header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor het beheer van boorafval zal tegen 2030 USD 9,27 miljard bedragen als gevolg van de wereldwijde uitbreiding van de exploratie van olie- en gasbronnen en de toegenomen aandacht voor recycling.

Oct 16, 2023 9:00 AM ET

Op basis van het onderzoek van SNS Insider is de markt voor het beheer van boorafval klaar voor groei door een combinatie van druk vanuit de regelgeving, technologische vooruitgang en inspanningen van de industrie om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

De markt voor het beheer van boorafval werd in 2022 gewaardeerd op USD 5,72 miljard en zal naar verwachting in 2030 USD 9,27 miljard bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,2% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030, aldus het rapport van SNS Insider.

Reikwijdte van het marktrapport

Het beheer van boorafval is een kritiek aspect van de olie- en gasindustrie dat zich richt op de verantwoorde en milieuvriendelijke verwijdering en behandeling van afval dat ontstaat tijdens booractiviteiten. Dit proces is essentieel om de milieueffecten van booractiviteiten te minimaliseren, naleving van regelgeving te waarborgen en natuurlijke ecosystemen en de volksgezondheid te beschermen. Effectief beheer van boorafval kan ook economische voordelen opleveren. Het recyclen van boorvloeistoffen en boorgruis kan de operationele kosten verlagen, terwijl het vermijden van boetes en milieusaneringskosten de financiële gezondheid van een bedrijf beschermt.

De belangrijkste spelers zijn:
– Baker Hughes Company
– Halliburton
– GN vaste stoffen controle
– Derrick Corporation
– National Oilwell Varco Inc.
– Nuverra Environmental Solutions Inc.
– Ridgeline Canada Inc.
– Schlumberger Limited.
– Scomi Group Bhd
– Secure Energy Services Inc.
– Tervita
– TWMA
– Weatherford
– KOSUN Machinery Co. Ltd.
– Andere belangrijke spelers

Marktanalyse

De wereldwijd toenemende milieuregelgeving is een belangrijke drijfveer voor de markt voor het beheer van boorafval. Regeringen en regelgevende instanties leggen strenge richtlijnen op om de milieueffecten van booractiviteiten te verminderen, waaronder het juiste beheer van boorafval. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar oplossingen voor afvalbeheer. Omdat de wereldwijde vraag naar energie blijft stijgen, nemen ook de booractiviteiten in de olie- en gassector toe. Meer booractiviteiten betekent meer boorafval, waardoor de behoefte aan effectieve oplossingen voor afvalbeheer toeneemt. De voortdurende vooruitgang in boor- en afvalbeheertechnologieën heeft het mogelijk gemaakt om boorafval efficiënter en economischer te behandelen en te verwijderen. Innovaties zoals thermische desorptie-eenheden, bioremediatie en solidificatie/stabilisatieprocessen dragen bij aan de groei van de markt. Bedrijven in de olie- en gasindustrie richten zich steeds meer op het optimaliseren van hun activiteiten en het verlagen van de kosten. Goed afvalbeheer helpt hen niet alleen te voldoen aan de regelgeving, maar draagt ook bij aan kostenbesparingen door recycling en hergebruik van materialen.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar product

  • Behandeling & Verwijdering
  • Insluiting & Behandeling
  • Beheersing vaste stoffen

Per toepassing

  • Onshore
  • Offshore

Ontvang een voorbeeldrapport van de markt voor boorafvalbeheer @

https://www.snsinsider.com/sample-request/2715

Impact van recessie

De impact van een aanhoudende recessie op de markt voor het beheer van boorafval is veelzijdig. Hoewel verminderde booractiviteiten en budgetbeperkingen kunnen leiden tot een tijdelijke daling van de vraag, biedt het ook kansen voor innovatie en efficiëntieverbeteringen. Het langetermijntraject van de markt zal afhangen van hoe goed bedrijven in de sector zich aanpassen aan het veranderende economische landschap en de evoluerende milieuregelgeving. Bedrijven in de sector voor het beheer van boorafval kunnen zich aanpassen aan de recessie door hun diensten te diversifiëren of uit te breiden naar nieuwe markten. Ze kunnen bijvoorbeeld afvalbeheeroplossingen aanbieden voor andere industrieën of regio’s die minder getroffen zijn door de recessie.

