikers.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Icon
  • Med Pace
  • Envigo
  • Charles River Laboratories
  • Laboratory Corporation Of America Holdings
  • PRA Gezondheidswetenschap
  • IQVIA
  • PPD Inc
  • Paracel Internationale Onderneming

Regionale inzichten

Vanwege de snel groeiende markten voor biosimilars en biologische geneesmiddelen heeft Noord-Amerika de leiding in de sector voor contractonderzoeksorganisaties. Een stijging zal de groei van de industrie van contractonderzoeksorganisaties in klinische onderzoeksactiviteiten bevorderen. Als gevolg van de verbeterde economische prestaties van veel landen in dit gebied, de groeiende oudere bevolking, hogere percentages chronische ziekten en de stijgende investeringen in farmaceutisch ontwikkelingsonderzoek, wordt voorspeld dat Azië-Pacific een aanzienlijke groei zal doormaken. Dit wordt veroorzaakt door de toenemende concentratie van biotechnologische en farmaceutische bedrijven in de regio en het groeiende aantal onderzoeken dat er wordt uitgevoerd. Er is een toename van uitbestedingsactiviteiten in landen als China en India vanwege de lagere kosten en de ruime beschikbaarheid van gekwalificeerde professionals in de gezondheidszorg.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over Contract Research Organization:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/contract-research-organization-market-3322

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overhulpmiddelen voor enterale voeding: Informatie per product (enterale voedingsbuizen, enterale voedingspompen, enterale spuiten, toedieningssets, verbruiksartikelen), per leeftijdsgroep (kinderen en volwassenen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra, thuiszorginstellingen), per indicatie (diabetes, kanker, maag-darmziekten, hypermetabolisme) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor kankerregistratiesoftware per type (geïntegreerde software, op zichzelf staande software), implementatiemodel (cloudgebaseerd, on-premise), databasetype (commercieel, openbaar), functionaliteit (beheer van patiëntenzorg, evaluatie van productresultaten, rapportage over kanker om te voldoen aan nationale en federale regelgeving, medisch onderzoek en klinische studies), eindgebruiker (ziekenhuizen, medische praktijken, overheidsorganisaties, onderzoekscentra, farmaceutische bedrijven, biotechnologie, bedrijven voor medische apparatuur en anderen) – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportChirurgische Navigatiesystemen Marktinformatie per Technologie (Elektromagnetische Navigatiesystemen, Optische Navigatiesystemen), Toepassing (Neurochirurgie, Orthopedische Chirurgie, KNO Chirurgie, Tandheelkundige Chirurgie), Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulante Chirurgische Centra) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overhulpmiddelen voor minimaal invasieve chirurgie: Informatie per type (handinstrumenten, inflatie-instrumenten, snij-instrumenten, geleide-instrumenten, elektrochirurgische instrumenten, hulpinstrumenten), per eindgebruiker (ambulante chirurgische centra, ziekenhuizen en andere), per toepassing (hartchirurgie, gastro-intestinale chirurgie, orthopedische chirurgie, vasculaire chirurgie, gynaecologische chirurgie, urologische chirurgie, thoraxchirurgie, cosmetische chirurgie en tandheelkundige chirurgie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië, Afrika).

Tele-Intensive Care Unit (ICU) Market Research Report Information per Component (Component, Software), Type Management (Intensivist, Open, Co-managed, Open met Consultant en andere Managementtypes) en Regio- Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Contract Research Organization Market,Contract Research Organization Market Size,Contract Research Organization Market Share,Contract Research Organization Market Analysis,Contract Research Organization Market Trends