header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale pennen zal groeien met een CAGR van 17,5% tegen 2032

Oct 16, 2023 7:00 PM ET

Inzicht in de markt voor digitale pennen

De omvang van de markt voor digitale pennen werd in 2022 geschat op USD 1 miljard. De markt voor digitale pennen zal van 2023 tot 2032 naar verwachting een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) laten zien van 17,5%, van USD 1,17 miljard in 2023 tot USD 4,26 miljard. Belangrijke marktfactoren die de expansie van de markt voor digitale pennen ondersteunen, zijn de groeiende behoefte aan digitalisering van bedrijfsprocessen in verschillende sectoren, waaronder het bankwezen, de gezondheidszorg, het onderwijs en de detailhandel, evenals het toenemende gebruik van e-learning websites & toepassingen onder studenten van alle leeftijden.

Digitale pennen zijn invoerapparaten die voornamelijk worden gebruikt om handgeschreven gegevens te lezen en tekst op papier te scannen. Belangrijke kenmerken van digitale pennen zijn aanraakgevoeligheid, invoerknoppen, geheugen en de mogelijkheid om elektronisch te wissen.

Schetskunstenaars gebruiken vaak slimme pennen met veel inktpatronen. Klanten kopen digitale pennen die handgeschreven informatie kunnen vastleggen in digitaal formaat op verschillende oppervlakken, waaronder papier, whiteboards en smart screens. Om klanten een betere digitale schrijfervaring te bieden, proberen aangesloten organisaties momenteel banden aan te knopen met regionale schrijfwarenfabrikanten in tal van landen over de hele wereld.

Ontvang een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7994

De regelmatige lancering van geavanceerde, inventieve digitale pennen door de spelers zal waarschijnlijk meer mensen aanmoedigen om ze te kopen, waardoor de CAGR van de markt zal toenemen. Daarnaast wordt verwacht dat de toegenomen vraag naar goederen zoals slimme beeldschermen, digitale pennen en projectoren het gevolg zal zijn van het feit dat onderwijsinstellingen over de hele wereld vaker gebruik zullen maken van slimme klaslokalen.

Studenten gebruiken vaak digitale pennen, slimme beeldschermen en tabletcomputers in moderne klaslokalen voor hun dagelijkse leerbehoeften. Bovendien stimuleert de toenemende wereldwijde adoptie van geavanceerde, multifunctionele elektronische apparaten de groei van de omzet van de markt voor digitale pennen.

Belangrijke bedrijven op de markt van digitale pennen zijn

  • Apple Inc (VS)
  • Canon Inc (Japan)
  • Hanvon Technology Co. Ltd (China)
  • HP Enterprise Development (VS)
  • Moleskine (Italië)
  • NeoLab Convergence Inc (Zuid-Korea)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Wacom (Japan)
  • XCALLIBRE (Zuid-Afrika)
  • Anoto Group AB (Zweden)

Segmentatie

De segmentatie van de markt van digitale pennen gebeurt volgens type en omvat actieve digitale pennen, camera’s, versnellingsmeters, positiepennen en trackball pennen. De categorie met de hoogste omzet was die van de actieve digitale pennen (32%).

De segmenten BFSI, gezondheidszorg, overheid, IT & telecom, onderwijs en andere eindgebruikers van de markt voor digitale pennen zijn inbegrepen. De sector met de hoogste omzet was de gezondheidszorg (24%).

Klinische documentatie, facturering, backoffice en communicatie behoren tot de marktsegmenten voor digitale pennen die gebaseerd zijn op toepassingen. De wereldwijde markt werd beheerst door het segment klinische documentatie.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7994

In het onderzoek wordt de markt opgesplitst in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld per regio. In 2022 had de markt voor digitale pennen in Azië-Pacific een waarde van USD 0,46 miljard en er wordt voorspeld dat deze markt tijdens de onderzoeksperiode met een aanzienlijke CAGR zal groeien. De groeiende aantrekkingskracht van het product is het resultaat van het feit dat landen als China en Zuid-Korea producten creëren die vergelijkbaar presteren, maar toegankelijk zijn voor het grote publiek. Daarnaast is het apparaat populairder geworden in landen waar de overheid van plan is om digitaal te worden, zoals Japan, India en China, wat zal leiden tot groei van de markt. Bovendien gebruikt de bevolking in de regio steeds meer geavanceerde, multifunctionele elektronische apparaten, wat de expansie van de markt bevordert.

Lees meer artikel-

Deurtelefoon markt

AR en VR slimme brillen markt

Markt voor IoT-chips

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  digital pen market,digital pen market Size,digital pen market Share,digital pen market Growth