Hebt u vragen over de markt voor boorafvalbeheer? Vraag het nu aan @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2715

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een reeks onzekerheden en uitdagingen met zich meegebracht voor de markt voor het beheer van boorafval. Hoewel er sprake is van verstoringen en risico’s, kan de sector zich ook aanpassen en innoveren als reactie op deze uitdagingen. De langetermijnimpact op de markt zal afhangen van de duur en de ernst van het conflict, maar ook van hoe de wereldwijde geopolitieke en economische dynamiek zich de komende jaren ontwikkelt. Bedrijven in de sector voor het beheer van boorafval zullen de situatie nauwlettend in de gaten moeten houden en bereid moeten zijn om hun strategieën dienovereenkomstig aan te passen.

Belangrijke regionale ontwikkelingen

Noord-Amerika is een toonaangevende regio in de boorindustrie, met name in de exploratie naar schaliegas en olie. Strenge milieuregels in Noord-Amerika hebben geleid tot de toepassing van geavanceerde technologieën voor het beheer van boorafval. De verschuiving naar hydraulisch fracken (fracking) heeft de vraag naar oplossingen voor het beheer van boorafval doen toenemen om de aanzienlijke hoeveelheden afval die vrijkomen te kunnen verwerken. Europa heeft een robuust regelgevend kader dat gericht is op milieubescherming, wat de vraag naar de markt voor het beheer van boorafval stimuleert. De regio is getuige van een overgang naar hernieuwbare energiebronnen, maar olie- en gasexploratie speelt nog steeds een belangrijke rol. Deze overgang maakt verantwoord afvalbeheer tijdens het boorproces noodzakelijk. De snelle industrialisatie en verstedelijking in landen als China en India hebben geleid tot een verhoogd energieverbruik, waardoor de boorindustrie in de regio wordt gestimuleerd.

Belangrijkste resultaten van destudieover de markt voor boorafvalbeheer

  • De markt staat aan de vooravond van een aanzienlijke groei, waarbij het onshore segment de leiding zal nemen. Naarmate de exploratie- en productieactiviteiten zich uitbreiden om aan de energiebehoeften van de wereld te voldoen, is de productie van boorafval onshore toegenomen. Deze toename heeft op zijn beurt geleid tot een verhoogde focus op efficiënte oplossingen voor afvalbeheer, waardoor een robuuste markt voor diensten en technologieën in dit segment is ontstaan.
  • Het segment voor behandeling en verwijdering ontpopt zich als een dominante kracht in de markt, gedreven door de kritieke rol die het speelt bij het aanpakken van de milieuproblemen die samenhangen met de industrie. Een van de belangrijkste drijfveren is het groeiende bewustzijn van milieuduurzaamheid. Zorgen over de milieu-impact van booractiviteiten hebben geleid tot een verhoogde aandacht voor verantwoorde afvalbeheerpraktijken.

Recente ontwikkelingen met betrekking tot demarkt voor hetbeheer van boorafval

  • IKM Production Technology heeft onlangs een belangrijk contract binnengehaald met CNOOC Petroleum Europe voor de verwerking van slops, een mijlpaal voor beide bedrijven. Deze samenwerking onderstreept de expertise van IKM op het gebied van milieuoplossingen en de inzet voor duurzame praktijken binnen de energiesector.
  • BP, een wereldleider in de energiesector, heeft TWMA, een gerenommeerde leverancier van oplossingen voor het beheer van boorafval, geselecteerd voor een belangrijk contract met een waarde tot 15 miljoen dollar. Deze samenwerking is gericht op het verbeteren van het milieubeheer en de operationele efficiëntie tijdens BP’s booractiviteiten in de Middellandse Zee.

Inhoud

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. De 5 krachten van Porter
7. PEST-analyse
8. Segmentatie van de markt voor beheer van boorafval, per dienst
9. Segmentatie van de markt voor beheer van boorafval, per toepassing
10. Regionale analyse
11. Bedrijfsprofiel
12. Concurrentielandschap
13. Gebruikersgevallen en best practices
14. Conclusie

Koop Single-User PDF van het verslag over de markt voor beheer van boorafval @ https://www.snsinsider.com/checkout/2715

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die de marktonderzoekindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen te geven zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie [email protected] Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND) Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Drilling Waste Management,Drilling Waste Management Market,Drilling Waste Management Market Size,Drilling Waste Management Market Share,Drilling Waste Management Market Growth,Drilling Waste Management Market Trends,SNS Insider